Случи ми се нещо странно VI

• 143 212
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Винаги, когато се почувствам на дъното и ми се прииска да умра виждам едно непознато лице, което ми казва: " Не очаквах да се предадеш така лесно, не е в твой стил. Заради един 130 килограмов, безмозъчен плужек ли ще развееш белия байрак ? Не и не , това не може да си ти. ". И се чувствам безразсъдно смела и силна. И чувството е така опияняващо вълшебно, че изобщо не ми дреме дали плужека ще ми посегне, как ще ме нарече и дали ще навре смръдливото си, месесто лице в моето.

# 481
катюнгелче, кажи къде да ти пратя моето непознато за теб лице, за да ти каже че на това дето го имаш за връзка/брак трябва да сложиш моментално край.  Thinking

# 482
Ами то е направено донякъде. А и отдавна - отдавна съм заявила, че на " връзка " и " брак " изобщо не може да се надява. 

# 483
  • Балчик
Винаги, когато се почувствам на дъното и ми се прииска да умра виждам едно непознато лице, което ми казва: " Не очаквах да се предадеш така лесно, не е в твой стил. Заради един 130 килограмов, безмозъчен плужек ли ще развееш белия байрак ? Не и не , това не може да си ти. ". И се чувствам безразсъдно смела и силна. И чувството е така опияняващо вълшебно, че изобщо не ми дреме дали плужека ще ми посегне, как ще ме нарече и дали ще навре смръдливото си, месесто лице в моето.

Катюнгелче, силата ти да живееш и да се бориш е голяма. Според мен подсъзнанието ти чертае този образ и така си помагаш сама на себе да преодолееш кризата и депресията. Бъди все така силна. Hug

# 484
Благодаря ти, Джемма ! Hug И аз така си мисля, че сама си помагам подсъзнателно, важното е, че помага, засега... smile3540
 Grinning

# 485
.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 10:40 от елиас

# 486
Оливър,страхотна история! Радвам се,че я сподели,мен лично ме развълнува.
Катюнгелче, от все сърце ти желая скоро да стигнеш до етап от живота си,когато никога не ти се налага да стигаш до дъното.

# 487
Ира, кутията ти е пълна и не можеш да получаваш съобщения. Благодаря ! Hug

# 488
Все се каня да я изчистя:) Катюнгелче, още нещо исках да ти кажа: осъзнаването на това,че човекът до теб е "безмозъчен плужек" е най-голямата ти крачка напред. Със сигурност ще изплуваш и скоро ще си свободна и щастлива жена с малко по-неприятен,но далечен спомен. Hug

# 489
Дано, Ира ! Hug Как ми се иска да можех да погледна в бъдещето, ако не ми изскочи с някоя тухла от някой шкаф, де Mr. Green

# 490
Е,нека аз видя вместо теб  Grinning Ще е безоблачно,щастливо и красиво  Grinning

# 491
 Heart Eyes Hug bouquetТака ме усмихна и развесели ! Пожелавам ти от сърце дъжд от сбъднати мечти ! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 492
Другата случка за мен доказва силата на мисълта. ....... Спомням си, че седях на прозореца вкъщи, гледах към небето и през сълзи си пожелавах да се извие страшна буря, да завали и да им провали плановете. Абе, детска работа. Е, да, ама не. Както си беше хубав, слънчев ден, без облаче в небето, така за няма и 5 минути се смрачи, задуха и заплиска такъв дъжд, че направо...  Shocked

Силно вярвам в силата на подсъзнанието... И факт за това е детето ми...  И не само то....

Нова връзка с много силни чувства. Още в началото, първия месец, правим си любов и с всичката любов на света, съвсем подсъзнателно, някак си отвътре, си пожелах да имам дете от този мъж. До тогава грам представа си нямах колко силно може да е подсъзнанието .... След 9 месеца бях бременна.......
Сега си пожелавам голяма къща, евромилиони .... ама нъцки  Mr. Green
Сори ама не мога да се сдържа - не ти ли хрумна, че може да си забременяла не чрез силата на подсъзнанието, ами защото правиш секс?  Joy
Колко странно - правих секс и след 9 месеца бях бременна! А само си го помислих! Е, нещо с имотите не се получава....... Joy
ша умра

Of, coño, почваш да прекаляваш.... Усещането май ти е далечно чувство.... Не ти ли прави впечатление, че не се харесваш на никoй от тази тема с изказванията си..... Досаден си!!!

А относно силата на подсъзнанието.... Това не е  като да си пожелаеш, след омухването на пицата, да заситиш глада си.... В такива ситуации, желанието си идва от вътре, някак си само си излиза, желаеш го не ти с ума си, а душата ти..... Това е разликата..... Няма да коментирам повече, защото не ми се занимава ........

PS: Проблеми не съм имала със забременяването...

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 16:13 от На Али-Бали майката е

# 493
По дяволите, а аз живеех за едното одобрение в бг мама Sad  Cry

Еми сори, но някой постове са откровени тъпотии, че и смешни. Не вини мен, че се смея.
Аз също имам доста нелепи изказвания в различни теми - всеки, който се чувствам развеселен, може да го покаже.

# 494
  • Сопот, Пловдив
Тази тема  ми я препоръчаха, засега само запис, а някой ден и аз ще споделя и се връщам да чета.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт