2003 новите първолаци - 2010/2011 - 6

• 30 829
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Аmber, Косето наскоро прочете Фантастичният господин Фокс. Всъщност от началото на ваканцията е прочел вече 4 книги - две от списъка за втори клас и две допълнителни. В момента довършва Патиланци, също от списъка. Но да не забравяме все пак, че той е бъдещ второкласник! Wink
Иринче, браво на баткото!

# 691
  • Варна
Киса, моята не ще да чете и това е.. Задачи може да решава до премаляване, за четене нараво е трагедия. Не й харесва, запъва се. Аз излизам извън нерви и накрая реших, че ще спра да го правя и я оставих на мира  Confused Иначе срича успешно, не е да не може... но й е противно  Sunglasses

Преди да започне да чете сама,  искаше да решава задачи - караше ме да й пиша на един лист задачи от рода на 5+7; 8-4; 5+3 и подобни. И отдолу задължително да й пиша оценка  Crazy

# 692
Ирина благодаря за съвета Hug
Честито за студента.
Ние още се двоумим между 24 и 26 цола, зависи на кое ще успее да се задържи да кара. По-добре ще е да вземем по-голямото май newsm78
Сега си е намерила ново занимание - ходи на басейнчето на съседсктото дете при баба и` , вчера се е къпала с късите панталонки, а тази сутрин ми звъня да ме пита къде и е банския, за да е подготвена за днешния плаж Wink
Колелото е забравено засега Sunglasses

Киса  с четенето не сме много напреднали, носихме си даже на морето една книжка и тетрадките по писане, но така и не стигнахме до тях, а и сега повече пише , отколкото да седне да чете.
Горе-долу се справя с четенето ,но като не се упражнява може и да позабрави.

Betty браво на вас за четенето.

# 693
  • sofia
Колело 26 цола няма ли да е много голямо - то моето е толкова - не че съм особено стройна.

Като ви чета и започнах да се притеснявам, че моя Пепи не може да чете, дори и не срича. Иначе четем енциклопедии за динозаври и праисторически животни. Само ми ги носи и вика:чети. Аз му обяснявам, че като се научи да чете ще му е много хубаво, ще си чете когато иска и каквото иска, но за сега няма резултат.

# 694
  • София

Преди да започне да чете сама,  искаше да решава задачи - караше ме да й пиша на един лист задачи от рода на 5+7; 8-4; 5+3 и подобни. И отдолу задължително да й пиша оценка  Crazy
И моята дъщеря често ме кара да и пиша такива задачи. Laughing
Една страница събиране и една страница изваждане.
Оценка на всяка страница иска и се мръщи на оценка,различна от 6. Laughing

# 695
Както вече се оплаках и моето дете не е особено привързано към четенето. Математиката му била лесна, така каза. Наистина не се противи на задачите, даже вчера извади една кутия с различни игри, подарък за рождения ме ден и си избра да играем всички, които са със смятане.

Бързо възстановяване на всички болнички, че в тази жега и без това не се живее нормално, пък какво остава и да си болен.
Също така приятна и безоблачна почивка на всички, на които им предстои.

# 696
  • Чикаго / София
Шани при нас края на Август вече не е толкова топло, но все пак на мен ми се струва рано за училище, като съм го започвала все от 15ти септември, ама никой не ме пита. За храната при нас е същото като при Кейси, затова и моите деца ще си носят някои дни, някои дни ще хапват там. И тук уж има някаква забрана за джънк храни, ама и аз не се впечатлявам много, че за мен са си пак същите полуфабрикати. Само където никъде в училището не се предлагат газирани напитки, и е забранено на децата да си носят от вкъщи. Което за мен е добре, те моите деца така или иначе не пият безалкохолни. И тук са на централни климатици в топлите месеци. Даже децата си носят леки суитчери които обличат като са вътре, а като излизат - събличат, така че в класните стаи няма да им е топло със сигурност. После пускат направо парното - а тогава се събличат по къси ръкави вътре, че става доста топло.

Кейси и нас не са ни карали да купуваме листа. Само една папка, пастели и моливи. И тези неща които изброих преди. Вчера засекох колко е до нашето училище - 1 минута Laughing То ни е доста близо на 2 преки от нас в квартала. Сега там ходим да карат колела и да играят понякога.

Ирина, честит студент. Успешно да завърши момчето и да се реализира. Много хубава специалност си е избрал.

Раницата на Дени е такава http://www.target.com/Embark-UPP-Backpack-Bag-Green/dp/B002VXXAM … =sc_qi_detaillink Тя сама си я избра и много се радвам, че не я избра със анимационни герои. На малката, която ще кара Предучилищна в същото училище, раницата е тази http://www.target.com/Embark-Kitty-Backpack-Yellow-Purple/dp/B00 … c_qi_detailbutton Нейната е по-шаренка, но поне не са пак анимационни герои а само коте на картинката, а и все пак тя си е по-малка.

Нарочно търсех раници които да не са много обемни, тежки и скъпи. Те тук така или иначе носят само листа и кутия за обяд вътре. А съм сигурна че догодина ще мрънкат за нови.

Приятна почивка на всички които днес тръгват. дано времето ви е хубаво!

# 697
  • Варна

Цитат
Преди да започне да чете сама,  искаше да решава задачи - караше ме да й пиша на един лист задачи от рода на 5+7; 8-4; 5+3 и подобни. И отдолу задължително да й пиша оценка  Crazy

и Сашо така, задачи много обича но засега не се интересува от четене  Crazy

# 698
Ирка и на Самуил разницата е като на Дени, червения вариант.  Simple Smile Аз я взех от миналогодишните намаления от Таргет, накрая бяха по $3. Ако имаш магазин наблизо, оглеждай се 2-3 седмици, след като почне учебната година. Бързат да разчистят място и поетапно, стигат до 75 % отстъпка от цените, на всичко, което е в училищния сектор.
Аз, затова съм взела най-необходимото, само за училището, друго си е тръпката да купуваш на под половин цена  Laughing

# 699
Здравейте момичета! И аз да се запиша с малко закъснение в тази тема,мама съм на Николай който е роден на 06.10.2003

# 700
  • Русе
 Добре дошла japonchik, ще се радваме да споделяш с нас радостите ,тревогите и въпросите свързани с наборчето  Hug

# 701
Благодаря Amber!

# 702
  • Русе
Добре дошла на новата мама и наборче  Hug

Приятна почивка на заминаващите!
И честито на студента на Ирина!

Току-що се връщам от Метро и да дам отчет. Раници - 30 лв - обикновени. На Херлитц имаше два модела само. Мисля да им спретна скандалче по имейла. Лъжльовци. Тетрадки - бол. Имаше с Бен 10 и Бакуган Х 10 бр. за околко 3.50. 12 молива на Кох-и-нор - пак толкова. Имаше и боички и т.н./ Заредено беше. Гледах и подвързиите - имаше една камара като модели. От към канцеларски материали - беше екстра и цените нормални ( не съм гледала другаде). Имаше и анцунги на Диамонд но бяха скъпи там ( ама ми харесаха).
Рапорт даден.

# 703
  • София
Много пишете нещо не смогвам, а и кирилицата нещо са ми се объркали нчколко букви и се изнервям да пиша  Mr. Green

И аз ще ходя до Метро за тетрадки, ама имам питане дали някои от Софийските мами е била до София Прес да каже как е там половението с ученическите неща.

Добре дошла на ношата мама и наборчето   bouquet

Какви тетрадки да взимам гледам по напред коментирахте листата  newsm78

# 704
  • София
Колело 26 цола няма ли да е много голямо - то моето е толкова - не че съм особено стройна.
Именно. Голямо е. Павел опита сега, но определено не стигаше педалите. Според онази жена (която ми е близка), догодина вече ще могат да го карат. Затова ни посъветва да изкараме сезона с това, което имаме.
Ето го. Ще свърши работа засега.
http://media.snimka.bg/6881/020017136.jpg
deyzi, предполагам мястото на снимката ти е познато.  Wink
Ние сме вече в Равда. Голяма жега, не е истина. И като спрат тока за час и климатиците спрат става ужас просто!
Благодаря на всички за поздравленията за нашия бати!
Нашата раница ще я снимам, като се върна в София и ще ви я пусна да я видите.
Лека вечер и бъдете здрави!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт