Случи ми се нещо странно VI

• 144 993
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
  • Точно където трябва
Не знам странно ли е, но доста често, когато се унасям в сън усещам сякаш леглото ми започва да се люлее, като при земетресение, но едно плавно, а не рязко. Това ме стряска, събуждам се и нищо, като се отпусна и пак...

# 361
  • София
Интересно ми е да ви чета и за да не е само запис ще кажа, че на сън наколко пъти ми се е случвало да чета стихотворение с идеални рими, което не познавам. Също, дядо ми като почина, беше в болница накрая и се мъчеше доста, през ноща ми се яви и каза:"Вече съм добре". Събудих се и видях часа, на другия ден се оказа, че е починал точно в този час.

# 362
  • София
Здравейте, аз инкогнито чета досега, но реших да споделя и моите странности.
Преди сънувах много. Но има 3-4 съня които помня все едно наистина са ми се случвали.
Единия е как си спя в детската стая и се събуждам от силна светлина - отварям очи и виждам нещо много силно светещо, реакцията ми е да изтичам в кухнята и да се скрия под масата. Седя там докато не се махне светлината, като след това веднага изтичвам при майка ми да й кажа, че извънземните са ме търсили, но аз не съм се издала. Сигурно съм била на 4-5 години.
Друг сън - седим на балкона майка ми, сестра ми и аз. В един момент се обръщам и виждам баща ми, който върви към нас. В следващия момент парапета на балкона изчезва, той продължава и пада. Аз се затичвам, хващам се за парапета и го виждам да лежи по лице на земята. Той се обръща и ми маха.
Третия е с един вампир. Появи се от нищото на прозореца на детската стая в поза все едно седи по турски и ми казва пусни ме да вляза. Аз твърдо решена, че ще го изгоня му отговарям, че няма да му дам разрешение да влезе. След известно време той се маха.
Сънувала съм и смъртта. Седеше на покрива на съседния блок - висока с черна дреха, от която излизаше зелена светлина и държеше коса.
Другото не знам сън ли е или не. В нощта, в която почина баба /лека й пръст/ се събудих от ... да го нарека силна топлина. Беше покрила цялата ми дясна страна и ме задушаваше. Мисля си, че е дошла да се сбогува. След това не я бях сънувала до 40тия ден. Свързвам го с това, че носех черно, а тя го мразеше. И след това съм я сънувала. Преместих се да живея в нейния апартамент. Майка ми търсеше едно тефтерче, но аз й казах че не съм го виждала. Сънувах баба как ми казва да проверя в секцията под телефона. Не вярвах, че е истина,  но погледнах и нищо не видях. След месец някъде се наложи да подредя съответната секция - точно под мястото където седеше телефона го намерих. Сънувах я още веднъж след това - мисля, че тогава се сбогува, защото я видях как се понася към небето.
Но откакто не спя в старата стая не сънувам странни сънища. Понякога сънувам и според някое и друго тълкование се оказва вярно, но друг път е плот на въображението ми /или поне аз така си го обяснявам/.
и аз направих един многооо дълъг пост, за което се извинявам.  Hug

# 363
...наистина няма да престанете със сънищата си....
нали си имахте такава тема бе???

и не, нищо странно не ми се е случило, но следя темата и адски се дразня, като е дигната с нечии идиотски сън.

# 364
Виж сега, като не ти допада, не я чети, или уведоми администратори. А доколкото виждам, ти не си автор. Чети темата за страшните истории и спри да се оплакваш.  Peace

# 365
Мен пък ми е интересно какво са сънували хората и какво било станало после  Crossing Arms

Dave Lombardo, да ходи да се цупи в ъгъла.

# 366
Това с усещането, че става земетресение ми се е случвало. Както и едно чувство на пропадане, точно преди да заспя.. Сякаш съм паднала от високи стълби например..Изключително странно и неприятно е Rolling Eyes

# 367
Това с усещането, че става земетресение ми се е случвало. Както и едно чувство на пропадане, точно преди да заспя.. Сякаш съм паднала от високи стълби например..Изключително странно и неприятно е Rolling Eyes

Това се случва на абсолютно всички хора. Това е моментът на заспиването.

# 368
Eee, стига де, може да съм куха ама чак пък толкова. Не е като да не съм заспивала до сега. Laughing
Случва ми се рядко, веднъж на година може би..Сигурно има обяснение, ще поровя из нета някой път.  bouquet

# 369
На мен ми се случи нещо, което не е чак тръпки да те побият от него, но си остава напълно необяснимо за мен.
Преди три години, когато се взривиха складовете в Челопеч, живеех в един блок, който е на първа линия след полето на летището, на висок етаж. Нашите блокове "поеха" вълната от взривовете, беше наистина силно и страшно.
Тогава 2-3 минути преди взривовете се включи алармата на телефона ми и ме събуди. Беше навита за 7.00, а се включи в 6 и 20 и нещо. Онова чудо избухна в 6.30. Проверих я след това, когато паниката отмина, беше си нагласена за 7. Никога преди и след това не ми е правил такива номера телефонът. Не знам, дали някой "отгоре" се е погрижил да се събудя, но съм му много благодарна, защото ако този взрив ме беше заварил спяща, сигурно щях да получа удар.

Това усещане, все едно се спъваш и падаш от високо напред, по очи, ми се случва често, когато съм почти заспала и особено, ако съм много уморена. Наистина е неприятно.

# 370
Мен пък ми е интересно какво са сънували хората и какво било станало после  Crossing Arms

Dave Lombardo, да ходи да се цупи в ъгъла.

ама има си тема за това бе хора!
откъде на къде, след като ми е интересна темата (за нещо СЛУЧИЛО СЕ, не сънувано) да ходя да се цупя където й да е?

призовавам да се придържате към темата ебаси, не е много сложно за човек със средно развит мозък.
намерете си съновната тема и там си пишете ли, пишете - като не ме интересува, логично и не я проверявам. Но не, чукча писател и сънльо, чукча трЕбе навсякъде да сподели!

# 371
Един човек със средно развит мозък ще е наясно, че повечето разкази тук са абсолютна измислица или научно доказани, особено ако става въпрос за сънните парализи, усещанията, преди да заспим и т.н.
А за теб дарги господинчо, има изключително много торенти в Замундата, в графа ужаси, които със сигурност ще бъдат доста по-интересни за гледане.  Peace

# 372
  • Кьолн
До сега не пишех за сънищата,защото има друга такава тема. Но да ви кажа не се стърпях да ви разкажа за два мои съня ,защото ми се струват доста странни. Първия ми сън беше някъде преди месец или по-точно втория. Сънувам съпруга си който в момента е в чужбина, че идва при мен и ляга ,защото е много болен. Започна да ми се оплаква колко му е зле и т. н. Аз се събудих разстревожена и още същия ден му звъннах за да разбера наистина ли е болен. Оказа се че много зле и не може да стане от леглото. Не знам как да си го обясня. А другия няма да разказвам за да не ви отегча.

# 373
Днес "На кафе" даваха за полтъргайстите и странните неща,които се случват.  #Crazy

# 374
Да споделя и аз. Simple Smile
Дъщеря ми е на година и два месеца. Борави с основните за тази възраст думички "мама, баба, ало, тата, ам, дай" и т.н.
Един ден я бях оставила при свекърва ми, а аз бях отишла на работа. Цял ден не ги бях чувала, стана 17.00ч., и реших да се обадя по телефона на свеки, за да й кажа, че си тръгвам от работа и ще мина да си взема детето. Звъня и жената веднага ми вдигна, супер учудена, като ми разказа следното:
Тя и бебка били заедно в кухнята. Свеки точно й приготвяла каша. Телефонът на свеки бил на масата, а Дара си седяла в столчето тихо и кротко. По едно време протегнала ръчички към телефона и започнала да повтаря "Ало, мама, ало мама". Свеки решила да ми звънне, но точно посягала към телефона и аз звъня!
Всъщност тя доста често го прави този номер. Баща й ми е разказвал, че редовно се случва 10-ина минути преди да се прибера отнякъде, Дара започва да повтаря "мама, мама, мама" и да ходи към коридора, където седи пред вратата и си играе с нещо. А аз не се прибирам по едно и също време, за да предположим, че по някакъв начин има усещане за времето. Напротив, днес мога да се прибера в 17.00, утре в 21.00ч.
Моето обяснение е, че тъй като все още е много малка и не се е научила да общува добре по вербален начин, са все още много изострени другите й сетива. И може би по някакъв телепатичен път се свързва с мен (макар аз да не съм сигурна, че го усещам).

Общи условия

Активация на акаунт