Случи ми се нещо странно VI

• 143 321
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Да се включа и аз със странните сънища...
Миналия понеделник си лягаме вечерта и след 5-10 минути аз започвам да говоря на мъжа ми: "Виждам самолет и знака на Мерцедес, върти се много....", а той: "Ти пък кога заспа и кога засънува?! Самолет Мерцедес няма още, спи спокойно! Laughing".
На сутринта като отидох на работа първата новина, която прочетох беше за самолета, който се разбил в Русия рано същата сутрин! Компанията: "Катекавия". Порових се и намерих логото й:
Като се завърти, определено има прилика с логото на Мерцедес! Shocked

# 106
 Laughing  Laughing Laughing
Да бе, и как точно трябва да се завърти, за да заприлича?  Laughing

Пренавивате се.
Иначе с интерес следя разни странни работи, които ви се случват, на мен не желаят.
Но последните 2 страници предимно глупости, тая сънна парализа не й ли свикнахте?

# 107
  • Варна
Не искам да се заяждам, но като се завърти на ляво (ако искаш пробвай да си наклониш главата Wink) и доста прилича. Знам какво видях, затова споделям, че ми се стори странно да сънувам такова нещо, защото определено не се имам за ясновидка  Joy

# 108
Да се включа и аз със странните сънища...
Миналия понеделник си лягаме вечерта и след 5-10 минути аз започвам да говоря на мъжа ми: "Виждам самолет и знака на Мерцедес, върти се много....", а той: "Ти пък кога заспа и кога засънува?! Самолет Мерцедес няма още, спи спокойно! Laughing".
На сутринта като отидох на работа първата новина, която прочетох беше за самолета, който се разбил в Русия рано същата сутрин! Компанията: "Катекавия". Порових се и намерих логото й:
Като се завърти, определено има прилика с логото на Мерцедес! Shocked

Laughing
Някакви други подобни,странни случки няма ли Laughing
Аз да си призная нямам нищо особено,което да ми се е случило.Освен това,че 2 годишната ми дъщеря дойде с вик при мен в кухнята от хола и каза"Стах,стах,чичо"и посочи към дивана.А аз и казвам"Няма никой, бе мама,няма чичо".А тя упорито сочеше към празния диван и повтаряшеТАм,там,чичо"
Е,не е странно,може и вниманието просто да ми е привличала,но съм чувала,че малките деца "виждали".
Както и да е,не му отдадох голямо значение,просто да вметна така.

П.П. Няма ли някой да разкаже нещо наистина СТРАННО SunglassesНямам "късмет"на мен да ми се случват.Признавам си,че би ми било и интересно,дори и да ми се случи.Само да е през деня да е Grinning.

# 109
Тук шегувате ли се или...  Crazy

# 110
Тихо, тихо, не пречи! Да не секне дарбата Naughty
Йо-йо, май си го взела на сериозно, щом пишеш тук  Rolling Eyes

# 111

Ясно... тук се правят забележки... добре де, тихо съм... ти-хо...  Whistling

# 112

Е,насериозно не го взех.Не съм от страхливите.Просто тук има нужда от раздвижване,пък дано някой сподели някоя историйка.
Нали Мъжете Не Плачат ,какво съвпадение само,Отново се засичаме по темите Simple Smile

# 113
Имам чувството, че Йо ме преследва... не вярвам в случайностите, така че моля някой спец от темата да ми го обясни...  Whistling

# 114
innkata, преди време имах същото преживяване, само че като че някой беше седнал върху мен и аз не можех да дишам. Спомням си, че се опитвах да викна на мъжа ми, който спеше до мен, но не можах, също и не можех да мърдам. После също така рязко се събудих, но тягостното чувство цял ден ме държа  Cry
Случвало ми се е и на мене. Това е нападение на астрална същност. Започнах спонтанно да си казвам Господнята молитва и това я прогони.
През 1993г. имах период, когато вътрешния ми глас ми диктуваше някои принципни положения.  Бях получила едно усложнение на здравето и от немай къде се обърнах към  Бога за изцеление. Здравословният проблем се оправи, но се получиха и тези наставления.
Например " Месото не е храна за човека. То може да е храна за други същества, но не и за човека."
"Търси Третия завет. Има продължение на Библията."
За сведение, израснала съм в почтено, но атестично семейство. През времето на социализма не бях ходила на църква и не бях чела Библията.
По това време вече големият ми син не ядеше месо, или по-точно много рядко употребяваше смелено на кайма, а от цялото въобще отказваше да яде. Впоследствие се заинтересувах и разбрах за вегетарианството.  В Епохата на Огненото Кръщение, в която сме навлезли, месото наистина е противопоказано. А Трети завет наистина има. Това са Ученията, дадени през 20-ти век.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 10:12 от radhika

# 115
Mного интересен пост на radhika,а защо човека да не е месояден и какво ще рече Огнената епоха?

# 116
Онази вечер сънувах някаква циганка,че ми говори все едно ми се кара. Вчера реших да проверя какво значи това в съновника и пишеше,че ако сънуваш циганка,ще се разболееш.  И днес съм с тежка настинка.  #Crazy newsm78

# 117
Онази вечер сънувах някаква циганка,че ми говори все едно ми се кара. Вчера реших да проверя какво значи това в съновника и пишеше,че ако сънуваш циганка,ще се разболееш.  И днес съм с тежка настинка.  #Crazy newsm78
Последния път, като сънувах циганки бяха 6-7 и ми откраднаха чантата. И аз ги подгоних, сгащих ги в една стая и като взех да ги бия ... бой, бой, смлях ги всичките, много се ядосах, че ми откраднаха чантата. Като се огледах после около мен бях ги натръшкала всичките, коя на земята, коя на масата, пребити от бой. А като се събудих чак ми стана неудобно от приятното чувство което изпитах от "уредените сметки". Но не съм боледувала. Така, че не си въобразявай глупости, сигурно си се заразила още преди да сънуваш циганката ...

# 118
# 119
Оф, днес следобях като спахме с детето на спалнята преживях нещо ужасно.Събуждам се , вида мсе някъде отстрани и не мога да помръдна, ама никак.Искам поне мъничко ,но не става И доста дълго време.Паникьосах се какво ще стане ,ако детето се събуди и почне да шава./да не падне от спалнята. Явн ое било т.нар сънна парализа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт