Лакове за нокти - тема 7

• 57 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Не е много по темата, ама да вметна че можеш да връщаш продуктите на Ейвън дето не си 'аресАла и дето не си отговарят с цветовете в каталога. Поне аз така правя и рядко съм имала проблеми, затова и не се притеснявам да поръчвам оттам Peace

# 331
  • София
Няма изчитане тази тема, наистина, но пък ми е любима  Grinning
Много лошо това с Арт деко, офиса им е прекалено близо до моя  Mr. Green Подозирам, как ще се занеса в обедната почивка  ooooh!
Ако някой има въпроси, да казва  Peace

къде е този магазин/офис?  Blush  Blush

ако ми е наблизо и на мен, ще хванем да се засечем  hahaha  hahaha

# 332
  • Belgium
Брадичке (обаче ника ти е един път, откде идва?  Laughing ), знам че до тебе мога да се допитам относно Ейвън.

Горе-долу вече съм се ориентирала кое от техните неща ми доапда и кое не. Този лак е един от малкото ми провали  Laughing

# 333
  • Бургас
Иде от първите ми регистрации в нета, когато бъкел не разбирах от компютри и за да не помня хиляда никове и пароли, навсякъде се бях наджаскала с ника на половинката (той си има малка брада и така му викат колегите) Mr. Green Сега го е яд, че съм му "откраднала" и окупирала прозвището, ама късно е чадо hahaha

А за лака, като не слушаш така ще е - аз казах, че не биват тези ароматизирани още от първото им появяване в каталозите преди някоя и друга годинка, ама тц - зИлено искала, на ти сега Twisted Evil

# 334
Avon директно ги пропускам. Не ми харесват нито като качество, нито цветовете им.
Лакирах се с жълтата Фиона от Шрек, много хубаво жълто. Heart Eyes И 4 лака са страхотни, само имам забележка към покривността им. Трябват три слоя за най-дъобър ефект. Не съм свикнала да слагам по толкова много и това малко ме разочарова, но за тези цветове ще го преглътна. Веднага получих копмлименти и запитвания с кой лак съм. Приятелките се насочиха бързо на към магазина.

Забравих да ви кажа, че в магазина на Опи има мини сет от 4 лака на новата розова колекция за френски маникьор и така също комплект три минита плюс малък бързосъхнещ топ лак от колекцията Хонг Конг. Събрани са синьото и други два много хубави цвята, но тъмното зелено не присъства. Сета е много хубав.

# 335
Elitsa_z, офиса на Артдеко е съвсем близо до сградата на Крит на бул. България, ако си наблизо казвай да отиваме  Wink

# 336
Може ли да дадеш точен адрес на този офис? Hug
Някой знае ли какво стана с магазина за лакове в сградата на Крит на бул. България, който затвори наскоро?

# 337
  • Варна
Pink Flower, GagaMaga малко по-късно ще се намацам с розовия на КА и ще кача снимки. Тъкмо се чудех с какво да се лакирам  Laughing
Pink Flower, аз съм доволна от Адос, нищо че вчера ми се разтече на плажа. По-скоро аз го отдавам на жегата, а  не на самия лак. Аз имам този http://media.snimka.bg/6623/019501786.jpg, много си го харесвам - много добра покривност, наситен цвят и траен, поне на моите нокти. Вчера, преди да се разтопи беше на 6-ти ден и не беше мръднал  Peace
GagaMaga, в новия Елитис ли имаше Есенс? Аз ли съм толкова отвеяна, стоях сигурно 1 час при лаковете, но изобщо не ги видях  newsm78

# 338
densi, адреса е ул. Червена роза 40  Peace А магазина за лакове сега е някакъв друг. Жалко, защото много го харесвах  Crossing Arms

# 339
Много ти благодаря. Hug Провери, ако ходиш дали има от тези нови прекрасни цветове, че по магазините няма, а по принцип козметиката на Арт Деко е много хубава.
Дали този магазин не се е преместил някъде? Наистина беше много хубав.

# 340
Някой знае ли какво стана с магазина за лакове в сградата на Крит на бул. България, който затвори наскоро?

Ами...вече е офис на Глобул  Crossing Arms досадници. До последно гледах като се изнасят - нямаше табела с нов адрес. Предполагам, че вече не съществува  Sad.

GagaMaga, в новия Елитис ли имаше Есенс? Аз ли съм толкова отвеяна, стоях сигурно 1 час при лаковете, но изобщо не ги видях  newsm78
Не знам за новия, аз бях в този до Планет. Предполагам - "стария"  Laughing. Обаче Мариелка, не са при другите лакове, сигурно за това не си ги видяла; като влизаш, преди касите още са, цял щанд е с Ессенс.

# 341
  • София
Лакирах се с жълтата Фиона от Шрек, много хубаво жълто. Heart Eyes И 4 лака са страхотни, само имам забележка към покривността им. Трябват три слоя за най-дъобър ефект. Не съм свикнала да слагам по толкова много и това малко ме разочарова, но за тези цветове ще го преглътна. Веднага получих копмлименти и запитвания с кой лак съм.

присъединявам се и аз, три пласта и нищо по-малко.. но пък при мен изсъхна много бързо.. а и цветовете наистина са един път  Heart Eyes

Приятелките се насочиха бързо на към магазина.

опасявам се, че май аз взех последния Шрек вчера  Embarassed освен ако не са скрили някой по шкафовете  Mr. Green

Elitsa_z, офиса на Артдеко е съвсем близо до сградата на Крит на бул. България, ако си наблизо казвай да отиваме  Wink

е, малко ми е встрани от основните маршрути, ноооо .. щом съм се вдигала до Джъмбо само за глитерчета, предполагам няма да е странно да ви се метна "на гости" за лакове  hahaha  hahaha

докладвай, взе ли си нещо, в обедния набег  smile3508 smile3508

някаква идея дали все пак не се продават и в някой магазин в центъра.. май не съм засичала  newsm78 или съм бляла, както обикновено  #Crazy

# 342
  • Варна
GagaMaga, да, наистина е стария. В новия вчера нямаше, но аз като бях там още подреждаха, така че днес или утре ми се струва, че ще има и там.

П.П. Ей, да не ги изкупите, че утре заминавам за няколко дена и като се върна, да не се питам пак аз ли не съм добре, че отново не видях Есенс  Mr. Green

# 343
  • София
някаква идея дали все пак не се продават и в някой магазин в центъра.. май не съм засичала  newsm78 или съм бляла, както обикновено  #Crazy

Арт Деко има на Иван Асен || срещу градинката на райфайзен,до едно фото е точно магазинчето.на витрината има техен плакат.
На пиротска 10 или 12 има магазинче и пак имат техните продукти.Отново има плакат на витрината.
За тази колекция обаче не знам дали я има.
Аааа сетих се,че има и в едно магазинче на Витошка.

Цитат
магазин "Суета" ,
ул. "Пиротска" № 10

магазин "Скандал"
ул. "Граф Игнатиев"

магазин "Тити"
бул. "Д.Несторов"

магазин "LTS"
ЦУМ -партер

магазин "Белисима"
ул. "Цар Иван Асен ІІ" № 34

магазин "Белисима"
ул. "Ситняково"

магазин за козметика
хотел "Принцес"

бул. "Витоша" №186

магазин "Рейнбол"
ул. "Солунска"

магазин за козметика
ж.к.Младост 3 (на пазара)

магазин за козметика
хотел "Плиска"

магазин за козметика
ж.к. Люлин (Силвър център)

ето това беше в нета.Аз като си търсих базата за сенки от тоя списък си намирах магазините Grinning

# 344

е, малко ми е встрани от основните маршрути, ноооо .. щом съм се вдигала до Джъмбо само за глитерчета, предполагам няма да е странно да ви се метна "на гости" за лакове  hahaha  hahaha

Казвай какви глитерчета, че ми е на път днес   Mr. Green Twisted Evil?
Арт деко на Крит в уличката отзад ли беше  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт