Кастинг за модели

• 10 341
  • 18
  •   1
Отговори
Мами, имам дъщеря на 13 години. Имаме записан час за кастинг във FF Софя. Някой има ли представа как протичат кастингите за модели?
Ще съм благодарна за всякакво инфо.

# 1
На тази възраст и дъщеря ми напираше да става моделка, но успяхме да я убедим да не се явява по разни кастинги. Сега, от позицията на 20 годишна гледа с насмешка на разни моделки и агенции, така, че не мога да съм от полза  Peace

# 2
  • София
Във всяка агенция различно. (поне така беше преди време)
Задават се въпроси, гледа се държание, походка,тяло и т.н.
Явно имаш красива дъщеричка, пу, пу да ти е жива и здрава. Ако твърдо си решила натам да я насочиш, не я изпускай от поглед и бъди НАВСЯКЪДЕ с нея.

# 3
ЗА Фреш Фешън ли става въпрос ?   Преди 5-6 години , когато бях на 14-15 майка ми ме заведе на едно такова. Правиха ни снимки и после имаше нещо като интервю. За кастинга вс е ок, 100% ще одобрят момичето. Мен ме одобриха, въпреки, че съм висока 160, както и всички мои познати, които бяха ходили. Майка ми обаче се разтърси за малко инфо относно агенцията и не ме пусна да отида на фото сесия. Една моя приятелка ходи,, бяха и направили фотосесия и и бяха взели някакви пари, един вид , все едно да си подготвя портфолиото. На самия кастинг няма нищо по-специално Simple Smile

# 4
Божеее точно сега превъртайки каналите се натъквам на кастинг или избор /чрез гласуване/ на деца от въпросната агенция.
Няма по голяма тъпня. ooooh!
Божее тия родители и тия от агенцията не са в ред .. честно. Crazy Shocked Sick

# 5
Благодаря за отговорите.
Аз зададох конкретен въпрос, благодаря на Burmichka - точно за това питах.
На останалите - благодаря за мненията.

# 6
да допълня Бурмичка с нещо, което знам от своя приятелка, която води дъщеря си, направиха й портфолио и след това се оказа, че за кастинг за всяко участие в реклама например се налага да плащаш независимо от това дали детето е одобрено или не; точно това плащане всъщност е нещотото, от което агенциите изкарват пари и за това одобряват момичета, които нямат никакви данни за модели

# 7
... точно това плащане всъщност е нещотото, от което агенциите изкарват пари и за това одобряват момичета, които нямат никакви данни за модели

Точно, така че си трябва трезва преценка става или не за модел изобщо, освен ако не ти се дават пари на вятъра. Peace

# 8
  • София
И да не става за модел - ако мама има мерак и достатъчно пари девойката ще бъде лансирана напред. Е, само да не е с много наднормено тегло, другото се оправя.

# 9
Тези които видях снощи имаше доста от тях с наднормено тегло / та даже и с двойна гуша / ..  ooooh! Rolling Eyes Shocked

# 10
Тези които видях снощи имаше доста от тях с наднормено тегло / та даже и с двойна гуша / ..  ooooh! Rolling Eyes Shocked
Важното е да оберат парите на амбициозните родители. Мислех да сложа думата амбициозни в кавички, но се въздържах, за да не обидя някой.

# 11
  • София
И да не става за модел - ако мама има мерак и достатъчно пари девойката ще бъде лансирана напред. Е, само да не е с много наднормено тегло, другото се оправя.

то и при големите манекенки е така  Peace

Ето какво ми се случи:
Преди 10г. бях на почивка и отидох да си закупя билет за конкурс на известна рекламна агенция. Бях с братовчед си и след като си купихме билети седнахме в комплекса, където щеше да е конкурса, да пием кафе (там се продаваха и билетите). След около 15мин до нас се приближи момичето, което продаваше билетите и каза, че поръчаното е за сметка на г-н (не му помня името) и той би желал да се присъедини на масата, за да се запознаем  Shocked Очудих се на нахалството и отказах. След 5мин дойде един господин около 40-50г. и каза че ме забелязал и би желал да участвам в конкурса  Shocked #Crazy Joy Повярвайте ми не съм никак скромна и на тези години изглеждах доста добре, ама пък чак за манекенка не ставах (поне по моите представи за манекенките). Като ми каза, че е хубаво да остана с него и да ми обясни какво има предвид и че следобед сме щели да се разходим с яхтата на спонсорите даже.....МИ СТАНА ЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.  Станах и си тръгнах моментално. За реакцията на братовчед ми няма да говоря, че е друга тема.
Тогава се замислих, че ако се избират манекенките по яхти и в леглата респективно, ми е ясно защо повечето ни миски са такива  ooooh!

Пазете си децата!

# 12
Важното е да оберат парите на амбициозните родители. Мислех да сложа думата амбициозни в кавички, но се въздържах, за да не обидя някой.
newsm10И важното е конкуренцията м/у мафиотските среди в Бьлгариа #2gunfireНе разбирам всички бьлгари,които си изпращат снимки на децата си по вестниците Rolling Eyes

# 13
Мисля, че бъркате понятията. За конкурсите за красота наистина логиката е да играе парата, то си е нормално - все пак едната хубост не стига, за да се поддържа добър стандарт цяла година, да правиш благотворителност, да плащаш за фотосесии, дрехи, пр-и, явявания в чужбина и пр. Но познавам момичета, които си работят като модели с години, малко в страната, повече в чужбина, живят от тези си доходи, ходят си с момчета на тяхната възраст и така.
Вече трети въпрос е настървеността на някои родителки да докажат на света, че тяхното гардже е следващата Клаудия Шифър.

# 14
http://eslinemodels.com/models.php?lang=bg&cat=10.Тук срещу пари приемат: грознички,дебелички и хубавички Flutter

Общи условия

Активация на акаунт