Лакове за нокти - тема 7

• 57 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Stardust - какво си показала  Simple Smile

# 571
  • София
Минана, колко струва матовия топ на Артдеко и откъде го намери? Ефектът абсолютен мат ли е като на Мода или пластмасов като на Зулу?
По-назад ме пита някой за базата на Ревлон и забравих да отговоря  Embarassed Два пъти съм си я купувала. Единия път беше преди година от аптеката в Сити Център София, а втория от една квартална парфюмерийка. Предполагам, че в Бонжур и там където имат стелажи на Ревлон ще я има

# 572
Stardust - какво си показала  Simple Smile
Хммммм..... И аз това се чудя  newsm78 - дали е такъв продукта, или някоя мацка е решила да пробва какво ще се получи. Интересно хрумване  Peace

# 573
  • Belgium
Според мен това е накякъв несполучлив опит за франкенполиш  Thinking

Изглежда отвратително, като пресечена блажна боя  Laughing

# 574
Според мен това е накякъв несполучлив опит за франкенполиш  Thinking

Изглежда отвратително, като пресечена блажна боя  Laughing
Струва ми се няма съхнене това чудо  Laughing

# 575
  • София
Като споменахме франкенполиш и аз си спретнах един такъв вдъхновена от котешкото опи от Шрек колекцията. Имам един лак на Ъмбрела (Бубанка   bouquet ), който е бебешко син, но малко по-тъмен от желаното и му понакапах онзи ден малко беличко на Флормар и се получи разкошен млечно син цвят. Днес най-вероятно с него ще се лакирам и ще пусна снимки

# 576
Ъъъъ какво е франкенполиш?  Flutter

# 577
  • София
Лак домашно производство  Laughing Смес от 1-2-3 или повече цвята. Но идеално смесени до постигането на съвсем нов цвят

# 578
  • Belgium
Ъъъъ какво е франкенполиш?  Flutter

Да смесиш няколко вида лак, както ти решиш и да се получи изцяло нов цвят  Wink

Все едно създаваш нов Франкенщайн на лаковете  hahaha

Между другото големите марки правят конкурси за франкенполиш и първите 5 или 6 цвята се издават като лимитирана колекция с имената на създалите ги, обикновено блогърки. Небезизвестната Scrangie има такъв лак, създаден за Rescue Beauty Lounge:

# 579
Ахааам - мерси! Аз имам един такъв - най-хубавото коралово "направи си сам"  Mr. Green

# 580
Това със смесването на различни лакове и аз го правя ; особено когато лакът който съм купила се окаже съвсем различен на ноктите Joy

GagaMaga твоята "рецепта " я пробвах (благодаря че ми я беше обяснила Hug) получи се хубав цвят .
Не знам дали е точно като твоя но на мен ми харесва .Нямам фотоапарат за да снимам а с телефона нещо не стават хубави. Tired

# 581
Мисля,че е просто няколко цвята лак в една бутилка, и всеки нокът изглежда различно.Имаше такива гланцове едно време. - http://www.classifiedsph.com/userpics/Fashion-or-Beauty/VS-Beaut … s-6249-8512-0.jpg

# 582
  • Belgium
Да, но с тези гланцове, устните изглеждаха нормално за разлика от тези нокти, то си личи как не са се смесили цветовете  Laughing

# 583
  • София
привет, в Мола на Стамболийски долу на първия етаж, срещу Musette са открили станция за експресен маникюр, където на промоция за 24 лв. можете да си купите основа+топ на Opi, има доста лакове на ОПИ, както и на CND.
аз се сдобих с този:

и този, че си купих такъв цвят рокля Peace

# 584
Много ми е интересно колко е експресен този маникюр и каква му е цената?

Общи условия

Активация на акаунт