Лакове за нокти - тема 7

• 57 438
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
За съжаление на моите нокти Essence се оказват доста нетрайни.
При мен пък издържат между 5 дни и седмица.
Странно, аз бях останала с впечатление, че повече от два дни не се задържате с един и същи лак налакирани... Blush

А-а,аз се задържам. Mr. Green Сменям си лака при първите признаци на разваляне на външния вид на маникюра ми. GrinningПо изключение го махам само, ако  не си ходи с облеклото. Peace
Не мога да си представя да се лакирам на всеки два дни,освен ако не се налага поради горе изброените причини.

# 436
  • Стара Загора
taffy много сладко се е получило  Laughing

Момичета, влюбих се в този цвят  Heart Eyes Кажете такъв подобен, който да се намира в България и да не е OPI What`s with the Cattitude?

Севънтиийн са пуснали нови цветове ... вчера си купих от тях и няколко други от една парфюмерия на Стамболийски ... продавачката ми даде 2 каталога- един с новите цветове лакове и друг с гримове за лято 2010.   bouquet Ще щракна малко по-късно, ако не е проблем.

# 437
http://beautycosmetic.biz/seventeen-seventeen-nail-polish-matt-p … .html?language=bg
Номер 269 ми прилича малко на цвета, търсен от Лулу Thinking

# 438
Ако някой има снимка на Catherine Arley 800(динята),може ли да го покаже ?А перлен или пастелен е?Или е холограмен?

# 439
  • София
Момичета, темата току що я открих - страшна е!

Аз много обиам да се лакирам, но нямам време да го правя всеки ден. търся си по - дълготрайни лакове винаги.
Бях доволна от тези на орифлейм, но като смениха колекциите започнаха да ми се лющят...
Сега си купувам всякакви - скъпи и евтини, в зависимост от това дали ще използвам лака често или ми е само за някой тоалет.

# 440
  • София
Холограмен е. Цветът му е малко особен. За мен е ягодов, а сестра ми от пръв поглед го определи като коралов. Бих ти снимала моя да го видиш, но точно той гръмна и аз събрах остатъците от него, които бяха останали на дъното на счупеното шишенце в едно празно такова от топ лак (половината успях да спася  Mr. Green ) и едва ли ще се ориентираш много по такава снимка.

# 441
Аз сега ще го щракна 800 на КА и ще кача тук снимка. Peace
Заповядайте Grinning:

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 23:55 от taffy

# 442
  • София
ще чакаме Peace

# 443
  • Стара Загора
Ето снимки на каталога - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19655727
а ето придобивките ми - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19655660 малка част от списъка ми  Mr. Green но само тях намерих  #Cussing out

# 444
  • София
В моят 800 има и леко оранжева нотка, която на снимката не личи.

А сега искам да похваля един лак на някаква неизвестна за мен марка, с който се лакирах току що.

Delia Glamour Flash Summer пише на шишенцето. Моят е последния - много ярко и наситено морско синьо със съвсем ситни блестящи частици. Малко напомня на синята лагуна на Есенс, но е една идея по-светъл и не е перлен. За мен е по-хубавия от двата (имам ги за сравнение). Иска ми се да го снимам как седи на нокти, но телефонът ми се развали и нямам как да кача снимка.

# 445
  • Бургас
И двата ми "мътни" сини лака са собствено производство, след като не успях да си намеря подобни и след като не ми се дават 18лв за желания цвят Crazy

# 446
А сега искам да похваля един лак на някаква неизвестна за мен марка, с който се лакирах току що.

Delia Glamour Flash Summer пише на шишенцето. Моят е последния - много ярко и наситено морско синьо със съвсем ситни блестящи частици. Малко напомня на синята лагуна на Есенс, но е една идея по-светъл и не е перлен. За мен е по-хубавия от двата (имам ги за сравнение). Иска ми се да го снимам как седи на нокти, но телефонът ми се развали и нямам как да кача снимка.

Тези лакове съм ги купувала от Бонжур, но серията която си показала явно е нова, страхотни цветове.  Crazy

# 447
И двата ми "мътни" сини лака са собствено производство, след като не успях да си намеря подобни и след като не ми се дават 18лв за желания цвят Crazy
Браво на теб!Много хубави цветове са се получили. Grinning

# 448
  • Стара Загора
http://www.seventeencosmetics.com/en/colour/nails/super_shine_creme.html Момичета виждали ли сте  номер 279 някъде в София? На каталога, който ми дадоха има само 269.  Rolling Eyes

# 449
В моят 800 има и леко оранжева нотка, която на снимката не личи.

Мммм тези Делиа са много сладки, лесно се нанасят и се оказаха доста трайни. Аз съм си харесала доста техни цветове - имат едно зеленко по-интересно, имат и едно прекрасно жълто, тези от колекцията която си показала вече са на пазара. Имах червеният, който беше с много странен оттенък към оранжево, това от ситните частички в него. Ето как стои http://yfrog.com/0k110720101086j  Simple Smile

iv4enceto_91  днес ще проверя в един магазин, в който наскоро открих доста цветове на севнътиин и ще докладвам довечера  Wink

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 07:33 от Беки Б

Общи условия

Активация на акаунт