Лакове за нокти - тема 7

• 57 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Нямам идея кой е цветът, само знам, че е на Опи /мацката, която попитах, се лакирала при маникюристка/.

# 661
  • Belgium
Дали не е това?

# 662
  • Варна
Хора, не мога да повярвам - поръчах си ягодовите полета на Чайна Глейз на 16ти и вече са при мен  newsm44 newsm44. Тъкмо се чудех довечера с кой лак да се намацам  Crazy

# 663
  • София
Ааааа не,искам и аз Crossing Arms,моля ако някой ще ги поръчва тепърва да ме брои Praynig

пп-аз също не открих Здрача в ДМ Thinking

# 664
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря серията "Здрач" на Essence?
Много си харесах някои нещица, но в DM няма нищо!
А нещо случайно останало от дивата серия? По специално ми трябва розовия.
Аз си взех серията Здрач от Варна, пловдивския ДМ, явно действат със закъснение.

# 665
Да докладвам в Бургас в ДМ имаше почти всичко от серията Здрач естествено без червения глос. Hug На мен нищо не ми допада от серията.
Прави ми много силно впечатление, че по морските курорти всички момичета са с коралов лак или с розов. Няма никой със син или зелен. Аз съм единствената която едновременно е със син и зелен. Mr. Green Вече си знам, че видя ли някоя изтупана мадама с зелено задължително е от нашите. Wink
Забелязах, че това лято не ме привлича никак еднакъв лак на ноктите на ръцете и краката както също и5 неоновите цветове.
Бял лак не харесвам никак.
Вчера си харесах брокатения син от лятната колекция на Опи но се въздържах защото много ми станаха в тази гама.
Вече 4 ден зеления Опи ми стои на ноктите при непрекъснато къпане и риене в пясъка. Изненада ме с трайност, защото другите паднаха за ден. Решила съм вече да не се подлъгвам по никакви други лакове освен доказалите се при мен.

# 666
Лу, май наистина е този, но не съм 100% сигурна, беше нежно оранжево, не много наситено.

# 667
Този лак е страхотен. Heart Eyes

# 668
  • Бургас
Прави ми много силно впечатление, че по морските курорти всички момичета са с коралов лак или с розов. Няма никой със син или зелен. Аз съм единствената която едновременно е със син и зелен. Mr. Green
Не си видяла мен - любителката на синьото и отровните цветове (както се изразява маникюристката ми) hahaha Моят мътно/синьо/сиво/зеленикав франкенполиш учудващо се оказа и траен - лакирана съм от петък сутринта, чистила съм, месила съм, точила съм... и все още съм в почти идеално състояние Crazy

# 669
  • София
Аз съм с Desert Fox от снощи, много хубав блясък има - и без топ лак е чудесен. И се обелиха само две ъгълчета след днешната баня.

# 670
Не си видяла мен - любителката на синьото и отровните цветове (както се изразява маникюристката ми) hahaha Моят мътно/синьо/сиво/зеленикав франкенполиш учудващо се оказа и траен - лакирана съм от петък сутринта, чистила съм, месила съм, точила съм... и все още съм в почти идеално състояние Crazy

Дай да го видим, де, успя да събудиш любопиството ни  Crazy

# 671
  • Пловдив
А нещо случайно останало от дивата серия? По специално ми трябва розовия.
Аз си взех серията Здрач от Варна, пловдивския ДМ, явно действат със закъснение.

От дивата серия са останали два глоса (златен и бежов), няколко вида сенки и бронзова пудра, а от лаковете видях само Пустинната лисица. Днес пак минах оттам, но отново няма нищо от Здрач. Влязъл  ми е в главата черния лак с лилавия брокат, както и прозрачния глос, сенките също ми се сториха интересни и бих искала да ги видя, но явно ще чакаме.

# 672
  • София
Днес си взех някои лакчета:

Чудя се сега с какво да се намажа... Crazy

# 673
На Иван Асен са два. В единия има КА и Мода, а в другия има всичко друго. Първият е като идваш от Орлов мост от дясната страна преди градинката пред Райфайзен. Другият е нагоре от дясната страна срещу бившата поща. Той е малък с дървена зелена дограма.

Розово цвете, писали сме едновременно
Ей това е най-любимият ми магазин, на койго дължа най-голямата част от колекцията си! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всеки ден минавах на проверка и знаех всеки най-новопоявил се нюанс на витрината! Предимно на Перфект и Флормар и Голън роуз, но със страхотно разнообразие! Има чувството че доста хора пазаруват от там и често бива зареждан и то с "пресни" продукти  Mr. Green

Моето латексово бяло е в едно малко шишенце на Мелли - незнам дали сте попадали  на тази марка, аз имам и едно нежно пастелно сиво, което страхотно си върви с червеното ми ...имат интересни цветове по принцип. Утре ще ходя да проверя новозаредените от тази серия.
Иначе продължавам да си страдам по зулу-то, та дори и лисичката не съм я виждала... Cry

Вижте какво намерих в нета докато  ровичках почти безцелно  -
и това - http://manicure-bg.com/Tendentzii-pri-manikyura-2010-ot-Yves-Saint-Laurent.html

# 674
  • София
Аз нещо хич не го харесвам този бял лак newsm78
Нежно,перленко бяло да,ама това,което е като бяла боя.Някак си ми седи единствено на перфектни нокти и дори и тогава ми идва твърде изкуствено.

А аз днес се намазах с това:
http://media.snimka.bg/6735/019726142.jpg
http://media.snimka.bg/6735/019726144.jpg
http://media.snimka.bg/6735/019726146.jpg
всъщност е доста по-светъл от на снимките/еквивалентен на 713,който Лу беше показвала/ и отгоре вместо топ му мацнах един прозрачен с брокат на КА.Малко шаренийка стана де и на слънце светка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт