Жената овен/ 16 тема

• 19 032
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • при моите деца .....
Привет!!!
Снощи излизах в приятно заведение с приятна компания.
Доволна съм от живота!!!!
Медузка, мерси за кефето и закуската, сега сядам с моите пред компа, че пия хапчета и 30 мин. не ям, та пуснах една перална.
При нас, в планината, още в 7 е задушно е горещо, представям си при Мира и Маргалчето.
Мира, хубава е в планината - това е гледката от теласата ми - има дървета и не успявам хубаво да снимам планината, но ми пазят сянка и още ни съм включвала климатик.
http://prikachi.com/images.php?images/970/2356970I.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/971/2356971Y.jpg
Ще водя Марти на басейн.
Хубав ден!!!

# 646
Бобка, то и при нас от 7 сутринта е адска жега ooooh! представям си после какво ни чака sweating. Хубаво да си изкарате на басейнчето с малката принцеса Hug.

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 09:06 от gorgona medusa

# 647
  • при моите деца .....
А, мерси, аз няма да се къпя, ще я наглеждам...

# 648
Една песничка, която много ми хареса и искам да я споделя с вас Hug  love001
http://www.youtube.com/watch?v=a6gMShi5clM

# 649
Добро утро и от мен. )
Моето домочадие още спи. ) Аз ще ходя да си взема душ, после малко домакинстване....)

Боби, тук при нас към 6-7ч е още хладно, но в 8ч вече започва да става топло а към 9-10ч е горещо. )
Иначе....завиждам ти за гледката...) аз си умирам за балкана. )

Охх, момичета, аз не знам дали споменах, ам ана 2-3ти ще пътуваме с баща ми до Германия да вземем майка ми и за няколко дни да поостанем там. Че със сестра ми вече направиха 2г там, а аз още не съм ходила.
Обаче....Калина за повече от 3дни не съм я оставяла да ме няма....и вече ми е супер притеснено и напрегнато и аха да се откажа. Постоянно мисля как ще се оправят (то не че има нещо сложно де) и че ще има да мрънка и реве за мен, особено пък вечер. Абе....не ми се тръгва честно казано вече. ((

# 650

Да ви черпя една прохладна гледка Simple Smile

Боби
, страхотна гледка от балкона ти Simple Smile Защо да не се позабавляваш и ти на басейна? Цикъл?

Мира, все някога ще има за първи път да я оставиш. Първия ни курорт без децата приключи предварително-висяхме по цял ден на междуградския (нямаше тогава гсм) и накрая се прибрахме седмица по-рано. Прояви доверие към гледащите я, а и сега има комуникации.  Hug

Горгонче, страшна закуска  Heart Eyes  И ние се запиляваме на плаж след малко.

# 651
Ели, страхотна природа  Hug
Мира, спокойно Hug
Ели правилно ти е казала, всичко ще е наред Peace
Боби, гледката е неописуема  Hug
Медузке, благодаря за закуската  Hug
Момичета, усмихнат ден!

# 652
Ели, то доверие имам и на мъжа ми и на свекървата, няма проблеми за това.
Но Калина ето тази сутрин се събуди, аз влязох в банята за 5мин да се из къпя и тя се скъса от рев. След като излязох рева още 10мин. )

Тук вече си е страшна жега, не се диша. (((

# 653
И аз съм такава мойка, която не можеше да си остави детето за 5 мин.
Все ме е страх, все се притеснявам.
Оказва се обаче че понякога детето пред майката се държи по един начин, а с други по друг  Peace
Успех  Hug
Дано се успокоиш и всичко е наред  Hug

# 654
Това четохте ли го?

Има ли живот след раждането   Hug
Много е философско и готино  Peace

Има ли живот след..?

Две бебета си говорят в корема на бременна жена.

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?

Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.

1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?

2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.

1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.

2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само...

1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в полумрака.

2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.

1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?

2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.

1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.

2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането!
.. А ти?

# 655
Ехо как сте банда?
Медузке страшна закуска, мммммм.  eat  И леко с пиянските вечери.

Асе, Мира големи сладуранки са тези вашите красавици и това си е.  Heart Eyes

Маргалче, страшен аватар имаш, честито  Crazy

Боби, страхотна гледка за чудо и приказ.  Grinning

Цунки на всички. Hug Hug Hug Hug

# 656
Здравейте,
поразработила съм се по време, когато повечето хора почиват.
Ама то е за хубаво, радвам се, че в тия странни времена при мен нещата са добре.
Само дето малко ми е уморено.
Преди малко кацнах на къщата и вече съм с бански - готова за водни подвизи.  Joy
Нека да е лятоооооо. (пея си)
Маргалче, надявам се, че вече си се поуспокоила. Детенце ще е добре, ще свикне с очилата. А като порасне...
Не ми се мисли. Най-чаровните мъже, които познавам, са с очила.
Ася, Мира, знаете си го, но да го кажа - вие сте майки на принцеси, и то каакви принцеси - красавици!

Кокич, как си?
Стискам ти палци и ти пращам най-хубавите пожелания и цялата позитивна енергия, която имам.

Бендж, слуша ли бебо?  Grinning

Боби, за тая гледка човек убивам! Като си търсихме къщата, аз гледах да има въздух, дървета, гледка.
То при нас една равнина се ширнала, пък и аз с претенции - вилата да е в града.
Не вярвах, че ще намеря това, което търсех, но явно Бог ме обича.

Медузка, пиша в компанията на Вики.  Grinning Хареса ми песничката.

Делте, гуш. От ония дни четох, че нещо ти е "смарангясано", както казват по този край. Много исках да ти напиша нещо хубаво, но не знаех какво.

Ауууу, нахални кучета имам, бе хора. Идват да ме викат да лаем заедно по едни колоездачи  Joy
Една глутница сме, няма начин, друга кучка в глутницата няма....  Joy

# 657
Лейди  Joy
 Hug
Не ти се обаждам, защото...знаеш защо  Hug
Но си мисля за теб всеки ден и аха да ти звънна, обаче нямам какво ново да ти кажа и ми е смарангясано  hahaha нали така беше  Hug

# 658
Маргалчо, много, много, много силна прегръдка за теб!!! Heart Eyes

# 659
Маргалчо, много, много, много силна прегръдка за теб!!! Heart Eyes

А така , имам нужда да знайш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт