китен

• 183 377
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и аз да се включа с питане за Китен.За първи път ще ходим там и то с детенце на 3 г.
Интересувам се от хубав и чист хотел,на тихо място,би било добре с басейн ,но не е задължително .Все пак отиваме и да почиваме та искам да сме далече от заведения с жива музика.Благодаря предварително.

# 106
Няма ли още завърнали се от хотел Каменец тази година да кажат пресни отзиви

# 107
  • София
Здравейте и аз да се включа с питане за Китен.За първи път ще ходим там и то с детенце на 3 г.
Интересувам се от хубав и чист хотел,на тихо място,би било добре с басейн ,но не е задължително .Все пак отиваме и да почиваме та искам да сме далече от заведения с жива музика.Благодаря предварително.
Не ви трябва да ходите на Китен с малко дете. Хотел с приличен детски кът или аквапарк не видях. Може да са построили от миналата година де. Има две градинки с по една катерушка и една пързалка. На едното място ще ви изядат комарите, защото явно в Китен пестят и не пръскат. На другото има опасност да получите топлинен удар, защото няма грам сянка. Заведенията сигурно са станали още по-малко от миналата година, но място за разходки и забавления с тригодишно не знам да има.

# 108
  • Майничка
Абе, зависи от тригодишното..
Ние в момента сме с такова баш в Китен, в хотел Авеню, до автогарата, супер си оцелява момат, при това е открила само една въртележка, за друго не се е сетила. Гледам, в хотелчето има още поне 4 български и едно чешко семейство със ситнежи, не се чува мрънкане.
Масово има обедни менюта по 5лв., супа, готвено и десерт. Ние ходим на южния плаж, от днес има доста водорасли, чадър, шезлонг по 5лв., но от вчера за първите 4 реда, независимо дали искаш само чадър, с 1 шезлонг или с два, все е по 15 кинта. Има абонамент над 5 дни, по 10лв. пълна конфигурация.
За обяд фаворит ни е пицерия Мармалята, точно до стълбите на плажа, готвачката им била нова, досега не е имало слаба манджа в обедното меню. Вечер ходим в Слънце, Горски кът (за пици) или в станцията на телевизията (за соц.цени).
Точно под хотела е зеленчукова борса, на същите собственици, цените са прилични, в "центъра" са незначително по-високи.

# 109
  • у нас
и аз чакам.... Praynig

# 110
  • София
Е защо да не става за 3-годишни?Лунапарк си има...
Гаргамела,имаш ли някакви впечатления от цените на квартирите?Изобщо висят ли табели по къщите със свободни стаи?

# 111
  • Майничка
Висят почти навсякъде обяви за стаи. Питахме днес в една къща, където ходят наши познати, 10 лв като за тях, иначе варират 10-15лв.на легло, със самост.баня и тв

# 112
  • София
Супер,мерси много!

# 113
  • Резерват "Северозапад"
и аз чакам.... Praynig
Ох, и аз, и аз Laughing

# 114
  • In someone's dreams
И ние тази година отново сме на Китен. Ще ходим в хотел НеоКитен. Били сме там няколко пъти, първият от които беше когато дъщеря ни беше на 11 месеца. За деца според мен е добре. Има достатъчно много атракции и забавления. Точно отстрани на хотела има лунапарк с всевъзможни атракциони, а в двора на комплекса няколко надуваеми замъка. Сядаш си на терасата на ресторанта, пиеш си водчицата и си наблюдаваш скачащите хлапета .... много удобно /е, трябва яко да се заредиш с джобни Wink /.

От Китен като цяло имам добри впечатления, плажът е хубав, широк и чист. Абе за семейна почивка си е ОК.

# 115
Внимавайте с дюнерите в Китен.Ние брахме големи ядове с повръщане и разстройство.
В Петък се върнахме и още не можем да се оправим.По възможност избягвайте бургери и други подобни.Не ми се беше случвало друг път,но е ужасно.

# 116
Новини от Китен, реалността може да е съвсем друга, но ето това е днес на първа страница в дир-а: http://dnes.dir.bg/news/detza-turisti-natravjane-9030339?nt=4

# 117
И ние тази година отново сме на Китен. Ще ходим в хотел НеоКитен. Били сме там няколко пъти, първият от които беше когато дъщеря ни беше на 11 месеца. За деца според мен е добре. Има достатъчно много атракции и забавления. Точно отстрани на хотела има лунапарк с всевъзможни атракциони, а в двора на комплекса няколко надуваеми замъка. Сядаш си на терасата на ресторанта, пиеш си водчицата и си наблюдаваш скачащите хлапета .... много удобно /е, трябва яко да се заредиш с джобни Wink /.

От Китен като цяло имам добри впечатления, плажът е хубав, широк и чист. Абе за семейна почивка си е ОК.

Миленни вие кога ще сте в Китен     

и аз чакам.... Praynig
Ох, и аз, и аз Laughing
Момичета вие кога заминавате за хотел Каменец ние сега в събота та ако никой не пише до тогава ще давам аз първа отзиви

# 118
  • у нас
аз съм на 5,08 Praynig чакам за отзиви Simple Smile за кухнята вече съм подготвена, да видим другото Crazy

# 119
Последните неща от Шефчето и tinta звучат адски обезпокоително Tired

Общи условия

Активация на акаунт