ДБМ - Русе 13

• 33 194
  • 616
  •   1
Отговори
# 555
Хубаво е да направим срещата по-скоро,но по-хубаво е да се съберем повече хора. От 16 до 19 аз имам неотложен ангажимент. Нека да се съберем до края на месеца.

# 556
През седмицата съм на линия, за почивните дни не мога да кажа, зависи от това моя дали е на работа.Ако е вечер може да се помисли да е някъде навън стига да е хубаво времето, и да има място къде да играят децата,защото лично аз на 95% винаги съм с ремаркенцето  Laughing

# 557
 Здравейте Дами! Бих искала да ви попитам, къде мога да даря дрехи и разни други работи?  Става въпрос за 1 чувал бебешки дрешки, 2 чувала дрешки за деца от към 2-3 до към 5-6 години, 1 чувал дрешки подходящи за към 15- 16 годишни (момичешки), 1 DVD и 1 видео с около 15-тина касети с детски филмчета.

# 558
Здравей Определка! Бебешките дрехи са подходящи за ДМСГ, а другите неща можем да занесем в Брестовица. Моля те, прати ми координати на лични, за да се разберем!

Мацки, няма ли да се съберем вече да пием по едно кафе? Не сме се виждали цяло лято - домъчня ми за вас  bouquet Пък и да се разберем какво ще правим Laughing Кажете коя кога е свободна следващата седмица, да се координираме.

# 559
Ами да се съберем ,чакам дата, час и място .

# 560
Освен Илиянка, мен и Деси други кандидати няма ли?
Да подходя по друг начин - неделя около 11 часа добре ли е? Колко човека могат тогава? В Рояла? На кой етаж?

# 561
Тази седмица не мога, че сме на кръщене,а и малката е болна,ако се отложи за по нататък може и да дойда Simple Smile

# 562
И Светла каза, че ще дойде.

# 563
Времето ще е хубаво не искате ли някъде навън?
Иначе ще дойда,но ще съм с малкия.

# 564
В неделя съм от 12 на работа, няма как да дойда.

# 565
Добре, да го направим в неделя от 10 ч. тогава? Казвайте къде точно, за да се обадя на Деси и Светла.

# 566
Ясно, тогава да оставим за другата седмица, но ще помоля да е по-раничко, защото по обед съм с ангажимент. Надявам се за тогава да  успеят да дойдат повече хора!

# 567
Хайде да се преброим за утре - по кое време и къде?

# 568
Здравейте,искам да подаря /даря/комбинирана количка-<<Олимпия>>
Ползвана е доста,но няма нищо скъсано и счупено по нея.Като забележка мога да кажа ,че гумите са поизтъркани,но това не пречи изобщо да се използва и на места по рамата има избила ръжда.
Желанието ми е да я вземе някое майче ,което е израснало по домовете и няма възможност да си купи.
Поздрави на всички!

# 569
утре мога след 2 ч

Общи условия

Активация на акаунт