Лакове за нокти - тема 7

• 57 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
някаква идея дали все пак не се продават и в някой магазин в центъра.. май не съм засичала  newsm78 или съм бляла, както обикновено  #Crazy

Арт Деко има на Иван Асен || срещу градинката на райфайзен,до едно фото е точно магазинчето.на витрината има техен плакат.
На пиротска 10 или 12 има магазинче и пак имат техните продукти.Отново има плакат на витрината.
За тази колекция обаче не знам дали я има.
Аааа сетих се,че има и в едно магазинче на Витошка.

Цитат
магазин "Суета" ,
ул. "Пиротска" № 10
..

ето това беше в нета.Аз като си търсих базата за сенки от тоя списък си намирах магазините Grinning

много благодаря, магазинчето на Иван Асен го знам, но май Пиротска ми е по-близо и утре тях ще щурмувам.. само ако нямат новата колекция Twisted Evil  Twisted Evil

е, малко ми е встрани от основните маршрути, ноооо .. щом съм се вдигала до Джъмбо само за глитерчета, предполагам няма да е странно да ви се метна "на гости" за лакове  hahaha  hahaha

Казвай какви глитерчета, че ми е на път днес   Mr. Green Twisted Evil?

блестяща пудра.. комплекти от по 5-6 цвята в една гама, идеални за преливки, декорации и т.н. хрумки .. не помня вече какви цветове имаше, аз си взех само лилави и сиво-сини..

Пампита беше показала уникални преливки около коледа ако не се лъжа, само не помня в коя тема.. май много станаха нещата дето не помня  hahaha  hahaha  hahaha

# 346
Е много ги търсих тези брокатчета предишния път, но така и не ги намерих  Sad

# 347
  • София
Гагче, глитерчетата са до касите някъде около раздела с ученически пособия. Сестра ми си купува от тях. Много са хубави и има страхотни цветове. Аз обаче нямам нерви да се занимавам, а и като се знам каква съм после цялата къща ще е в брокат  Laughing

# 348
  • Belgium
Няколко от магазините, които продават Artdeco са ми на път. Мен не ме грабна особено колекцията, повечето цветове ги имам, но ще се отбия да видя дали имат новата колекция и ще докладвам  Laughing

# 349
Здравейте, момичета,
искам да попитам момичетата от Пловдив, дали знаете къде в Пловдив мога да намеря матови лакове(Мода или Голдън роус). Така се запалих по тях, добре, че като бях в София преди няколко месеца си взех няколко цвята. Но в Пловдив все още ме гледат странно като питам, даже им показвам какво търся, но уви. Най-често на въпроса "Имате ли някаква серия матови лакове?" ми отговарят "Кой цвят?" и ми предлагат обикновен лак без седефен ефект Sad

# 350
За здрави нокти на краката   Grinning

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 14:50 от Анонимен

# 351
  • Belgium
Обаче и в тийнейджърските форуми я нищят новата серия на ArtDeco, че и Модата  Joy

Тъй че ако изчезне, няма да сме само ние виновни  Whistling

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7617066&sid=84c … b9578d7aa0ff9036c

# 352
  • София
Обаче и в тийнейджърските форуми я нищят новата серия на ArtDeco, че и Модата  Joy

Тъй че ако изчезне, няма да сме само ние виновни  Whistling

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7617066&sid=84c … b9578d7aa0ff9036c

хах да и аз им помагам доста усилено Grinning Laughing

# 353

Това е абсолютен боклук  Tired. Купих го от Швейцария (ако смятаме, че там се предлагат по-качествените варианти на продуктите) - ефект никакъв.

Аддри - мерси много   bouquet - аз ги търсех при аксесоарите за нокти  Crazy; сега какъв погром ще направя на връщане от работааааа оха!  Mr. Green

# 354
Момичета ходих, до Артдеко. Магазинчето им беше супер опоскано, нямаше ги момичетата, само някакъв дядо, който пазеше. Нищо не можах да го питам, а и той не можеше с нищо да ми помогне. Каза ми да мина след 3. Та ако успея ще мина след работа да разпитам и да видя дали ще могат да ми помогнат. От новите лакове на стелажа имаше малко останали и разбира се не всички цветове, но ако има кой да се попита вадят от разни шкафове. Аз се бях настроила по-скоро за матовия топ лак, но ще видим  Crazy

# 355
Сдобих се с моето морско синьо Heart Eyes №540 Ocean на GOSH...само, че ще кача снимки по-късно, че сега нещо нетът ми е бавен и не се получава Close Confused

# 356
Здравейте, момичета,
искам да попитам момичетата от Пловдив, дали знаете къде в Пловдив мога да намеря матови лакове(Мода или Голдън роус). Така се запалих по тях, добре, че като бях в София преди няколко месеца си взех няколко цвята. Но в Пловдив все още ме гледат странно като питам, даже им показвам какво търся, но уви. Най-често на въпроса "Имате ли някаква серия матови лакове?" ми отговарят "Кой цвят?" и ми предлагат обикновен лак без седефен ефект Sad

В подлеза на Централна Гара (в средната част) има два магазина , един след друг разположени (имат червени табели с бели надписи "Козметика"). Там има лакове, колкото ти душа иска.
Дори в тях да не намериш, разходи се от единия край на подлеза до другия (плюс частта, която спада към Автогарата) - има поне 6-7 магазина за козметика, все пълни. Simple Smile

# 357
shroomy , мерси, и аз си мислех, че там може да има, но в тези жеги все не се наемах да ида да проверя, но ще ида Simple Smile

# 358
  • Belgium
Сдобих се с моето морско синьо Heart Eyes №540 Ocean на GOSH...само, че ще кача снимки по-късно, че сега нещо нетът ми е бавен и не се получава Close Confused

Намерих тази снимка, добре изглежда  Laughing

# 359
Здравейте, дами! Нова съм за тази темичка затова да попитам  Embarassed какъв е този "мистичен цвят"  Зулу и на коя марка е този лак? Толкова много похвали за него..... как да не се поинтересува човек  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт