Звездни компромати-67

• 53 521
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
А все пак е добре да се придържате към темата, тези постоянни забележки тип "учителка от 70-те, комсомолска активистка" не отиват на млади, модерни жени Wink

Анджи, обичам я  Heart Eyes http://img2.timeinc.net/people/i/2010/startracks/100726/angelina-jolie-435.jpg

На аутфита на Снууп могат да завидят родните ни певачици : http://img2.timeinc.net/people/i/2010/startracks/100726/snoop-dogg-435.jpg  Laughing

# 241
А все пак е добре да се придържате към темата, тези постоянни забележки тип "учителка от 70-те, комсомолска активистка" не отиват на млади, модерни жени Wink

Peace много точно казано

Никол Шерцингер
Риана от Концерта  Laughing снощи(това май е надуваемо Rolling Eyesпак  пак

Ким Кардашян на рали

Памела
Андерсън празнува рождения си ден  Heart Eyes

# 242
Рияна си върти яко едни и същи аутфити, ако беше тукашна, щяхме много да се възмущаваме. Laughing

# 243

Съгласна съм,но млади модерни жени, не се изразяват по този начин,ако е правиписна грешка , разбирам, но подобни диалектни изрази и то от млади момичета ,които сигурно  имат претенций ,че са модерни и интелигентни ми се струват смешни,иначе всеки в бързината може да допусне правописни грешки.И защо не приемате градивните критики по спокойно Naughty

# 244
Хайде да не се дебнем, че ще вземем да се хванем. Wink Laughing

# 245

Joy Ето градивна критика. В българския език няма дума в множествено число завършваща на Й. Тъй де  Crossing Arms
Аз често пиша доста бързо и се хващам постоянно да правя правописни грешки, по-скоро технически, понеже ноктите ми понякога удрят и съседните клавиши .. Не  е приятно постоянно, някой да прави забележки из темите кое, как се пише  Rolling Eyes Даже по мое мнение е досадно..

# 246
  • ...край Дунава

Joy Ето градивна критика. В българския език няма дума в множествено число завършваща на Й. Тъй де  Crossing Arms
Аз често пиша доста бързо и се хващам постоянно да правя правописни грешки, по-скоро технически, понеже ноктите ми понякога удрят и съседните клавиши .. Не  е приятно постоянно, някой да прави забележки из темите кое, как се пише  Rolling Eyes Даже по мое мнение е досадно..

Абсолютно, и на мен ми писва да гледам такива постове от рода за "грешките"...неприятно е, темата се изкривява така smile3516
Ми така де, направете една тема за тия неща, и там да си правят забележки Mr. Green

# 247
Аз постоянно имам грешки, най-вече заради това, че пиша бързо и размествам букви, или изобщо не се отбелязва някоя дума. Да не говоря , че и словореда ми  почти винаги е грешен. Като се чета след време, много се смея, и трудно се разбирам, понякога. Mr. Green Обаче не ми пука, и на забележки не се връзвам. От правописна бих се засрамила, но бих приела дори положително такава забележка на лични. Не изтипосана пред всички, искайки да се каже- гледай, колко си проста.

# 248
Е ,аз точно това казвам,че за правописни грешки, ок разбираемо е може да се допускат, заради недоглеждане и бързо писане.Аз не казвам ,че съм безгрешна още повече ,че от 4 години не пиша на български език всеки ден ,пиша само в нета.Но когато някой казва ОБЛЯКЪН това не означава, че в бързината е объркал ,а просто така си се изразява,а вие всички тук вкупом се втурнахте да я защитавата което ме навежда на мисълта ,че и вие използвате подобни диалектни  изрази.Разбира се човек не може да избяга от корените си ,но аз направих забележката си  добронамерено.Но тук сте 3-4 които просто не давате възможност да се направи забележка или пък ако се случи така ,че някой да не е в съгласен с вашето мнение ситуацията става страшна. Няма да цитирам никовете на  тези 3-4 те сега след мен веднага ще вземат отношение по въпроса  Laughing

# 249
  • София

В кой език....?  Joy

# 250
офф
дано някой мод изчисти последните няколко страници!

# 251

Права си  и аз намерих точно този израз цитиран от теб ,ти директно си копирала ,мерси

# 252
Ай, спрете вече. Аман. Tired

МГ18, като имаш нещо за казване, дай право куме в очи, не - няколко такива, няколко онакива съфорумки. Не се притеснявай, ОБЛЯКЪН не пишем, нито пък ПРЕТЕНЦИЙ.

# 253
  • София
MG18, спри да спамиш темата, безумно е да пишеш "претенций" и да правиш забележки за правопис Stop

# 254
MG18, спри да спамиш темата, безумно е да пишеш "претенций" и да правиш забележки за правопис Stop

Laughing Laughing Laughing Laughing
ПретенциИ към провописа на ОБЛЯКЪН нямах Peace    Laughing Laughing Laughing Laughing
Оставям ви да спамите ,че ми стана скучно.

Общи условия

Активация на акаунт