Лакове за нокти - тема 7

• 57 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ами...много светло бежово, мислех, че ще стои страхотно...Може би с топ лак ще е добре.
А велурената серия на Мода колко цвята има, че в магазина бяха само два...

Десет цвята са, ето ти тези които имам, на картинката липсва само едно тъмно лилаво, което взех в последствие:

http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.19330328

# 631
  • София
Ами...много светло бежово, мислех, че ще стои страхотно...Може би с топ лак ще е добре.
А велурената серия на Мода колко цвята има, че в магазина бяха само два...

Десет цвята са, ето ти тези които имам, на картинката липсва само едно тъмно лилаво, което взех в последствие:

http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.19330328

Ехааа, супер, много ти благодаря! Hug

# 632
Е, Лу, как така трудно-в Бонжур на Славейков севънтийн да искаш. Вчера се удържах да не си купя лак в ДМ, макар да се колебаех между сребърния от Здрач и един сребърен на Римел. За какво са ми и аз не знам Mr. Green Обаче ми се иска да имам един хубав бял лак, на къси нокти стои прекрасно според мен, а и нали имам един брокатен, него ще го ползвам за акцент на едно пръстче. Съвети за хубав, млечен, покривен бял?

# 633
  • Belgium
Valanidn, ама който работи в планината, не може да смогне да иде до Славейков  Mr. Green

Дано го има и в другите Бонжури  Whistling

# 634
Ако не го намериш, дай знак, аз днес имам път натам. Да се ``оплача`` и от още нещо, присещам се така на порции  Laughing Radiant имат прееелестни цветове, останаха ми очите в тях. Наситени, красиви, ярки и в много варианти. Едно ябълково зелено ми взе душата, заедно с едно оранжево и пет-шест в розово-кораловата гама Joy Но не посмях да взема като не знам какво е качеството. Та освен за бял лак, да питам и за лаковете на Radiant

# 635
  • Belgium
Не предлагаше ли nad_tab точно лакове на Радиант в Размените?  Thinking

# 636
  • София
Лу, мила, аз съвсем случайно ги улучих в магазинчето срещу МОЛ София.. евстествено нямаше всички цветове  #Cussing out

това синьото беше само едно.. търсех и лилаво, но нямаше.. оттам пък въобще видях Адос-ите..

магазинчето ми е на път, ако кажеш ще проверявам и ще ти взема когато пак заредят  Hug

# 637
Да, но тя търси Чайна Глейз, пък и аз нямам нищо кой знае колко адекватно като насрещно предложение. Само някакви флормарски.

http://www.femtalks.com/wp-content/uploads/2009/03/french-manicure-color-03.jpg Ето тази идея много ми харесва, но аз бих носила и само бял лак, но на много по-къси нокти. Иначе ми евтинее малко, не знам защо

# 638
  • Belgium
Много сте мили, за сега ще се пробвам в един Бонжур и ако много го закъсам, ще пиша  Wink Hug

# 639
Обожавам бял лак, но наистина не трябва да са много дълги ноктитие, че става прекалено  Sunglasses
Лакираха ме на маникюра с някакво бяло на ОПИ, добре покри, но пластовете бяха тоооолкова дебели, че 3 дни съхна (буквално)!
На Голдън роуз мини лакчетата (Pretty) имат страхотно млечно бяло, много покривно.
Сега съм си купила на Мода матовото бяло, с идеята да го покривам с топ, но още не съм го пробвала.

# 640
Обаче ми се иска да имам един хубав бял лак, на къси нокти стои прекрасно според мен, а и нали имам един брокатен, него ще го ползвам за акцент на едно пръстче. Съвети за хубав, млечен, покривен бял?

Аз имам на s-he, ето как изглежда. Номер 306, даже е бързо съхнещ.

# 641
  • Belgium
Много покривно бяло е OPI Alpine Snow, мояата маникюристка го ползва за бялата лента на френския, съхне добре  Peace

Но наистина си е риск с плътно бяла на цяла нокътна плочка, не на всеки стои добре.

Ето го как стои; на ноктите на Гуен Стефани и за печати:

# 642
  • Пловдив
Аз пък мисля, че е до вкус. Аз лично реших да го съчетая с черна рокля и черни обувки за една сватба и ризката на мъжа ми (и даже е от табуто - матовото бяло на мода ):

# 643
Точно като на ноктите на Гуен Стефани искам да стои.

Dollface, точно такъв цвят ми е брокатения и си го представям всички нокти в бяло и само безименния в брокатеното, от твоята снимка виждам, че ще се получи. Hug

Гагче, минитата на Голдън Роуз малко ме притесняват, защото си взех един оранжев и нямах нокът без балонче ooooh! Но може да пробвам, за левче нямам какво да губя. А за този на Мода се нареждам на опашка за отзив, когато можеш Simple Smile

UNynaeve, страхотен маникюр! Има ли топ лак? Прекрасно стои!

# 644
  • Belgium
На Гуен е точно OPI Alpine Snow  Peace

Ти можеш да пробваш с нещо по-евтино и ако ти стои добре и ти харесва, да вземеш OPI.

При мен Модата е адски нетрайна.

Общи условия

Активация на акаунт