Жената овен/ 16 тема

• 19 066
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да си обясня, не знам за другите зодии, но за нашата всичко при мен е на 100%  Peace
Момичета, от вчера се забавлявам като си гледам с едни карти таро  Joy имам тука едни, някоя иска ли да и хвърля едно тесте  hahaha hahaha

# 106
Не мога да си обясня, не знам за другите зодии, но за нашата всичко при мен е на 100%  Peace
Момичета, от вчера се забавлявам като си гледам с едни карти таро  Joy имам тука едни, някоя иска ли да и хвърля едно тесте  hahaha hahaha

Аз Peace

# 107
Не мога да си обясня, не знам за другите зодии, но за нашата всичко при мен е на 100%  Peace
Момичета, от вчера се забавлявам като си гледам с едни карти таро  Joy имам тука едни, някоя иска ли да и хвърля едно тесте  hahaha hahaha

Аз Peace

Три имена и година на лични, знам кога си родена  Joy
Ще изложа фактите после също на лични  Joy

Само си помисли за даден въпрос ли искаш да хвърлям или общо за живота ти  Hug

smile3534

КЪФ бизнес се заформя hahaha

# 108
Аз като първа клиентка ще имам ли отстъпка? Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 13:10 от КоКолина

# 109

Приемам само покани за бира с картофки  Hug във Варнааааааааааааааааа  Joy

# 110
  • Varna
За мене не е на 100% въпреки, че и асцендента ми е Овен.
Аз съм много дипломатична и не мога да изпляскам пред някой, например, че мирише лошо.
Ама мисля, че и за вас е вярно, защото една от вас не ми беше казала, че отстрани на устните си имам малко останало кюнефе Joy Помните ли, като бяхме във Турския ресторант. Изведнъж всички решихте, че съм неустоима със това оцапанУтУ Joy
И там за секса, нещо не е съвсем вярно за мене, ама аз ще съм изключение.

# 111

Приемам само покани за бира с картофки  Hug във Варнааааааааааааааааа  Joy

Заповядай  bouquet!Само,че аз заминавам,но съм сигурна,че варненки ще те посрещнат с отворени обятия Hug.Всички тука  много те обичаме! Heart Eyes

# 112
Отивам да ти пиша на лични  Hug
Стана цял ферман  Joy

# 113

Маргалче, може ли и на мен Blush? Обещавам пържените картофки и не една бира, а две- при това големи!
Ако да-  ще мятам въпроса на лични.

# 114

Маргалче, може ли и на мен Blush? Обещавам пържените картофки и не една бира, а две- при това големи!

Нямаш проблеми бе мацка  Hug
Да видим КоКолинка какво ще каже за нейните карти, пратих и на лични преди малко  Joy много ли глупости съм написала hahaha

# 115
Влизам да кажа,че Маргалчето е познала ВСИЧКО. Hug Hug Hug
Сега имам да я черпя бира с картофки.

# 116
Насам народеееее  hahaha

Просто имам карти и стара книга за символите бре  Joy

# 117

Нямаш проблеми бе мацка  Hug
Да видим КоКолинка какво ще каже за нейните карти, пратих и на лични преди малко  Joy много ли глупости съм написала hahaha

Hug Голяяяямо тенкя!
Мятам въпроса и името на лични Grinning!

# 118
Мацка, напиши ми и откъде си, че Узунджово  hahaha не ми върши работа и кой набор си  Joy

# 119
Здравейте момичета от мен. )
Завърнахме се от Шумен, ама по-шибано време до сега не бях виждала. 3дни не спря да вали, то не беше дъжд, не беше чудо. Чак днес като си тръгвахме тръгна да напича слънце. ) то бива късмет нашето, ама никъде не можахме да отидем. Само между 2прекъсвания вчера се качихме до Паметника 1300г българска държава, ама горе пак ни заваля, а да не говоря за вятъра дето духа (но то там винаги духа). )
Сега 2-3дни ще си починем (че то онова там не беше почивка) в къщи и ще отскочим до Рибарица за 2-3дни. )
Не съм ви чела, ама ще се връщам да ви видя какви ги вършите. )

Общи условия

Активация на акаунт