ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  Maris,аз ли нещо не рабрах или предлагаш да ни донесеш по един шейх  hahaha!За мен ако може някой по-заможен,че нещо взех да издишам Joy!
  Днес си взех колата и до вкъщи вече пушеше  ooooh!.Отварям капака,а тя ври направо.Поглеждам отдолу водата пак изтича от същото място,въпреки сменената водна помпа и радиатор.Направо ми идваше да ревна като малко дете ви казвам.Обаждам се на майстора,а той ми вика ела утре след 10 да я видим.Има да мрънка шефката утре,ама какво да направя,пеша немога да ходя.А и утре трябва да ида до село да докарам децата,че са на зъболекар  Sad.
  Айде лека нощ!

# 616
  • Сливен
 Maris нали знаеш че попа като ръсел,ръсел наред  Crossing Arms като ще докарваш ШЕЙХОВЕ ,докарай повечко че криза е ,а нали сме от едно форумче,ще ги изстискваме по малко и после ще придаваме нататък докато поолекнат на хората джобчетата,да не се чудят какво ще си правят паричките,като добри самарянки ще им помогнем  hahaha Joy Peace
sunny_77 предложението е вместо да сменяш помпата,трябваше да смениш майстора.
Като я оправя следващия път да я пробва пред теб,макар че хал хабер си нямам от коли ,тия майстори трябва да пробват заедно с човека дали върви колата и дали е поправена,пак ще ти вземе ли парички или ще ти отчете рекламация

# 617
Eто ме и мен посред нощите, дано утре имаме нови хубави новинки от Дамяни. Ади и аз ти благодаря, че ни информираш   bouquet Леко и бързо раждане ти пожелавам  Simple Smile Аз имам количка и подскачам тука като малко дете, че днес е пристигнала, докато съм била на работа http://www.mothercare.com/Quinny-Buzz-3-wheeler-pushchair-Pink/d … &#productInfo . Имах забележки към нея, но сега съм много доволна, една задачка по малко. И без изненади в смяна на пола, че с това розаво  Crazy Лека нощ от мен  Simple Smile

# 618
 ЧЕСТИТИ БЕБКИ НА МАМА ДИМЯНИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЪРЗО ДА НАДДАВАТ И СКОРО ДА СА СИ ВКЪЩИ ПРИ ЩАСТЛИВОТО СЕМЕЙСТВО! ОТ ТУК НАТАТЪК САМО РАДОСТИ И МНОГО ЩАСТИЕ! НА ДИМЯНИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 619
Добро утро мамчета ,  Hug
Днес на мен се падна честа да ви поднеса сутрешното кафенцеWink

Желая ви лек и усмихнат ден и от тук нататък само такива хубави новини да получаваме   bouquet   food010

# 620
  • У дома
Добро утрооооо   bouquet

Цвети, с тая торта просто ме разби, отивам да закусвам, днес май ще съм на чай  newsm78

# 621
Добро утро, сладки пупи!

tzzzvety - лелеее, какво е това изкушение толкова рано сутрин - и сега, как да не нахлуя в първата срещната сладкарница за същата торта  Laughing
tsvelichkova - честита придобивка  Hug Страхотна е количката! Пък ако случайно има изненада в пола, какво толкова. Те мъжете вече носят розови дрехи, че бебочко ли да не може да се вози в такава количка  Wink
sunny - този майстор е за разстрел. Как може да не провери дали всичко с колата е наред? Нали ти вижда коремчето  #Cussing out И баш по тези жеги ще те разкарва. Дано днес отстрани повредата бързичко и да не се налага повече да ходиш при него  Hug
tiya - вече ще знаем кого да питаме от къде да се снабдяваме с тези пампи. Аз мисля след 6-я месец да я пробвам моята сладурка с такива. Но ще поръчам на една приятелка във Франция да види там на какви цени са и да ми донесе, ако са приемливи, когато тръгне да се прибира за БГ на есен.
Maris - благодаря ти миличка за линка, но наистина тази марка не съм я виждала тук. Но ще започна да се оглеждам в супермаркетите за подобни  Hug
Успешни прегледи днес на всички, които имат среща с бебчетата си!
Ще чакаме и още хубави новини от малките ни късметчета и тяхната смела мама  Hug

# 622
Добро утро и от мен! Лелееееее тази тортичка........май ще ходя да си търся и аз Wink Пожелавам ви хубав ден и много весела среща! Hug

# 623
Добро утро Hug
Цвети бива ли с такива изкушения от сутринта, станала съм 100 кила вече Mr. Green
Приятен ден на всички, ние излизаме на разходка, че моята госпожица е ранобудна и не я свърта на едно място.

# 624
  • Варна
Добро утро и от мен!
Вчера на успях да се видя със Тини и Стели, че шефа много ме изнерви и умори  Tired
Но правим среща 23.07 петък, 17:30, Норд. Който може може, който не следващия път, по друг начин няма как стане, все на някой ще ми е неудобно.
Как ли се справят нашите малки принцески  Heart Eyes

# 625
  • София
Добро утро!
Цвети, да беше писала поне име и къде я има тая торта, направо там щеше да ни е срещата днес smile3521

Данитка, сутрешна разходка (кафенце) в квартала? Flutter

# 626
Добро утро!
tiya , аз също съм се спряла на многократните пелени и се чудех откъде да ги взема по-изгодно. Намерила си ги на страхотна цена. Ако има начин ще се радвам като тръгнеш да поръчваш да ме включиш и мен в поръчката  Hug. Хич ме няма в поръчките по интернет, особено с чуждестранните сайтове, пък и нямам кредитна карта.
sunny , съчувствам ти за колата, тези майстори понякога са направо за разстрел. Как не му е неудобно да те разкакрва по жегите  #2gunfire. Дано поне не реши да ти взима още пари.
Аз днес ще си остана вкъщи. Започвам най-накрая да разчиствам къщата. Довечера ако е останала уговорката ще дойда на срещата точно за един час, че ми натресоха една работа от 19:30, а така ми се иска да се видим.

# 627
Добро утро !ле ле как е напеклооо,а в 12 трябва да си получа болничния от лекаря  Whistling

Дано и днес имаме новини от Димяни ,как ли са прекарали първите 24часа?  Praynig

Аз имам количка и подскачам тука като малко дете, че днес е пристигнала, докато съм била на работа http://www.mothercare.com/Quinny-Buzz-3-wheeler-pushchair-Pink/d … &#productInfo . Имах забележки към нея, но сега съм много доволна, една задачка по малко. И без изненади в смяна на пола, че с това розаво  Crazy Лека нощ от мен  Simple Smile
Честито,със здраве да си я използвате! Hug
И аз вече си я избрах и модел и цвят на 99%.А 1% оставям понеже след раждането ще я купувам ,да не си сменя мнението ,има все пак 3 месеца!ех,как нямам търпение! Hug

# 628
  • София
Тия дни някоя мама сподели, че не може да си намери сутиен 95Е ли беше newsm78 В момента в Ларедут има доста големи промоции и на бельо!
Абе не са хич достатъчно големи Crazy Аз се отказах..

# 629
   Добро утро!
 Цветиииии,как можа бе душко от сутринта да ни почнеш с тази торта  Laughing!
 Аз тръгвам към майстора след малко.Той вчера каза,че са я пробвали и работи нормално.Като му се обадих и му казах,че тече от същото място беше много учуден и викаше че не е възможно.Абе ще видим,ама пари и да ми иска нямам,вчера ме изцеди до последно  Sad.Ще се разправям вече,все пак си е рекламация.
 tiya,къде ги намери толкоз евтини тия пелени  newsm78?Аз като търсех за Весела в Щатите бяха по 17$,а тука по 26лв.Ако поръчваш по-натам свиркай тука в темата,та да се включим и ние  Hug!
  Айде лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт