Вагнер е композиторът, който най - дълбоко е бил инспириран от въпросната музика.
Съгласна!
А както навярно повечето знаят,има един клип "Разговор с Бога",и често си мисля,за какво ли пък аз съм говорила с него,а и той с мен,защото не бе като само той да ми говори...
), но ще си позволя да разкажа нашите преживявания.След като милата ми майка ми каза за тези теми дойдох веднага да чета.И за мое учудване разбрах, че не сме единствените 
. 
Бях катоо нз просто.Депресия известно време.Но той наистина беше при мен.Целите 40 дни след смъртта.Всеки ден.Тропане по стъклото, вечер шкафчето ми се отваря, стола, който седи под бюрото извъртян и точно срещу леглото сякаш е стоял да ме гледа, и точно на 40тия ден в една стая, в която не влизаме никога, и прозорците и врата са затворени винаги влезнах да търся една книга и видях на прозореца 12 мухи.Странно, защото няма от къде да влезнат.Преброих ги, не знам какво ме накара, но той е роден на 12ти ,точно колкото мухите бяха.И това беше 40тия ден.От тогава вече нямам "контакт" с него
Ще спра да пиша, че стана дългичко ... май това са моите преживявания НА КРАТКО
)) 

) Препоръчани теми