Случи ми се нещо странно VI

• 143 206
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
То се е видяло,че няма сън за мен тази нощ.Та споделям.........,и сега вече всички приятелки,съмняващи се за моя ник тук,ще се разпознаем.  bouquetТова за тях.И да ми пишат на лични. Hug  bouquet Wink

Преди дооооста години,на нашето Черноморие,с компания,вечер- beer2 cheers Drunk  sport027 beer3.
Идеална вечер.
Ние-млади хора,жадуващи да усетим от всичко.
И изведнъж- виждаме човек в инвалидна количка./Имаше нужда от помощ/.
И някои от нас,му помогнахме да се качи от улицата-на тротоара.Поговориме си с него.
искаше компания,цигара и т.н./Да не разказвам всичко./
После,ние,младите,почнахме разговор.И аз като най-голяма шматка казах следното----Че ако живота ми зависи от други хора,по-добре да умра,че не съм можела да очаквам и филия хляб от друг и т.н. Embarassed Embarassed Embarassed
Големи простотии казах тогава.
И -----------на Другият Ден  аз,умната Embarassed,падам по стълби./около 14-18 на брой/и си чупя опашката и ме водят в болница, за 3 дни,а после на легло още десет.
И бях зависима не само за филия хляб и чаша вода.....ами и до тоалетна имах нужда някой да ме заведе.
От тогава си казвам-Голям камък хвърли-Голяма дума не казвай.
И наистина го спазвам това.Ако, и Да съм сигурна в нещо,Не го казвам,докато не се изпълни. Naughty
НЕ разбирам хора,които си правят план Със Живота..
След няколко години какво щели да бъдат.Ми никой не знае.Добре е да искаме ,да се стараем.Ама да сме сигурни,че това ще стане.....ЕЕЕЕ,,,,,,,,,,, нее...
И пред  мен са много примери,доказващи тезата ми.

През ден или месец си менят желанията и мечтите.
Някои се усетиха навреме.Ама някои още витаят в облаците.

Промени ме страшно много тази случка.Влизам в спорове не само с мъжа ми,който най-редовно казва неща,в които не вярва.А и с познати и с непознати.

В онази вечер и аз помогнах на човека.Но само аз казах тия думи.И на мен се случи да се видя колко съм :силна: Embarassed
Беше ми добър урок.Наистина.И добре,че се случи като бях млада и се осъзнах навреме.

П.С.А защо не спя в този час ще разкажа като съм сигурна.Не е за вярване ако това,което мисля се случва. Sad

# 451
  • Страната на чудесата
Мисля,че е засягана преди темата за децата и как  те знаят неща, които няма откъде да знаят, както и тяхната прозорливост относно бременните. Ние със съпруга ми много искаме да имаме и второ дете и понеже вече не сме първа младост, когато това стана, решихме да изчакаме известно време и тогава да споделяме.Отделно от това, името на детето е твърдо определено, ако е момче.Ако е момиче, буквата търпи вече различни вариации.Какво беше изумлението ми, обаче, когато съвсем в началото на бременността, изпращайки дъщеря ни на ДГ, срещнах на връщане едно сладко момченце с баща му, и то гръмко констатира: Тате, тате-виж:Това е майката на Н...(името което искаме да носи детето, ако е момче) ShockedПредстои ми да разбера дали това е странно и дали чакаме момченце, но определено ме потресе това детенце,защото нито ме познава, нито пък имаше други майки, а то гледаше в мен и беше категорично!
Аз мисля, че детенце се е припознало.  Hug
Едва ли е толкова рядко срещано това име с Н.

Възможно е Laughing Hug Само,че аз тъкмо бях разбрала, че съм бременна отново Blush, и ако сега детето се роди момченце, със сигурност ще се казва Н....Ще видим, Януари Wink

# 452
Почти от година имаме котарак у дома. Понякога както си стои спокойно и започва да следи с поглед нещо на тавана, после започва да го преследва в цялата стая  Laughing, сякаш гони нещо, а няма нищо  Shocked
Мислите ли че животните усещат чуждо присъствие  newsm78

# 453
Почти от година имаме котарак у дома. Понякога както си стои спокойно и започва да следи с поглед нещо на тавана, после започва да го преследва в цялата стая  Laughing, сякаш гони нещо, а няма нищо  Shocked
Мислите ли че животните усещат чуждо присъствие  newsm78

Аз мисля, че е възможно. Ще разкажа един пример.

Когато бях бременна, с мъжа ми решихме да си пооправим приземния етаж на къщата на родителите ми, защото тогава нямахме все още къде да живеем. Никога не съм харесвала този етаж, винаги ми е било страшно и странно там. Тогава имах една булонка \много си я обичах, да почива в мир  Flowers Rose \ . Мъжа ми пътуваше доста и са налагаше да оставам сама в къщи често. Както всичко си беше спокойно, след известно време всяка вечер, докато не се преместихме от там, кученцето започваше настървено да лае срещу притворената врата на спалнята, където спяхме и коридора \оставях вратата отворена, защото когато я затворех, булонката започваше да лае и драска по нея\. Но лаеше така, сякаш вижда някой или нещо, от което я беше страх много. Спускаше се до вратата с оголени зъби и когато стигнеше до нея се връщаше назад, отново и отново и така всяка нощ.
Няма да ви кажа какъв страх брах всяка вечер  Crazy . Не можах да си го обясня. Все си мисля, че или е виждала нещо, което ние не можем или я е гонил яко страха  Laughing .

# 454
  • София
....и ако сега детето се роди момченце, със сигурност ще се казва Н....Ще видим, Януари Wink
Важното е да е живо и здраво детенце.  Hug Извинявам се на аудиторията за спама.

# 455
МОй познат преди няколко дена каза,че е видял НЛО. Нещо светещо и голямо.Аз му вярвам,и негови приятели са го видяли. В Шумен се развива историята.
Относно НЛО-тата съм страхотна бъзливка.  Sick-аз и сестра ми видяхме светлини в небето,които се движеха в странна траектория( не са били спътници,нито самолети). Баща ми пък стоейки вечерта на терасата е видял в далечината бързо преминаващ светещ обект,но разстоянието,което е взел е било невъзможно да се вземе за съответното време,което е било. Наблюдавал го е още 2 вечери и каза,че не знае какво може да е това нещо (той е бивш военен и може да разпознае самолет,спътник или фар).

# 456
А аз 00:00 или 00:01, но това вече беше обсъждано веднъж. Не му отдавам голямо значение, просто се усмихвам.

На мен редовно ми се случва като погледна часовкика да е на някакъв такъв час: 14:14, 11:11, 00:00, все с еднакви цифри, и сама за себе си вярвам, че това е на добро и си го и казвам на себе си Simple Smile

Аз много пъти съм си мислела, че може би страховете/параноите, които имаме, може да са плод на нещо минало. ......  Ако изобщо има такова нещо, де.
Сигурно има нещо такова. Нямам друго обяснение за някои мои страхове. ....... Пак няма причина за това, само че винаги го е имало този страх, чак параноя. Може би в предишния ми живот смъртта ми е била доста жестока и на някакво равнище си спомням нещо... Поне така си го обяснявам.  

Доста, доста назад в темата, но я чета от началото и се сетих, за моя позната (за която бях писала, че са викали духове), която се занимава и с предишни животи. Тя е човек на позитивното мислене и човек, отворен за нови познания. Та именно тя ми беше казвала, че когато те е страх от нещо в този живот, си имал някакво преживяване от рода в предишния.... Не е задължително да става дума за смъртта ти в предишния живот, просто нещо преживяно тогава. Тя например, при едно от "качванията си" (така го наричат) в минал живот, каза, че се е видяла като знахарка, жена, която смесва билки и др. подобни, и сега обича да си бърка разни нещица.... Разказвала ми е и истории от минали животи на други нейни приятелки, които са се "качвали" в предишното.... Дали е плод на въображение или просто това са искали да видят ... не зная... Не остана време тогава, за да ме "качи" и мен. Аз лично вярвам в предишните животи.....

Сетих се и друго - най-честата ми странност е да кажа на някой "представяш ли си сега да..."(еди какво си) и точно това се случва.
 Shocked
..........

При мен се случва абсолютно същото, като че знам какво ще стане, само че моята реплика е: "Гледай майтап сега да ....." и после винаги се случва...... И предимно за лоши неща.....

Нещо странно, за което бях писала в друга тема: синът ми, беше някъде между първата и втората годинка. Учех го да си върши работата от малък на голямото гърне, че и без това на малкото не искаше да сяда, и седях пред него и го пазех да не падне в гърнето .... Та там, в тоалетната много пъти сам го засичала да следи нещо с поглед, като че има някои зад мен. Подаваше рака. Много пъти сам го питала какво вижда, но тогава не можеше да говори още добре... После, като поотрастна малко, стана ясно, от неговите приказки, че си има "приятел", които после някак изчезна.

# 457
И последно ....
Изчетох цялата тема и не е никак приятно някои постоянно да "храни" другия.

ИМА ТЕМИ ЗА СЪНИЩАААА!!!! как се не научихте, не знам. ooooh!

И драги ми Dave Lombardo не сънищата са странни, а съвпаденията, случките и всичко свързано с тях.... Дали вярваш или не си е твой проблем, но за мен също са странни, защото как може един сън да предскаже нещо наяве? Хайде обясни кое му е НЕ странното на това???
Като не ти харесва, просто недей да четеш..... И излишни са глупавите ти коментари след всеки пост за сънища.....
Няма тема в този форум без такива....
И тази е за странни неща, а не за нещо конкретно... Като искаш да се конкретизираш - пускай си тема и .

# 458
И последно ....
Изчетох цялата тема и не е никак приятно някои постоянно да "храни" другия.

ИМА ТЕМИ ЗА СЪНИЩАААА!!!! как се не научихте, не знам. ooooh!

И драги ми Dave Lombardo не сънищата са странни, а съвпаденията, случките и всичко свързано с тях.... Дали вярваш или не си е твой проблем, но за мен също са странни, защото как може един сън да предскаже нещо наяве? Хайде обясни кое му е НЕ странното на това???
Като не ти харесва, просто недей да четеш..... И излишни са глупавите ти коментари след всеки пост за сънища.....
Няма тема в този форум без такива....
И тази е за странни неща, а не за нещо конкретно... Като искаш да се конкретизираш - пускай си тема и .

Добре, да нахраня и теб освен?
Има си тема за сънища, пишете си там. Как па не го разбрахте за толкова време, не знам. Наистина не знам. И идиот би разбрал до сега, само няколко броя дами не щете и не щете да вденете. Ама то всички пишели за сънища....  ooooh!
ИМА СИ ТЕМА  #Cussing out

Нямам предвид, когато сънят е свързан със нещо, случило се наяве.  Peace
Но по едно време постоянни имаше някакви неясни идиотщини описани. Сънувах че летя, а после кацам и ям меденки в пустинята. Какво ли значи това според вас, момичета?
Е за това говоря, но явно е много трудно за няколко индивида да ме разберат.

Никога не съм влизал в темата за сънищата, защото не ме интересува. Пишете си каквото искате там, то затова е темата. Но не ги разказвайте и тук.
Така. Едно средно интелигентно дете вече би ме разбрало. Да видим майките как ще се справят  Laughing

# 459
Of, пишете си каквото искате. Dave Lombardo, не ми следиш мисълта нещо, но както и да е..... Явно с теб човек трудно може да се разбере.....

PS: Благодаря за закуската, много вкусно  Mr. Green

# 460
  • На морето!
Лъки Плам, твоят разказ ми напомня да разкажа как малко след Коледа синът ми разказва, че следващата Коледа дядо Коледа ще му донесе бебе- момиченце- Мими. Обяснявах му, че не става така, бебетата не са подарък и т.н., на което той просто отвръщаше "Ще видиш, аз ти казвам". Не изгуби увереност и няколко месеца продължи да държи на своето /което е учудващо дълго постоянство за него/. Никой не му е говорил за бебета и второ дете, сега съм бременна и тази бременност изненада дори мен, а терминът ми е в началото на януари, може и да се окаже право детето /дай Боже всичко да е наред/.

# 461
# 462
  • София
Menina, много мило!  Heart Eyes

# 463
А аз 00:00 или 00:01, но това вече беше обсъждано веднъж. Не му отдавам голямо значение, просто се усмихвам.
Извинявай, но не знам къде е обсъждано, а живо ме интересува, защото от години погледът ми се спира на 11:11. И аз се усмихвам, когато го видя, но наистина ми е чудно- как пък винаги го виждам този час, а, примерно 12:12 никога...?

За НЛО не ми се говори  Blush. Преди година имах...странна случка и не го видях само аз, слава Богу- бях с най-здраво мислещият човек, когото познавам, който пък е и пълен въздържател, ако аз съм съмнителна   Laughing Обаче и двамата избягваме да говорим за това- не и докато не сме милион процента сигурни, че няма и микрон вероятност да има логично обяснение  Blush

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 22:59 от елиас

# 464
Преди няколко дни си говорихме с една позната и тя ми разказваше за нейни странни случки. Сега, няма да ги преразказвам, но покрай нея се сетих за две мои случки, които ги бях позабравила.
И двете ми се случват в периода на пубертета.
Първата беше бая страшничка за мен. Спя и по едно време се събуждам с ясно съзнание (а не замъглено както е при събуждане посред нощ) и с широко отворени очи. И точно след по-малко от секунда (ако щете ми вярвайте) си паднах на леглото!  Shocked Не беше сън, защото около десетина минути след това усещах как ме наболява леко целия гръб. Просто, както си лежах хоризонтално, така се строполих върху леглото си. С изпънати крайници. Не беше кой знае колко високо (поне според собствените ми възприятия), да е било около две педи, но просто усетих съприкосновението с по-твърдата повърхност на дюшека. Нямам спомен да съм сънувала нещо преди това. После сърцето ми туптеше като лудо, имах чувството, че ще изхвръкне.

Другата случка за мен доказва силата на мисълта. Макар че, по онова време въобще не бях чувала за това, и съответно не съм го правила съзнателно, за да го изпробвам. Първо гадже, първа любов, големи трепети. Та въпросното момче ми беше обещало, че в конкретния ден ще се видим. Аз радостна и щастлива. Обаче по-късно ми звъни и отменя срещата, защото щял да помага на баща си да оправят нещо по колата, тъй като било хубаво времето и можели да я изкарат пред блока и на спокойствие да я огледат и побърничкат. Адски мъчно ми стана тогава. Спомням си, че седях на прозореца вкъщи, гледах към небето и през сълзи си пожелавах да се извие страшна буря, да завали и да им провали плановете. Абе, детска работа. Е, да, ама не. Както си беше хубав, слънчев ден, без облаче в небето, така за няма и 5 минути се смрачи, задуха и заплиска такъв дъжд, че направо...  Shocked Не можех да повярвам! Не знам дали беше съвпадение, аз не вярвам в съвпаденията де, но и се опитвам да си обяснявам първо нещата рационално, преди да им придам друг характер. Но тогава наистина нямаше никакви признаци, че времето може да се развали.
И така, момчето се обади да ми каже, че все пак ще дойде да се видим, щото нали времето се развалило.  Mr. Green

И трета, последна случка от преди няколко дни.
Вкъщи сме с малката сами. Размотаваме се нещо в кухнята. При което по едно време тя замръзва, поглежда някъде встрани от мен и започва много весело да подвиква "Леля, леля". Аз се обръщам, за да видя какво точно е видяла (защото има навика да фокусира списания, вестници, и ако снимки на жени да ги сочи, и да казва "леля"). Но зад мен нямаше оставени нито книги, нито списания, нито опаковки, нищо. ТВ-то също не работеше. Попитах я по-скоро на майтап "Къде е лелята, маме?", а тя продължи още по-възторжено да вика "Леля, леля", да сочи в същата посока, че даже и целувки започна да дава. Аз нито видях нещо, нито усетих, но явно тя е видяла. Не знам.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт