Лакове за нокти - тема 7

• 57 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
viv_pl много хубави придобивки  Wink

Кой е номера на бледо кораловия Essie?

Ето как стои моят зелен OPI:

http://media.snimka.bg/6672/019599213.jpg

Благодаря много Simple Smile
Лу, лака на Essie е от лятната колекция и се казва  Haute As Hello.

# 211
Не съм вдъхновена от минито на Голдън Роуз, много е непрокривно, стигнах до 4 пласта, за да са получи хубав плътен цвят, след което веднага стана на балончета ConfusedЦветът също не е кой знае какво, но ще си го пазя, защото нямам друго оранжево. Пък и за левче-толкова Laughing

Лу, завиждам за пръстена. Получило се е много красиво съчетание между цвета му и цвета на лака  Simple Smile

# 212
  • Пловдив

И това е доста впечатляващо http://www.lacquerized.com/2010/06/matte-vs-glossy-ideas.html

Нека който има този матиращ лак на Чайна глейз да сподели впечатления.
Аз днес си получих от е-бей бързо съхнещия Саше Вит, не съм го пробвала още.
Снощи си преброих лаковете 70 бр.  Shocked Някои дори бях забравила че съм ги купувала и това всичко е напрупано последния месец. По този повод от днес съм на пълно въздържание от лакове. Реших след внимателна преценка да си купувам по 1 Опи на месец, да видим колко ще издържа.  Ще сформирам една групичка за размяната, че съм с тъмна коже и с колкото и мерак да купувам малко лакове ми пасвата така че да се лакирам и втори път с тях. Embarassed

# 213
  • Belgium
Ох, пак си купих лак  ooooh!

Тези, които търсят сериите на Golden rose  Holographic и Chameleon Effect да знаят, че ги има целите на щанда в Sky City Mall  Peace

# 214
  • Бургас
Мдааа, пробвали сме нещо подобно:

Лу, зеленкото ти е адски свежарско  bouquet

# 215
брадата, какви са лаковете от последната снимка?

# 216
момичета аз маи пак не съм гледала или наистина няма снимка на ефекта на този лак на Golden rose които сте показали
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=240&bid=183

# 217
  • Пловдив
bradata, добре изглежда!

# 218
Аз днес си взех ментовия на Ревлон и 3 на Есенс от колекцията colour & go. Луда работа  Rolling Eyes тръгнах за бански, като не си харесах си купих лакове и се прибрах.

# 219
  • София
Хахха, и аз с лакове се утешавам след неуспешен шопинг  Laughing

# 220
ЕЕ! И аз си купих нов- на Art de lautrec прекрасен цикламен май се води...доста съм зле в определянето на цветове  Confused И се влюбих в един на Флормар, лилав с много едри частички-светло лилав, изглежда като истинско пиршество за пръстите. Номерът е 37 и май утре ще се върна и за него  Embarassed

# 221
  • Belgium
Лошото при мен е, че аз и след успешен шопинг, пак с лакове се прибирам  hahaha

Утре ще взема един от размяна и си мисля малко да се спра  Laughing

# 222
  • София
И аз се каня да поспра, но първо да забърша прословутото лилаво на Флормар, 1-2 хамелеона на ГР, още 1-2 с люспен ефект и някое хубаво сребърно, което да не седи на черти като се нанесе. После един матиращ топ и се кротвам  Laughing Е, сега ако и нещо друго много ме грабне няма да се стискам, де  Joy

# 223
Искам малко помощ....кажете ми къде в София има лакове на Орли  helpuu ( братовчетка ми работи там в един от МОЛ-овете и ще я помоля да ми вземе морско синичкия)  Whistling

# 224
  • Belgium
Икка, Orly ги има в Дъглас, но не всички цветове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт