Лакове за нокти - тема 7

• 57 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Ето и от мен Флормар 398 , декорацията е от съседката Heart Eyes

# 46
  • София
Лаковете на Gosh продават ли се тук и ако да - къде мога да ги намеря? Една приятелка си беше купила спирала на тази марка, но не помня да съм виждала техен щанд Rolling Eyes

# 47
На много места ги има по 8 лв. и стотинки ги видях аз в Перник.

# 48
аз да питам като качество как са лаковете на Gosh
има ги и в един бг онлайн магазин ако някои му трябва на лична  Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:52 от denica_nz

# 49
Лелеее,нямате изчитане, какво направихте, с тази скорост, производителите на лакове,ще вземат да обявят суперпечалби в криза!
За запис, да си кажа,че и аз си имам Зулуу, мерси за което на Addri Heart Eyes

# 50
Лаковете на Gosh продават ли се тук и ако да - къде мога да ги намеря? Една приятелка си беше купила спирала на тази марка, но не помня да съм виждала техен щанд Rolling Eyes

в предишната тема бях пуснала линк към магазините на Гош

'запис' е спам и трия

# 51
  • София
Вие просто нямате спирка. Докато ви изчета сигурно 8 тема ще направите  Laughing
Чак сега видях предложението на Адри, а то даже вече е изкупила всички Зулута.  Joy
Харесах си и супер големите разфасовки на кремовете на Опи по 600 мл. Не съм ползвала досега от тях, от вас съм чувала в темата, че са просто невероятни. Икономични ли са за да знам каква разфасовка да си взема и някой аромат да предложите като добър.

и аз ти препоръчвам жасмина, просто е невероятен, купувам си незнам коя опаковка вече (лилавото е жасмина), даже си имам и минита по чантите  Crazy Другото, което на мен ми харесва е едно с малинка и още нещо беше, ама не помня  Blush
Сега им гледах сайта, имат някакви нови разфасовки и пише на всички, че са за ръце и тяло, но тук май ги няма още.

# 52
по повод пуснатия линк по-напред, ще споделите ли нещо за тези лакове:
http://www.feelunique.com/brands/jessica

# 53
по повод пуснатия линк по-напред, ще споделите ли нещо за тези лакове:
http://www.feelunique.com/brands/jessica

Аз си паднах по тези
колекцията даже е кръстена "sunkissed" на мен  Laughing

# 54
къде съм бляла  Crazy
гледам, гледам и реших, че всяка колекция е на цена 7-8 лири, а то не било така  Crazy
позагубих интерес към лаковете им  Confused  Mr. Green

# 55
  • София
Ох, че са хубави тези пастелните от "твоята" колекция, sunkissed  Heart Eyes

Аз да споделя неочакваното си задоволство от недолюбваната от мен досега марка Перфект (не че нямам техни лакове достатъчен брой, но хем не ми харесва все нещо, хем продължавам да ги купувам  Crazy ). Миналата седмица си взех едно ярко цикламено металик номер 80 S, от което се оплаках веднага, че изобщо не е покривно и трябваше да го нанеса 4 пъти, за да не ми прозира нокътя отдолу  ooooh! . Е да, ама дали заради четирите слоя, не знам, но този лак е вече на ноктите ми седми ден и единствено са се оголили връхчетата, гледани насреща, отгоре няма абсолютно никакви поражения (а на краката ми как седи на новите ми шарени чехлички от Тенденц  Heart Eyes - убийствена работа, много лятно и свежарско). И всичко е прекрасно, но ме чакат още 6 непробвани лака, както и 3 от размяна другата седмица. Ужасно сте заразни  #Cussing out И пишете със скоростта на светлината  ooooh!

Дени, много хубава тема   bouquet

# 56
Консервата се записва в темата Laughing и типично по "консервовски" ви предлага това (нищо, че е лято и Вие се спуквате да пускате свежи цветове):

Много ми е стилно и класно.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 18:36 от bubanka

# 57
Момичета да знаете кой номер е този лак?

# 58
         Някой питаше малко по-напред за покривността на лаковете на Ревлон. Взех си наскоро кораловият им лак, невероятен е. Покрива идеално още с първият пласт,но аз нали съм си свикнала и винаги нанасям 2 слоя.

# 59
А съхнат ли ви бързо тези лакове на Ревлон?

Общи условия

Активация на акаунт