Но е много странен наистина, а и след като се събудех от него, чувството беше някак... не мога да го опиша, различно от обикновено...
и сънищата са едно от тях. По-назад някой беше предположил, че може би в тях посещаваме друга ралност, или може би имаме видения понякога, макар че не знам какво точно е това....... 
Някои сънища са предупреждение, стига да го разберем 

Случваше се винаги денем, най-често когато съм сама вкъщи, но имаше случай и когато сестра ми си беше у дома и спеше в съседната стая. Беше винаги едно и също- изведнъж и без причина ме обземаше страшна умора и си лягах на леглото си. Усещах, че започвам да се схващам цялата, не мога нито на помръдна, нито на кажа нещо. И тогава виждах ясно някакъв силует да минава покрай мен и да изчезва през вратата, без тя да се отваря и затваря. Не можех да разбера дали е мъж или жена, защото от легнало положение виждах само тялото. Исках да стана или да извикам, но не можех да помръдна, чак когато силуетът изчезнеше можех да стана отново. Не смеех да кажа вкъщи, защото ние всички сме атеисти и вярваме, че няма нереални неща. Много се измъчвах, за четвърто поколение атеист от страна и на двамата ми родители беше немислимо да вярвам, че ми се случва нещо странно,а то не преставаше, беше направо смазващо преживяване.
Все пак реших да кажа пред майка ми. Тя го прие спокойно, каза: " Присънило ти се е, знаеш, че няма необясними неща, просто си изморена, лягай си навреме и няма да се уморяваш"
Надявах се, че ще спре моето мъчение, но накрая не издържах и го разказах пред всички. Както се очакваше, предизвиках подигравки и обиди. Особено остро реагира баща ми....
и аз замълчах...
След 2 години се ожених и се изнесох от къщи, чак тогава всичко това престана 

Стана ми смешно, защото точно тая аналогия ми изникна в главата тогава и се замислих как би изглеждал на евентуална такава снимка, и по-важното - какво ли ще прави създанието с нея 
и не знаех какво става, беше ужас. Но сега като се сетя повече ме е страх, тогава бях малка, някак.... не ги разбирах толкова тези неща и не ме беше страх толкова, но сега....
и не знаех какво става, беше ужас. Но сега като се сетя повече ме е страх, тогава бях малка, някак.... не ги разбирах толкова тези неща и не ме беше страх толкова, но сега....
Случваше се винаги денем, най-често когато съм сама вкъщи, но имаше случай и когато сестра ми си беше у дома и спеше в съседната стая. Беше винаги едно и също- изведнъж и без причина ме обземаше страшна умора и си лягах на леглото си. Усещах, че започвам да се схващам цялата, не мога нито на помръдна, нито на кажа нещо. И тогава виждах ясно някакъв силует да минава покрай мен и да изчезва през вратата, без тя да се отваря и затваря. Не можех да разбера дали е мъж или жена, защото от легнало положение виждах само тялото. Исках да стана или да извикам, но не можех да помръдна, чак когато силуетът изчезнеше можех да стана отново. Не смеех да кажа вкъщи, защото ние всички сме атеисти и вярваме, че няма нереални неща. Много се измъчвах, за четвърто поколение атеист от страна и на двамата ми родители беше немислимо да вярвам, че ми се случва нещо странно,а то не преставаше, беше направо смазващо преживяване.
Все пак реших да кажа пред майка ми. Тя го прие спокойно, каза: " Присънило ти се е, знаеш, че няма необясними неща, просто си изморена, лягай си навреме и няма да се уморяваш"
Надявах се, че ще спре моето мъчение, но накрая не издържах и го разказах пред всички. Както се очакваше, предизвиках подигравки и обиди. Особено остро реагира баща ми....
и аз замълчах...
След 2 години се ожених и се изнесох от къщи, чак тогава всичко това престана 
Изглежда, че само аз съм странната вкъщи, не знам защо само на мен се случва, след като не съм нито по-различно възпитавана, нито по-вярваща. Едвам се отървах от това нещо, но не остана единственото.
. Подобно нещо се е случвало на мъжа ми, но само няколко пъти. Това е било още преди да отиде войник, малко след казармата се местят в къща и това приключва. Разказвал ми е, че при него се случвало вечер след като си легне. Не е заспал, лежи си в леглото и вратата се отваря. Влиза възрастна жена с бели коси и го гледа - нищо друго не прави, просто седи и го гледа. Не влиза в стаята, а седи на вратата. В този момент се той се парализира, не може да помръдне или да извика. Седяла е така около минута и си е тръгвала. Толкова пъти ми го е разказвал това, а аз все не съм му вярвала, може би защото никога нищо странно не ми се е случвало. Изключвам дежавутата, на които нямам обяснение
А аз съм такава страхливка, ако видя подобно нещо, сигурно ще откача
Винаги съм имала кошмари, особено като малка- много страшни бяха. Не е като да се събудиш отпочинал, а все остава едно объркващо и тревожно чувство. Но отдавна сънувах толкова прекрасен сън, още го помня. Пътувала съм някъде, дали в България или не. Намирам се на бряг до малка река. Има построена къща, в която живее ясновидка. Но не точно ясновидка де, а по-скоро млада жена, която помага със съвети и напътствия. Имам я за врачка, защото само на гадателки и ясновидки обикновено можеш да им се изтърсиш в къщата без покана и т.н. Та има много хора, привлечени от добротата и спокойствието на жената. Стоя на яркозелената трева до рекичката и знам че скоро ще трябва да се събудя, но искам да остана точно там завинаги. Да не се отделям от жената. И това е един от малкото хубави сънища. Нищо особено, но само да можеше да се случи.
. Подобно нещо се е случвало на мъжа ми, но само няколко пъти. Това е било още преди да отиде войник, малко след казармата се местят в къща и това приключва. Разказвал ми е, че при него се случвало вечер след като си легне. Не е заспал, лежи си в леглото и вратата се отваря. Влиза възрастна жена с бели коси и го гледа - нищо друго не прави, просто седи и го гледа. Не влиза в стаята, а седи на вратата. В този момент се той се парализира, не може да помръдне или да извика. Седяла е така около минута и си е тръгвала. Толкова пъти ми го е разказвал това, а аз все не съм му вярвала, може би защото никога нищо странно не ми се е случвало. Изключвам дежавутата, на които нямам обяснение
А аз съм такава страхливка, ако видя подобно нещо, сигурно ще откача 
Дълго време мислех, че съм изтласкала от съзнанието си този период от живота си, но най-вероятно съм се заблуждавала
Съзнанието ми е успяло да се съхрани, прехвърляйки проблема другаде. Не е мястото тук, но ако на някого се случи, по-добре да не умаловажава ситуацията. Не е лошо и човек да е вярващ, ще се"скриеш" зад вярата и тя ще те пази.
Аз и вярваща не съм....
в някой паралелен свят може сега едно джудже да показва снимката ти на приятелите си като трофей от прескачането "отатък" и всички да се дивят какво грозно нещо е снимал Препоръчани теми