Лакове за нокти - тема 7

• 57 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
mariel444e и аз съм така - виждам някоя мацка със страхотен лак ама пусто как да я питаш Mr. Green.
И се почва едно търсене ;едно купуване ... Joy

OOO Това е стандартно "заболяване" при жените ,  Embarassed аз така веднъж в самолета - седях до една страхотна мадама с ярко червен лак, без перлен нюанс - направо ми останаха очите в него...
Ама и аз така - как да я питам ... не посмях и като се прибрах в България и се започна едно ходене, гледане, купуване на червени лакове...

Всъщност от тогава започнах да нося червен лак и много ми харесва.

# 616
Много ми харесва този цвят, ако имате, кажете марка и номер Praynig

http://www.flickr.com/photos/lextard/3726696335/in/photostream/

# 617
  • Belgium
Малко предварителни снимки от комзетичното шоу Cosmoprof 2010 в Лас Вегас:

# 618
  • Варна
Моето цикламено е това- на флормар, много си и харесва  Grinning
След малко мога да погледна за номер ако на някой му е интересно.
Невероятно е! Би ли ми казала кой номер е?   bouquet

От тази серия- http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=109&bolumid=4&markaid=1, номер 125 Simple Smile

# 619
  • София
Моето цикламено е това- на флормар, много си и харесва  Grinning
След малко мога да погледна за номер ако на някой му е интересно.
Невероятно е! Би ли ми казала кой номер е?   bouquet

От тази серия- http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=109&bolumid=4&markaid=1, номер 125 Simple Smile

Запътвам се към магазинЪТ! Дано го има!   Благодаря! bouquet

# 620
  • София
Извинявам се за лаишкия въпрос, но матовите лакове така ли трябва да седят - като латекс върху нокът? Laughing

# 621
  • София
Минана, благодаря Simple Smile
И аз точно този ефект търся. Абсолютният мат и мен нещо не може да ме спечели точно защото седи като латекс  Laughing

# 622
Извинявам се за лаишкия въпрос, но матовите лакове така ли трябва да седят - като латекс върху нокът? Laughing

Да, общо взето така стоят. Какъв е цветът на лака?

# 623
  • София
Ами...много светло бежово, мислех, че ще стои страхотно...Може би с топ лак ще е добре.
А велурената серия на Мода колко цвята има, че в магазина бяха само два...

# 624
А да, като сложиш топ лак няма да има проблем. Велурената серия май е с 5-6 цвята, ако не греша. Имаше снимка някъде назад в тази тема или предната, мисля, че беше на nad tab Simple Smile

# 625
  • София
Ще го пробвам с топ лак.  Laughing
Отивам да търся снимката.
 Hug

# 626
Момичета, извинявам се за офф-топика, но да ви питам и вас тук по един казус с интернет-пазаруването. Поръчах си дрехи от сайт, но понеже в он-лайн формуляра за попълване имаше съвсем малко място, адресът ми е непълен. Писах до съответния сайт с информация за пълния адрес, но те ми казаха, че нищо не могат да направят и вече са пуснали поръчката. Притеснението ми идва от това, че вече са ми загубвали една поръчка и май причината е това. Не ми идва наум нищо освен да ходя всеки ден до пощата, но ще се радвам ако дадете и вие някакъв съвет. Бубс, още веднъж извинения за офф-топика, ще трия ако се налага Simple Smile

# 627
  • София
аз пък въобще не се притеснявам да питам  Mr. Green  Mr. Green е, да, понякога (много рядко) се е случвало да ме гледат странно, но обикновено мацките са много отзивчиви.. и мен много често се случва някоя мацка да ме пита било за лак, било за парфюм.. ами то си е комплимент - щом човек пита явно му е харесало каквото там е обект на питанката  Blush  Blush

за любителнките на котака на Шрек.. снощи се сдобих с две перфектни имитации.. едната от новите цветове на Севънтийн (279 май беше), а другата от дълготрайните на Адос.. веднага мацах на изкуствени нокти (че на моите от вчета доволно мърка котака) и цветовете са 1:1 с котака.. за мое учудване и при двата на 2 пласта се получи цвета на котака на 4 пласта  Shocked  Shocked

Адос успешно са изкопирали и лилавия от Шрек серията (Rumpel's Wiggin, ако не се лъжа).. пак така, на 2 пласта перфектен резултат..

така че купувайте смело  newsm71 newsm71 newsm71

# 628
Аз вчера се добих с още един лак на Essence от серията multi dimension, ей този, след малко ще го пробвам. )
http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/lak-za-nokti/multi-dimen … -nail-polish.html
цвят 59. )

Klemy, и аз слагам топ лак отгоре, иначе стои....все едно си бръкнал в кофа с боя. )

# 629
  • Belgium

за любителнките на котака на Шрек.. снощи се сдобих с две перфектни имитации.. едната от новите цветове на Севънтийн (279 май беше), а другата от дълготрайните на Адос.. веднага мацах на изкуствени нокти (че на моите от вчета доволно мърка котака) и цветовете са 1:1 с котака.. за мое учудване и при двата на 2 пласта се получи цвета на котака на 4 пласта  Shocked  Shocked

Ели  Hug Hug Hug

Отивам на лов при първа възможност, ама тия лакове на Seventeen много трудно ги намирам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт