, ще кажа най-съществената моя история за духове (рядко съм я разказвала, и въпреки, че не са ми го казвали, мисля че почти никой не ми хваща вяра 

Още не мога да си я обясня тая случка,а и не съм казвала на никой.

Била си във възраст, на която децата са много впечатлителни и в същото време остават трайни спомени- аз доскоро помнех в детайли как говорех с котката ни и тя ми отговаряше, била съм на десетина години и наскоро чак се замислих, че това не може да е било истина. 20 години живея с непоклатимата идея, че това се е случило и не е нищо особено 
и се чудех с кого си пиша и коя е тази
, какво да й пиша...за мен тя беше напълно непознат човек. Това продължи около 15 секунди...После прочетох в интернет и май се оказа, че е обратното на deJavu...Интересна работа, но определено се изплаших и се почувствах странно

Била си във възраст, на която децата са много впечатлителни и в същото време остават трайни спомени- аз доскоро помнех в детайли как говорех с котката ни и тя ми отговаряше, била съм на десетина години и наскоро чак се замислих, че това не може да е било истина. 20 години живея с непоклатимата идея, че това се е случило и не е нищо особено 
Препоръчани теми