Лакове за нокти - тема 7

• 57 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Belgium
Клеми, ако не го намерш кажи, аз и без това сигурно ще се раделям с него  Grinning

Момичета някоя от вас дали си е купувала топ лак на MAC, интересува ме дали може да ес намери в България и каква му е цената.Много благодаря!

Nicimici предлагаха ми топ лак на МАC, в магазина им в Serdica Center - не знам каква му беше цената, но няма да е повече от 20 лева. Не си купих обаче, защото си имам топ лакове, така че за качеството нищо не мога да кажа.

# 541
  • София
Аз се сдобих с търсения лак, не съм голяма маниячка на тема лакове на този цвят просто е моя цвят залятото: http://www.seventeencosmetics.gr/gr/colour/nails/super_shine_creme.html ,  а и са едни от любимите ми лакове на Seventeen.  цвета е 265 лилавко Wink

Аз си купих преди време 239. На снимката на сайта изглежда малко по - тъмен, отколкото е ве действителност. Мислех да го подаря, но добре, че не го направих. За лятото е екстра!

# 542
  • София
Lu,  Hug!

# 543
  • Belgium
Много полезно how-to за снимки на ноктите:

http://www.lacquerized.com/2010/07/how-to-photograph-your-nails.html

# 544
Момичета, знаете ли къде във Варна мога да намеря матиран на Мода и какава е цената му

# 545
Момичета, знаете ли къде във Варна мога да намеря матиран на Мода и какава е цената му

На Мода гледах няколко лака в склад-магазина който е зад Лятно кино Тракия .
Магазина мисля че се казваше Лонда (само да не бъркам нещо).
Нямаше точно такъв какъвто търсиш но аз минах от там преди 2-3 седмици така че може да са заредили нещо ново.
Ако намериш нещо пиши че ми е доста далеко да проверявам често. Hug

# 546
Много благодаря, Mirellka. Ако открия нещо ще пиша със сигурност. Не знам дали днес ще имам време да обиколя, но тези дни ще стане  Grinning

# 547
Току що се лакирах основно с 264 на Севънтийн. Ето го и него:

http://i26.tinypic.com/uwpk2.jpg  - в стая

http://i30.tinypic.com/5u00uq.jpg - на пряка слънчева светлина

Извинявам се за лошото качество на снимките и лошото лакиране. Първото е заради апарата, а второто заради несръчност. Но цветът е представен добре, мисля.   bouquet

# 548
  • София
оклепах се доволно с котака на шрек.. 4 пласта докато го докарам като хората  Crazy остава само един сеш и съм  Heart Eyes  Heart Eyes

тази седмица ще се носи синьо  Blush  Blush  Blush

# 549
  • София
GR ceramic 121 намерен, купен, довечера ще се изпробва.  Laughing

# 550
  • София
Здравейте и аз днес мисля да се намацам с синия на Есенс-groovy,а следобяд да се занеса до ДМ на Стамболийски да проверя дали сте ми оставили нещо от Здрач колекцията Mr. Green

# 551
  • София
Ето този от онзи ден, но не съм очарована - не е покривен и ужасно бързо се излющи. За първи път взимам такъв... Момичето в магазина ме убеди, че е по-покривен от КА  newsm78 Но пък като цвят ми харееесваааааа  Simple Smile

Кой номер е? Praynig
Май не е 121, аз го имам 121 и ми се струва, че е доста по-розов, а този ми оранжавее. Значи Лу и ти имаш моя проблем, но така като гледам май сме само 2-те. Имам 2 лака от тази серия и както писах и преди стават ми на балончета и се теглят едни конциии, докато се лакирам, ужас. Но ми харесват като цветове. Сега единия го разредих с разредителя на ОПИ да видим какво ще се получи. Но много са гъсти наистина Crazy

# 552
[quote author=Mirellka link=topic=510572.msg15776125#msg15776125 date=1279529877
На Мода гледах няколко лака в склад-магазина който е зад Лятно кино Тракия .
Магазина мисля че се казваше Лонда (само да не бъркам нещо).
Нямаше точно такъв какъвто търсиш но аз минах от там преди 2-3 седмици така че може да са заредили нещо ново.
Ако намериш нещо пиши че ми е доста далеко да проверявам често. Hug
[/quote]
Къде точно е този магазин? От коя страна на киното? Че аз съм наблизо и може да отскокна...
А аз онзи ден в Елитис видях матирани лакове на Флормар. Но не съм си купувала. а някой беше споделил, че във Варна Мода има и някъде около Драгоман, по посока ХЕИ...или нещо подобно...Да ме извинят варненки, но съм отскоро тук и ми е доста трудно ориентирането...Но доколкото разбрах, магазинчето, в което продават Мода е някъде около Авангарда, който е под бл. 535 на Студентски общежития...

# 553
  • София
Хм...аз имам още един от серията, сега отворих и този - не са гъсти и двата.  newsm78 Може би зависи колко е преседял в магазина.

# 554
  • София
Аз имам два лака на ГР Керамик от миналата година и двата са много редички и много лесно се нанасят. Никога не са ми ставали на балончета или пък са се лющили бързо. Не знам защо при вас става така  Rolling EyesДали не са от някоя кофти партида  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт