Случи ми се нещо странно VI

• 143 204
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Другата случка за мен доказва силата на мисълта. ....... Спомням си, че седях на прозореца вкъщи, гледах към небето и през сълзи си пожелавах да се извие страшна буря, да завали и да им провали плановете. Абе, детска работа. Е, да, ама не. Както си беше хубав, слънчев ден, без облаче в небето, така за няма и 5 минути се смрачи, задуха и заплиска такъв дъжд, че направо...  Shocked

Силно вярвам в силата на подсъзнанието... И факт за това е детето ми...  И не само то....

Нова връзка с много силни чувства. Още в началото, първия месец, правим си любов и с всичката любов на света, съвсем подсъзнателно, някак си отвътре, си пожелах да имам дете от този мъж. До тогава грам представа си нямах колко силно може да е подсъзнанието .... След 9 месеца бях бременна. След около 3 год. и половина пак така си пожелах нещо друго.... И го получих, по един или друг начин. 4 години по-късно си говорим с моя колежка (онази с "качванията" от горния пост), тя ми даде книга да чета за подсъзнанието, обясни ми това онова и чак тогава се сетих какво си пожелах .....

Сега си пожелавам голяма къща, евромилиони .... ама нъцки  Mr. Green

# 466

....И аз като най-голяма шматка казах следното----Че ако живота ми зависи от други хора,по-добре да умра,че не съм можела да очаквам и филия хляб от друг и т.н. Embarassed Embarassed Embarassed
Големи простотии казах тогава.
И -----------на Другият Ден  аз,умната Embarassed,падам по стълби./около 14-18 на брой/и си чупя опашката и ме водят в болница, за 3 дни,а после на легло още десет.
И бях зависима не само за филия хляб и чаша вода.....ами и до тоалетна имах нужда някой да ме заведе.
От тогава си казвам-Голям камък хвърли-Голяма дума не казвай.

И аз вярвам в това! Старите хора казват: На каквото си се почудил,това те стигнало!

# 467
Другата случка за мен доказва силата на мисълта. ....... Спомням си, че седях на прозореца вкъщи, гледах към небето и през сълзи си пожелавах да се извие страшна буря, да завали и да им провали плановете. Абе, детска работа. Е, да, ама не. Както си беше хубав, слънчев ден, без облаче в небето, така за няма и 5 минути се смрачи, задуха и заплиска такъв дъжд, че направо...  Shocked

Силно вярвам в силата на подсъзнанието... И факт за това е детето ми...  И не само то....

Нова връзка с много силни чувства. Още в началото, първия месец, правим си любов и с всичката любов на света, съвсем подсъзнателно, някак си отвътре, си пожелах да имам дете от този мъж. До тогава грам представа си нямах колко силно може да е подсъзнанието .... След 9 месеца бях бременна.......
Сега си пожелавам голяма къща, евромилиони .... ама нъцки  Mr. Green
Сори ама не мога да се сдържа - не ти ли хрумна, че може да си забременяла не чрез силата на подсъзнанието, ами защото правиш секс?  Joy
Колко странно - правих секс и след 9 месеца бях бременна! А само си го помислих! Е, нещо с имотите не се получава....... Joy
ша умра

# 468
Ей,Ломбардо ти си в тая тема май само да се подиграваш,я се спри най-накрая щот ми писна от теб.  Stop Stop Stop
И да ти кажа понякога даже и да правиш секс не се получават бебетата...
С моя мъж 5 месеца редовно опитвахме,но нямаше резултат. Веднъж по това време ходихме в една местност около Стара Загора - Богородична стъпка се казва.Случайно попаднахме там,докато обикаляхме местността. Много красиво място с гледка,малко параклисче,скала и много надежда. Не знаех историята на мястото, едва след няколко дена се сетих да потърся инфо в нета. На смрачаване огледахме мястото,а аз последна пуснах стотинки в една чешмичка ей тъй,видях че и други са пускали и със цялото си сърце пожелах да си имаме бебе. Ами вече си имаме.  Mr. Green Заченала съм точно същия ден. Crazy След това прочетох в нета,че жени с проблеми ходят и се молят там и след това зачеват,а всяка година на празника на Богородица се събирали хора. Интересна е историята на мястото, всеки който го интересува може да провери.
Та,това е моето малко чудо. Дали внушение, съвпадение или природа-кой ти знае. Истината е,че до тогава не ни се получаваше, а какво стана... Mr. Green

Елиас- само зачекваш любопитството ми,а не довършваш.Я разкажи какво сте видели,той твоя приятел няма да чете тук, а и са много хората,които ще ти повярват. Аз бях писала по напред,че мой познат със цяла компания са видели в нощното небе светлини и така ги е добъзяло,че са запалили коли,мотори и са изчезнали от там - най-интересното е, че това е човек,който няма да сподели нещо, ако не му е направило наистина впечатление.Аз му вярвам  Twisted Evil

# 469
  • Страната на чудесата
...
И да ти кажа понякога даже и да правиш секс не се получават бебетата...
С моя мъж 5 месеца редовно опитвахме,но нямаше резултат. Веднъж по това време ходихме в една местност около Стара Загора - Богородична стъпка се казва.Случайно попаднахме там,докато обикаляхме местността. Много красиво място с гледка,малко параклисче,скала и много надежда. Не знаех историята на мястото, едва след няколко дена се сетих да потърся инфо в нета. На смрачаване огледахме мястото,а аз последна пуснах стотинки в една чешмичка ей тъй,видях че и други са пускали и със цялото си сърце пожелах да си имаме бебе. Ами вече си имаме.  Mr. Green Заченала съм точно същия ден. Crazy След това прочетох в нета,че жени с проблеми ходят и се молят там и след това зачеват,а всяка година на празника на Богородица се събирали хора. Интересна е историята на мястото, всеки който го интересува може да провери.
Та,това е моето малко чудо. Дали внушение, съвпадение или природа-кой ти знае. Истината е,че до тогава не ни се получаваше, а какво стана... Mr. Green

...

Абсолютно  съгласна   thumbsup
Секса е необходимо, но не достатъчно условие за създаване на бебе в някои случаи. Трябва и вяра, и упование Praynig

# 470
  • Варна
В случая подкрепям Ломбардо, наистина е малко... несериозно да си мислиш, че силата на подсъзнанието го е създала това бебе, при положение, че правиш секс именно с цел бебе. Все едмо да кажа, че съм огладняла, омахала съм една пица и накрая силата на подсъзнанието ме е нахранила Crazy

# 471
Няма да разказвам случка, но ще поискам съвет. Не ми се обяснява и затова ще го разкажа като хипотетична ситуация. Ако някой много болен човек забележи, че щом каже, че иска нещо да стане и то винаги става, а на него не му харесва, защото важи само за лошите работи, може ли по някакъв начин да се "отърве" от тази нежелана "придобивка"?
П.П. По дискутирания въпрос Laughing Не забравяйте мили дами, че не всяка има репродуктивни проблеми и по тази причина за забременяване освен секс трябва и вяра и упование. В повечето случаи сексът е достатъчен Wink Все пак това не оправдава неудържимия смях на Ломбардо, можеше и по-тактично.

# 472
Тактично поздравявам Месечинка за сравнението ,което е дала  Joy

# 473
  • София
В случая подкрепям Ломбардо, наистина е малко... несериозно да си мислиш, че силата на подсъзнанието го е създала това бебе, при положение, че правиш секс именно с цел бебе. Все едмо да кажа, че съм огладняла, омахала съм една пица и накрая силата на подсъзнанието ме е нахранила Crazy
Аз пък изобщо не съм съгласна с това сравнение. Омуханата пица ще те нахрани, независимо от твоето емоционално състояние. Защото пицата е необходимо и достатъчно условие за това.
Но аз съм чувала за двойки, при които зачеването не са получава по психически причини. В такива случаи, наистина е важно жената да се успокои. Чувала съм и, че има много случаи, при които след осиновяване, двойката успява да има и собствени деца, след години безплодие. Защо според вас?
Горе не говоря от личен опит, но това не ми пречи да виждам и логика във всичко това.  Hug

# 474
  • В.Търново
Копнеж,това за падането върху леглото си мисля,че си се събудила изведнъж още преди душата ти да се е върнала в тялото.Нали ,докато спим част от нея напуска тялото и странства.Аз описах по-рано такива мои няколко случки.Боли те гърба,защото нематериалното придава живот на материалното.Но пък защо да не е възможно наистина самото ти тяло да се издигнало две педи над леглото...

# 475
Аз пък на постът на Али-Бали го разбрах по съвсем друг начин. Била е едва в началото на връзка с мъж който почти не е познавала така да се каже. Пожелала е дете от него и след девет месеца бременноста е била факт, тъй като е останала със същият този мъж. Тоест подсъзнателно е разбрала че това ще е бащата на децата и.

И за да не е спам отговора ми... Гледам че сте обсъждали за душите и децата. Имах много проблеми съвсем в началото на последната си бременност. Страхувах се дали ще задържа бебето, молех се непрекъснато и мислих денонощно за това. Една вечер точно преди да заспя чух съвсем ясен шепот "мааамо". Естествено помислих си че си въобразявам, нали само бебето ми беше в мислите. Да, ама не. Само минута след това отново чух шепота. След тази вечер се успокоих. Ега имам жива и здрава дъщеричка. Wink

# 476
Няма да разказвам случка, но ще поискам съвет. Не ми се обяснява и затова ще го разкажа като хипотетична ситуация. Ако някой много болен човек забележи, че щом каже, че иска нещо да стане и то винаги става, а на него не му харесва, защото важи само за лошите работи, може ли по някакъв начин да се "отърве" от тази нежелана "придобивка"?
Има много книги за контрол на желанията, формиране на събитията, материлизиране на мислите.
Човек с толкова голяма енергия обезателно трябва да я култивира и насочи да му е в полза, а не вреда.

# 477
Има много книги за контрол на желанията, формиране на събитията, материлизиране на мислите.
Човек с толкова голяма енергия обезателно трябва да я култивира и насочи да му е в полза, а не вреда.

А дали от книгите може да се научат такива неща? Много сложно ми се струва това " да култивираш енергията си". Дали може да се усвои подобно упражнение? Crazy

# 478
  • Варна
Аз пък изобщо не съм съгласна с това сравнение. Омуханата пица ще те нахрани, независимо от твоето емоционално състояние. Защото пицата е необходимо и достатъчно условие за това.
Но аз съм чувала за двойки, при които зачеването не са получава по психически причини.
А какво те навежда на мисълта, че девойката, написала горното е имала психологически проблеми и изобщо проблем със зачеването? Пише "пожелах си да имам дете и след 9 месеца забременях - воала, каква сила на мисълта". Извинявай, смешно е.

# 479
  • Балчик
Но аз съм чувала за двойки, при които зачеването не са получава по психически причини. В такива случаи, наистина е важно жената да се успокои. Чувала съм и, че има много случаи, при които след осиновяване, двойката успява да има и собствени деца, след години безплодие. Защо според вас?
Горе не говоря от личен опит, но това не ми пречи да виждам и логика във всичко това.  Hug

Много задълбахте темата. Пицата също може да не е достатъчно условие. Да си чувала за хор ас проблеми, които на психична основа изпитват вълчи глад, омахват всичко и пак са гладни?
Айде стига, проблеми има не само в репродуктивното здраве.  Stop Въпросът е, че нищо неестествено няма в зачеването, щом е по-естествен начин. И нищо странно. Природа- може да не става всеки път, но все пак става. Тия със сериозните проблеми са друга бира. 5 месеца не са достатъчни за диагноза "стерилитет". Crazy

И да не е спам, да кажа- най-после и на мен да се случи нещо странно.  Laughing Пратих пакетче с пробички от парфюми на съфорумка. Облепих ги най-старателно, с имената на вълшебните течности. Но сега тя ми писа, че не може да познае кой парфюм койе, защото няма надписи. Пакетчето не е отваряно, надписи няма, при все,че най-старателно ги написах и залепил. НИщо не липсва от пакта и количествата са същите, не е пръскано.  Ами сега?

П.П Дали е странно, че в бг пощи ровят и присвояват пакетчета или да се чувствам поласкана, че някое същество от друг свят е проявило интерес към парфюмите, демек да го пиша мой човек,щом имаме еднакви страсти. Wink  

Еднаквите цифри на часовника са обсъждани в някоя от предишните теми, мисля. Или в началото на тази, не помня точно.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 14:27 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт