китен

• 183 416
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
dtra , моля те дай повече инфо за стаите
Имат ли климатик, шумно ли е вечер .Плажа много ли е пренаселен

ние ползвахме апатамент- стаите не съм ги виждала.
има климатик, но не ни се наложи да го ползваме, защото пред хотела има големи дървета, които правят прекрасна сянка- просто вътре не става горещо.
шумно бешедо около 23,30- докато си легнат всички деца.
по наше време имаше шум от музика от грийн парк, но тя също беше до около 23.
в началото на юли плажа не беше толкова пренаселен, но от началото на тази седмица хората се поувеличиха- трябва да се отива по- рано, за да си по- близо до водата.  Wink

# 136
Ние бяхме преди 4 години в Ариана. Стаите са доста тесни, но зависи колко хора сте. Тогава нямаха климатик.

# 137
Някой бил ли е в хотел Елит ?

# 138
Някой да е ходил в хотел ЕОС.Отзиви,спокойно ли е,или шумно за почивка там.

# 139
  • София
Еос е на самия плаж!Там е шумно,от ляво и от дясно има дискотеки,а зад хотела има 2 бара.

# 140
Ние утре пътуваме за Китен за хотел Каменец очаквайте включване да кажа първи впечатления от там  Peace

# 141
  • Майничка
На плажа е Теос, Еос  и Еос ІІ са зад автогарата.
Еос е на шосето, така че си има трафик, независимо от дувара. Има и басейн, около него става доста шумно понякога. Ако има начин, помолете за стаи откъм задната уличка, "Петрова нива", тя е малка и спокойна.

# 142
Моля ви тези, които се завърнахте, кажете къде да хапваме, къде има прилични заведения за хранене?

# 143
  • София
В момента съм в Китен и се движа непрекъснато от Созопол до Лозенец, тъй като приятелите ми са тук. Най-приличното заведение, според мен, е "Горски рай". Намира се в началото на града, близо до автогарата. Заведението е в гората, сенчесто и прохладно. Цените според мен са нормални (в сравнение със София), а качеството - превъзходно. Много се стараят хората. Предлагат големи порции и най-вече вкусно приготвени. Направи ми впечатление, че каймата за скарата я приготвят на място, т.е. не я купуват готова. Кебапчетата приличат на нещо между наденица и кренвирш и са много вкусни. Успях да опитам доста гозби и нямам забележки за нито една от тях.
Между другото, прегледах малко от предишните страници и искам да отбележа, че, ако очаквате кебапче от 70 ст и супа от 1.00 лв и те да са висококачествени и вкусни, по-добре си купувайте храна от магазините и консумирайте по стаите. Повечето, дето ходят в Гърция, например, правят същото. Ама е по-престижно да си там...

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 14:56 от bodra

# 144
  • Parsberg
Здравейте момичета радвам се ,че темата ми е полезна за вас.Тази година живот и здраве пак сме там.Миналата година бяхма на квартира и останахме доволни.С храната малко куцат нещата, но ще видим това лято.Искам да питам тези които са вече там какви са сега цените на атракциите в смисъл батути люлки и т.н?

# 145
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
На плажа е Теос, Еос  и Еос ІІ са зад автогарата.
Еос е на шосето, така че си има трафик, независимо от дувара. Има и басейн, около него става доста шумно понякога. Ако има начин, помолете за стаи откъм задната уличка, "Петрова нива", тя е малка и спокойна.

Освен това около басейна има заведение. Не бях в ЕОС, но минавах от там всеки ден и всяка вечер. Имаше музика и хора. Изглежда добре, но не съм сигурна,че е от тихите хотели.

# 146
  • In someone's dreams
Люлки, влакчета, пеперудки и такива подобни - 3 лв.
Батути / надуваеми замъци - 3 лв за 10 мин и 5 лв за 20 мин.

Информация от преди 30 минути  Flutter

# 147
  • Майничка
Моля ви тези, които се завърнахте, кажете къде да хапваме, къде има прилични заведения за хранене?
Още един глас за "Горски рай". Peace
Освен това, близо до южния плаж - "Мармалята", готвят страхотно и станцията ва радиото и телевизията, в стола има опция свободна консумация, обстановката е никаква, ама и цените са такива. Laughing
Е, "Рибарският хан", няма такава рибена чорба, но е в горния ценови клас.

До плажа Атлиман харесахме едно габровско кръчме, дето готвят китайско и пица, също твърде приемливо като цена и количество, а и много вкусно.

# 148
Здравейте, искам да попитам тъй като ще пътувам с влак до Бургас а от там с автобус до Китен, на автогарата в Китен има ли таксита. Ще почивам с малката в станцията на здравните работници до плажа Атлиман и мисля че е далечко за ходене пеша. И ако може информация за плажа - цена на чадър, чисто ли е ..въобще всичко което споделите ще ми бъде от полза. Благодаря ви предварително.

# 149
Здравейте от Китен  Hug  пиша ви от хотел Каменец .Хотела е страхотен стаята е огромна с една спалня и едно отделно  голямо легло има си тераска с изглед към морето гледката е невероятна,на една ръка разстояние е от плажа направо от хотела стъпваш на пясъка. Party Плажа е много чист няма водорасли няма боклуци дори миди няма  Mr. Green може би като кусур е че платените чадъри са около 5 реда и чак отзад е свободната зона  също и по на ляво но трябва да повървите  повечко може да стигнете до свободна зона без никакви чадъри. иначе чадър струва 5 лева и шезлонг пак 5 лева .За хотела басеините са хубави чисти и водото е топла само че шезлонгите  нестигат за всички гости на хотела и ако искаш да седнеш трябва сутринта в 5 часа поне да идеш да си сложиш кърпата тъй като днес в 8 вече всичко беше заето.Има някакъв детски кът но по скоро е пародия на деткси кът има една топка вътре няколко столчета и моливи за рисуване анимация не съм засякла за сега кога има .Напитките са от пост микс както на всеки олинклузив  и ми се струват разредени но аз не съм с големи притенции към тях тъй като не пия много безалкохолно, има сладолед от 16 до 18 часа ,закуската като навсякъде домати ,краставици,масло,сладко и т.н. за обяд и вечеря беше разнообразно човек гладен няма да остане  Mr. Green Чистят стаите всеки ден кърпите и чаршафите два пъти в седмицата.Забравих да напиша че има и междинни хранения между 10 - 18 часа и пици и сандвичимежду 16 -18 часа .Та така за сега е добре положението пак ще пиша ако някой има въпроси да пита хайде за сега лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт