Куки, откъде мога да гледам повторение? Във в-бокс не са качили още.
Dave Lombardo тамън да те похваля, че си взпитан въпреки всичко, но ти ме разочарова. Думите квачки и заеби използвани сред широка аудитория са признак на лошо възпитание. Успех !

Случваше се винаги денем, най-често когато съм сама вкъщи, но имаше случай и когато сестра ми си беше у дома и спеше в съседната стая. Беше винаги едно и също- изведнъж и без причина ме обземаше страшна умора и си лягах на леглото си. Усещах, че започвам да се схващам цялата, не мога нито на помръдна, нито на кажа нещо. И тогава виждах ясно някакъв силует да минава покрай мен и да изчезва през вратата, без тя да се отваря и затваря. Не можех да разбера дали е мъж или жена, защото от легнало положение виждах само тялото. Исках да стана или да извикам, но не можех да помръдна, чак когато силуетът изчезнеше можех да стана отново. Не смеех да кажа вкъщи, защото ние всички сме атеисти и вярваме, че няма нереални неща. Много се измъчвах, за четвърто поколение атеист от страна и на двамата ми родители беше немислимо да вярвам, че ми се случва нещо странно,а то не преставаше, беше направо смазващо преживяване.
Все пак реших да кажа пред майка ми. Тя го прие спокойно, каза: " Присънило ти се е, знаеш, че няма необясними неща, просто си изморена, лягай си навреме и няма да се уморяваш"
Надявах се, че ще спре моето мъчение, но накрая не издържах и го разказах пред всички. Както се очакваше, предизвиках подигравки и обиди. Особено остро реагира баща ми....
и аз замълчах...
След 2 години се ожених и се изнесох от къщи, чак тогава всичко това престана 

/Спомням си много неща, но ми е трудно да ги опиша... Това, което не мога да си обясня е, какво е това, сън или минал живот. Тук странното е, че помня това от дете, от малко дете... Запечатано е в главата ми, като, че е било вчера....