Жената овен/ 16 тема

• 19 085
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Пепи, не по гащите, просто бях за десен завой и трябваше да мина в тази лента, а автобуса се изтегляше в ляво. Та се оказах много близо до спирката и те видях  Crazy Party  Направо ти съчувствам за свекървата.  Confused

Момичета аз си имам болничен от утре  Party

# 571
http://bgflash.com/game/1934/жени-и-мъже-bruno-bozzetto.html

Joy Joy Joy
 hahaha

# 572
  • при моите деца .....
Прибрах се!!!
Изтощена съм....

Качих снимки на Марти във фейса.

Маргаличь, много е забавно и вярно  Laughing

Хубава вечер!!!

# 573
Боби, аз имам ли те във Фейса?

# 574
  • при моите деца .....
Da
Борислава Дакова съм

# 575
  • Varna
МАРГАЛЧЕ Hug
Благодаря, мила, взех сЪ във ръце, но три дена ми се такова мамата #2gunfire Wink
ПИПИЧ Hug
Ти със свеки ли жЮвеЙш. Ако сте заедно забрави да ти е гот. Аз със майка си живях два месеца докато се прибере мъжът ми и си намерим по свястна квартира, че предната беше само стая със таолетна само и то във другия край на коридора. Ако знаЙш дет ми е майка, кВи изпълнения имаше, все едно е свеки и отгоре дори Sad
Е, намерихме една стая и антренце, че толкова можехме да си разрешим и си паднах на кефа. Колкото и трудно да ми е било, поне нямаше дразнител около мене и да ми се диктова кое как да е и да се направи.
ЕЛИЧКОВА Hug
Днеска съм отпрала до шест без двайсет #Crazy Огладих и след това излязох за малко, обаче ми се обади една стара аверка и до сега палувахме във Турския. А уж щяхме да изпием по един Ефес, а ний и си АпнЪхмИ smile3503 И пак ми сЪ спи Joy

# 576
Da
Борислава Дакова съм

Уф, много съм застреляна!
Прости ми мацка  Hug

# 577
DELTA ,вече не живеем заедно,преди да,но сега вече 7 месеца сме отделно.
Абе мина ми,то ама.Тази вечер бяхме за малко в тях зада правим кисели краставички,всичко мина гладко.
Лягам си ,че мъжо ме чака....
Боби,разгледах снимките,малката е страхотна,а косата й направо Crazy

# 578
Пепи Hug
Делте, на теб какво ти е бе душата? Искам да ми разкажеш когато се видим, може пък да ти олекне малко поне Hug.
Боби, малката е голяма красавица Hug.

Момичета сега кога ще се срещаме в петък или искате в събота по от рано да можем да се наприказваме Mr. Green. В петък съм на работа, а събота съм свободна, че моя ще работи и няма да ходим никъде.

# 579
Делте, ако мога да помогна, света ще обърна  Hug само кажи Hug
Момичета, лека ви нощ, спете сладко и спокойно!
Прегръщам ви! Hug

# 580
Махам терлиците и идвам Grinning.
Коколинке,радвам се да те видя Hug!
Я казвайте как ще подреждаме свекървите  newsm48!
Ето ви нещо за добро настроение към кафето сутринта. Извинявам се ако е пускано:

Свикървата мъ подреди така

Ни съ уплаквам. Има дзверове,
пък моята по на чувек дукарва.
Ама да земи да ми дунисе
тос гоблен - Мона Лиза - да ма радвал?!
Дън мислите дунеси гу ушит -
напротив - чака ас да гу дукосна.
Било дубре за нерви, за артрит,
за ишиас и за мира във Босна.
На болести съм свикнала, ма на -
мира във Босна малку ма разчуства,
ма не чак толкус, чи да уткача
да фана туй будливуту изкуство.
Виж кво - й викам - водих съ пует,
и на сина ти кът такваз пристанах.
Сига плита, прискачам даже плет,
ма Мона Лиза няма да пудхвана.
Ни е за мен, ни съм такъв чувек.
Дай лози декар - ши гу изкупая,
ма гоблена ши гу брудирам век,
а можи два-три века - ни съ знае.
Закучи съ уж кротката жина
и даже тропна с крак/що не я снимах!/:
Въпрос на чест било идна снаха
субственоръчен гоблен да си има.
На чест кът ма засегна и...успя.
Запретнах са и бод пу бод гу метнах.
Дукът и стигна кривата уста -
тя Мона Лиза можи да пуметни.
Ни знам дали й за нервите дубре,
ма скърцам с зъби и на лай избива.
Мъжъ ми съ й завил с идно пирде -
излиза да пикай и пак съ скрива.
Дицата са разбягаха навън
и съ прибират саму в краен случай.
Ина ниделя саму нямам сън -
и вечи нямам мясту неубучено.
Бинтовах си ръцети, шия с крак -
със левия, чи по ми се удава.
Ни знам ни ден, ни нош - мен се мий мрак.

Ма чест е туй и тряа са спасява.

Питрана /многустрадална/

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 02:27 от Ягодина

# 581
  • Varna
Боже, Божеее,
Ягодинке, мойта свека точнУ ПИтрана многУстрадалнатЪ. И на такава сЪ праЙшИ. Че не припада ли, че не получава, сърцебиене ли, само и само мойтУ СлънцИ да сЪ откаже от мене. Няма значение, че нито съм викала, нито съм се репчила, а само мълчала и съм се старала, всичко да е ОК. Взела да мЪ фали на сина си и другата си разпиляна снАА, чак след 25 годишнинЪтЪ. Голям праз, аз вече стара пушка, нямах нуджа от това. Wink А да, и ако имахме момиченце, трябваше да се казва ПИтрана, не друго, само ПИтрана Joy МомченцИтУ КолЮ и нищо другУ. Laughing
МЕДУЗКЕ ГОРКОНЧЕВА Hug
МАРГАЛЦЕ Hug
Благодаря ви момичета, аз съм добре вече наистина. Справих се и сама, по добре да не се сещам, че да не ми става кофти пак. Щом съм издържала да не ви се оплача, значи още мога да стискам зъби. По добре де си говорим хубави нИща Wink
ПЕПИЧ Hug
Твойта свека и мой набор, за мой срам, няма никакъв срам. Да си гледа кухнята, щом си е вече без тебе. Чудя се какви са били тези жени като снахи и как се превръщат във свекитЪ #2gunfire Бе да си гледа мъжа и къщата и да си ви оставя на мира бееее #Cussing out
ХаДи аз да си нахраня ОвненцЪтЪ със мялко със каЙве и кроасан. И аз това ще закусвам, само, че без шунката

КОКИЧ Hug
кАК шЪ изкаратИ без бира в тия горещини незнам newsm78 СкъпУ там, скъпУУУУ. Бате беше за месец командировка във ЛЪндЪн и разправя кое що. Ама като почнете работа, всичко ще е ОК. Там във големите магазини, не е ли по евтино бе Душата?

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 07:04 от DELTA_DELTA

# 582
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Делти, мерси за закуската, радвам се, че си по-добре.  Hug Hug Hug
Малгалич,  Hug
Медузка, мерси.
Пепи, не се ядосвай много със свеки, важно е, че вече сте отделно, аз също съм живяла със свекърва и като се отделихме си беше ОК, но те нали мъжете си живеят удома и не ни разбират винаги.

Ако забелязвате асиметрията в бретона - сама си е фризьор - аз се опитах да поуправя, но нямаме и хубава ножица  Embarassed

Хубав ден!!!

# 583
Добро утро Hug Heart Eyes
Делте Hug радвам се, че си по-добре, но ти пак ще ми разкажеш Wink мерси за закуската.
Ягодке, стихчето ми хареса Laughing.
Боби, когато са малки децата обичат да се подстригват Laughing. Нашия беше се обръснал с машинката, ама точно в средата на главата  Shocked като Шогун и нямахме избор, обръснахме му цялата глава Joy.
Бягам да се обличам, че на работа ще ходя Blush Laughing.
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 584
Здравейте и от мен. )

Аз съм лееееко бясна. ) тоест за да не кажа, че съм страшно бясна...) Провалиха ми се едни планове....и просто място не мога да си намеря сега. Ще ми мине, ама....абе бясна съм....)

Общи условия

Активация на акаунт