Лакове за нокти - тема 7

• 57 460
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес случайно в един магазин във Бистрица видях, че са заредили Колекцията на Essence, посветена на Здрач нямаше го само червения цвят. Ако някой се интересува ще обясня по- подробно къде точно.

Ох и аз ги търся. Днес в подлеза на Шератон видях тези и така се въодушевих е съм ги намерила и като ги загледах  Tired . Там имаше и от тези ама не помня кои точно цветове.

# 76
shhht.secret от Rimmel имам цветове 064 funky diva (малинов) и 030 double decker red (червен).
Не са цветовете за които питаш но да ти споделя че са много покривни и наситени цветове и сравнително бързо съхнат.От серията имам също базата за нокти и топ лака също са много хубави ; те дори са ми от миналото лято но нищо им няма до скоро ги ползвах.

# 77
  • USA, Steak State
Аз пак недоразбрала, какво на Опи с диня?

# 78

Крем за ръце ако не се лъжа .

П.П.Това OPI B68 много добре изглежда. Heart Eyes

# 79
Някой може ли да ми каже, как да се сдобия с такъв? http://littlemusicboxes.blogspot.com/search/label/bronze
 Hug много добро начало за новата ни темичка - придава лятно настроение въпреки лошото време. Утре пътувам в провинцията да разнищя и там магазините за лакове да видим с какво ще се сдобия  Wink Имам си едни любими малки магазинчета, които са с продавачки, вълнуващи се от модата в лаковете или поне така ми се струва - ще докладвам!  Whistling

# 80
  • USA, Steak State
Чичко Гугъл ми показва само някакви лосиони с пъпеш и кокос обаче...
Нещо снимка ала бала да лепнете...

# 81
  • Бургас
Четейки за зелени цветове, се присетих как се влюбих от пръв поглед в това зелено
и един час след това вече си го бях поръчала Mr. Green

P.S.Преглеждайки новопубликуваните с шеметна скорост постове, си харесах Meet You In Budapest на Essence -страо'тен цвят Crazy

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 00:05 от bubanka

# 82
Някоя от вас има ли ги, интересно ми е как стоят върху нокът. Единствените цветове, за които още не мога да се престраша да нося върху ноктите си, са именно оранжево и жълто, но тези много добре изглеждат  Crazy

shhht.secret ,лакирана съм с жълтото лакче на Есенс от серията colour&go.Цветът е много близък до този на жълтия Римел,за който питаш.По-късно ще снимам  да видиш как стои.  Grinning

bradata,на коя марка е този лак? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 21:46 от taffy

# 83
  • София
Момичета, кога успяхте да изпишете 6 страници  newsm78

И аз утре ще пообиколя магазините, моля да не изкупувате всички лакове в ДМ  Laughing

# 84
Леле, не си поплювате с писането  Laughing

Адри, мерси за инфото за гланца. Котаците не са намерени за съжаление.

Лу, ако не намериш Здрача, другата седмица може би ще ходя до офиса на Есенс и мога да видя ако имат каквото ти трябва.

Мацки, препоръчайте някаква база, да не е 5 в 1 и от сорта.

# 85
  • Бургас
Тафи, Barry M - английска е марката, а цветът е Racing Green. Взех го тогава от Ибей, а после купувах направо от официалния сайт.

Колкото повече го гледам сега този будапещенски лак на Есенс, толкова повече ми харесва ooooh! Пак ли трябва да се моля на някой да ми го купува и пращааааа Tired Хубаво не четях тук преди, ама кой ме би през пръстите да се вра и тук Crossing Arms

Ох, и тези си харесах Cry

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 22:03 от bradata

# 86
Крем за тяло. В книжката им обаче го дават пъпеш с кокос. Лу, каза диня. Те не, че много се различават като аромат в парфюмите поне де.

С зеления маникюр искам да седна в това кресло и да пия мохито. Crazy

# 87
Олеее момичета, за няколко часа 6 страници. По-бързо пишете от колкото аз казвам "Лакочистител" Laughing

# 88
  • София
Ето това се казва цвят!!!  Shocked smile3532 smile3532 smile3532

# 89
Ето това се казва цвят!!!  Shocked smile3532 smile3532 smile3532

Викам да си поръчаме всички от него, а?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт