Звездни компромати-67

• 53 519
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Продължава да не ми прилича на Линдзи Лоан  Confused Че и доста по-възрастна от 23 г момиче изглежда

Защото е майка и.http://img2.timeinc.net/people/i/2008/news/080204/lohan_lohan240.jpg

# 406

Тя била мн хубава, ама явно с лош характер, горкия Гибсън  Tired
Горкият Гибсън!? Винаги ми е било интересно как става така, че все агресорът  е ''горкия'' пък жертвата ''с лош характер''.
Странна работа сме това хората. За Гибсън винаги се е знаело, че е избухлив и властен расист. За мен е необяснимо защо има толкова изенадани.
Мацката се е подсигурила, което само говори, че не е никак глупава.

# 407
Другото, което ми направи впечатление е, че за повечето момичета никога няма да кажа, че са циганки, нито във физиономиите им личи, нито в цвета на кожата, чувала съм, че има и бели цигани, дори и със сини очи, но дали е вярно?  newsm78 Flutter
Има всякакви цигани,различните племена носят различни белези.
Колкото до сватбите,ненормалният кич не им е патент.
Пускам две снимки от албанска сватба,за съжаление другите си заминаха заедно с харда ми Tired
Та,те му викат сватба, то се оказа празник за обрязването на 2 момчета,което се извърши в ресторанта. Shocked

http://img369.imageshack.us/img369/5093/dsc00050lq3.jpg
Това е реторантът,гостите бяха около 150

Алкохол имше само за нас,и той стоя скрит под масата Laughing

http://img186.imageshack.us/img186/7254/dsc00058qg3.jpg

Това са жените им.
Тази с голите ръце и адската комбинация от перли и злато,живее в много демократично семейтво.
Повечето бяха с дълги ръкави и потуро-рокли Joy,но всички яко накичени.
Това по лицата им са някакви златни люспи,залепени там с лак за нокти.
За вечерта смениха по 4 тоалета,имаше спецална стая за преобличане.

# 408
  • In The Middle Of Nowhere
Продължава да не ми прилича на Линдзи Лоан  Confused Че и доста по-възрастна от 23 г момиче изглежда

Защото е майка и.http://img2.timeinc.net/people/i/2008/news/080204/lohan_lohan240.jpg

Приличат си.

НуЦа, не разбрах сватба ли е било или нещо друго?
Иначе аз на това му викам тотална простотия, но за тях си е нещо нормално.

# 409

НуЦа, не разбрах сватба ли е било или нещо друго?
Иначе аз на това му викам тотална простотия, но за тях си е нещо нормално.
Те му казват сватба и протича като такава,но всъщност празнуват обрязването на 2 момченца.
Обрязваха ги в ресторанта и после ги оставиха голички,с превързани пишлета пак в ресторанта,върху едно легло цялото украсено с цветни балдахини.

# 410
Аз питах заради снимката на 'жените им', което ме обърка и затова се зачудих, явно са нечии други жени, не на момченцата Simple Smile
Останалото не искам да те обидя, но няма да коментирам понеже не е тук мястото..

# 411
  • София
Не ме бийте, но според мен циганската сватба е абсолютен кич, булката въобще не ми харесва в лице, а и другите мацки са гримирани и облечени като клоуни. Дали си плащат данъците тези хора  newsm78

# 412
Не ме бийте, но според мен циганската сватба е абсолютен кич, булката въобще не ми харесва в лице, а и другите мацки са гримирани и облечени като клоуни. Дали си плащат данъците тези хора  newsm78

Баш

# 413
Аз питах заради снимката на 'жените им', което ме обърка и затова се зачудих, явно са нечии други жени, не на момченцата Simple Smile
Останалото не искам да те обидя, но няма да коментирам понеже не е тук мястото..

Казах жените им,имах предвид албанските жени,и това,че албанските обичаи и тези на мюсюлманските цигани,са доста сходни.

# 414
# 415
Лейди Гага
Ринго Стар Много добре изглежда за 70 г.
Отново Гага
Джъстин Байбър Фенчетата са луди по него  Laughing

# 416
Хаха, Whiskey & Beer Laughing Готино!

# 417
  • Варна

И аз това си помислих и се зачудих къде ги виждате тези прекрасно облечени и нагласени момичета, аз нищо такова не видях. Супер кич е и за мен. Да не говорим, че и влюбени погледи не забелязах.

# 418
Някой може ли да пусне снимки на Анушка Делон?  newsm78

# 419

Общи условия

Активация на акаунт