Случи ми се нещо странно VI

• 143 290
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Копнеж, напълно възможно е !
Куки, откъде мога да гледам повторение? Във в-бокс не са качили още.
Dave Lombardo тамън да те похваля, че си взпитан въпреки всичко, но ти ме разочарова. Думите квачки и заеби използвани сред широка аудитория са признак на лошо възпитание. Успех !

# 376
Теичка  http://play.novatv.bg/program/nakafe  Това е цялото предаване.   bouquet

# 377
Много благодаря, колко съм смотана, не се сетих за сайта на НТВ Grinning   bouquet

# 378
Прочетох последната шеста тема с голяяяям интерес, като на моменти много се чудех, истина или измислица е това, което чета. Но няма значение, убедена съм, че много от историите са истина и не са случайни. Нищо в този свят не е случайно. Въпреки, че семейството ми никога не е било изключително набожно, и аз не съм възпитана в такава посока, вярвам, че има сили, които управляват човешкия живот. И винаги, когато имам трудности или се чувствам загрижена за своите близки и познато, се моля на Господ да ни пази. С мен лично не се е случвало нищо странно, поне доколкото си спомням, но за да не бъде мнението ми спам, ще ви кажа за нещо, случило се на близки (и същевременно се записвам!).

Преди известно време почина един наш близък, млад мъж, неочаквано... Негови роднини ходиха при някаква гледачка или и аз не знам каква, която ги свързала с него и той им казал някои неща, свързани със смъртта му и с бъдещето, но не искам да ги издавам... Та съм напълно склонна да вярвам, че има в този свят не е само това, което ни е познато...

И с удоволствие чакам нови истории!!!

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 21:58 от Betolinka

# 379
http://vbox7.com/play:09694373 Ох, не можах да се стърпя да не го сложа тук  newsm09

А друго искам да попитам... Днес гледах за пореден път http://vbox7.com/play:b4bd3de9&al=1&vid=149119 ... Таа се посмях малко на някои от твърденията им, особено на екстрасенската, но като цяло смятам, че има нещо там. Вие как мислите? Предварително се извинявам , ако темата за Царичина е обсъждана преди, аз поне не видях, но може да има.

# 380
Четох доста страници от темата. Интересна е. Мисля си, че всеки човек е имал подобни необясними случки или сънища.
Да ви разкажа и аз нещо...
Преди години баба ми получи инсулт и беше в болница в кома. Близо месец. Мама и леля се редуваха да я гледат. Една вечер мама била при нея и баба ми започнала да се гърчи, да и излиза пяна от устата и т.н. Мама изпищяла много силно от страх и хукнала да търси лекари. Веднага се събрал лекарски екип в стаята на баба и близо 2 часа я реанимирали. На сутринта мама изтощена заспала на стола и била събудена от баба ми, която я викала по име. Баба беше неконтактна доста време както писах по-горе...Мама се стреснала, събудила се, а баба с отворени очи и казала: "Ани, друг път като видиш, че умирам, мама, няма да викаш така. Как не те е срам?! Изгони баба си, дядо си. Бяха дошли да ме вземат. И вуйчо ти беше на прозореца дори и ме чакаше. Чу ли?! Друг път не прави така". Мама беше доста плашлива и се стреснала. Баба затворила очи и повече не ги отвори. Седмица по-късно почина. Леля ми (другата и дъщеря) почина внезапно два дни по-късно. Погребахме я...Така и не казахме на баба, че дъщеря и е починала. 5 дни по-късно и баба отиде на Оня свят. Помолихме в гробищата да ни дадат място да погребем баба до гроба на леля. Сега лежат една до друга. Няколко месеца по-късно ги сънувах двете и ми благодариха, че са заедно "и тук, и там". Така казаха в съня ми.
Дано...

# 381
  • Gotham City
Искам да ви попитам нещо, то е малко като офф-топик, но няма смисъл да пускам нова тема по този повод.
Та значи, като бяхме по-малки викахме духове, по един малко по странен начин, с лъжици и салфетки имаше нещо, мислех си (тогава, а и до скоро) че е измишльотина на моята приятелка, с която го правехме, но ето на какво попданах случайно...е търсех информация за този метод за "викане на духове"
Статията е относно певицата Белослава, източник: www.eva.bg

"След записа Белослава разказва, че е викала духове. "Взимат се четири лъжици и четири салфетки. Всяка лъжица се поставя в средата, в сгъвката на салфетката, която се навива на руло. (Белослава показва как става увиването с химикалка и хартиена носна кърпа.) Нареждат се завитите четири лъжици, така че долните им краища да опират. Получава се кръст. Трябва да има пълно мълчание. Абсолютната концентрация се постига само ако са се събрали правилните хора и са се хванали за ръце. Тогава всички трябваше да мислим за прабаба ми, защото викахме нейния дух.

Аз мислих, мислих, мислих за нея и накрая попитахме дали е тук. И значи, задавайки въпроса…" В този момент Белослава разгъва носната кърпа и писалката изпада, все едно никога не е била увивана вътре. "Ти видя ли какво стана?" И двете гледаме втрещено. "Много е странно. И тогава стана така. Четирите лъжици бяха излезли от салфетките си, което значеше "да". Ей така ми се обръща всичко. По всичко личи, че с мен са случва нещо, но засега не искам да се задълбочавам. Ако остана сама, поостарея и пооткача, може и да започна да го правя, но засега нямам нужда. Не," отсича Белослава и пали колата. Посоката е кооперацията, в която живее баба й, с която са викали и духовете."

Въпроса ми е, някой чувал ли е за този метод, запознат ли е с него? Защото си спомням как и при нас лъжиците се вадеха сами от салфетките, няма как да го е правила приятелката ми, защото през цялото време си държахме ръцете, а бяхме сами. Бях го забравила, но сега ми изникват спомени......

# 382
Да,аз съм го правила с мои приятелки само,че с вилици и парчета от вестник или някаква друга хартия.Даже бях писала някъде из темата по-назад как го правехме.Някой сякаш беше писал как става развиването на хартийките,но наистина по един начин се завиват,а се отвиват по друг.Моя приятелка правеше ритуала,тя го беше научила от някаква циганка и да ти кажа честно,когато го правехме и си задавахме въпроси със желания всичко се случваше в много кратък период от време(1,2 дена),викахме близък мъртъв човек и казвахме някакви заклинания и така нататък. Сега не бих го направила  Laughing Laughing Laughing

# 383
Прочетох цялата тема и ще се върна после да разгледам и предишните. Иначе по темата - странно преживяване съм имала много отдавна, преди около 25 години. Не беше еднократно, продължи няколко години. Tired Случваше се винаги денем, най-често когато съм сама вкъщи, но имаше случай и когато сестра ми си беше у дома и спеше в съседната стая. Беше винаги едно и също- изведнъж и без причина ме обземаше страшна умора и си лягах на леглото си. Усещах, че започвам да се схващам цялата, не мога нито на помръдна, нито на кажа нещо. И тогава виждах ясно някакъв силует да минава покрай мен и да изчезва през вратата, без тя да се отваря и затваря. Не можех да разбера дали е мъж или жена, защото от легнало положение виждах само тялото. Исках да стана или да извикам, но не можех да помръдна, чак когато силуетът изчезнеше можех да стана отново. Не смеех да кажа вкъщи, защото ние всички сме атеисти и вярваме, че няма нереални неща. Много се измъчвах, за четвърто поколение атеист от страна и на двамата ми родители беше немислимо да вярвам, че ми се случва нещо странно,а то не преставаше,  беше направо смазващо преживяване. Sad Все пак реших да кажа пред майка ми. Тя го прие спокойно, каза: " Присънило ти се е, знаеш, че няма необясними неща, просто си изморена, лягай си навреме и няма да се уморяваш" Tired Надявах се, че ще спре моето мъчение, но накрая не издържах и го разказах пред всички. Както се очакваше, предизвиках подигравки и обиди. Особено остро реагира баща ми.... Sick  и аз замълчах...Sad След 2 години се ожених и се изнесох от къщи, чак тогава всичко това престана Whistling

# 384
  • Кьолн
unadaptable, аз доскоро имах такива преживявания само че вечер. Направо умирах отстрах и не исках да си лягам. Но имам приятел поп,и го попитах какво да правя . Той каза ,че дори на него му се е случвало.Напръскай си стаята със светена вода. И ако си вярваща си кажи молитва сутрин и вечер. Може само отче наш! Редактирам се,не видях че това е престанало. Embarassed Радвам се ,че си се отървала. И аз за себе си помислих,че се побърквам нещо,но като се разрових разбрах че не съм само аз! Peace

# 385
За съжаление тогава нямаше още интернет, за да се допитам и да разбера, че има и други като мен, времената бяха такива, пък едва ли някой щеше да разреши да ходя до църква и пръскам със светена вода. На атеизма не  биха се понравили подобни действия Laughing Все още съм атеистка, но има неща, които просто се случват, без значение дали им вярваме, или не.

# 386
Здравейте
ами по принцип много странни неща са ми се случвали, но сега, в момент чувам някакви стъпки, звучат като от съседен апартамент, само че, в сградата е само нашия апартамент. Преди година на първия етаж беше "църква" на мормоните, после са някакви зъболекарски и лекарски кабинети, офиси на съдя изпълнител и сме ние... искам да се обадя на приятеля ми, да ми прави компания, че си ме е шубе, ама той не вярва в тези неща и ще ми се скара, че го занимавам хаха

А иначе си чета темата, от част първа, сутринта я започнах хихи

ох на моменти и лампата леко присветва.... гадно е

# 387
Ще спирам май да ви чета вече... Днес изчетох цялата тема за градските легенди и честно казано на моменти си ме побиваха тръпки....

Не знам дали е за тази тема /не съм и търсила подходяща/, но ще преразкажа как майка ми, която беше в болница преди години, как е видяла смъртта.... Не си спомням само по време на или след операцията. "Виждам се в лабиринт, всичко е бяло и аз съм в бяло, бяла рокля.От всички стени на лабиринта има големи шипове. Трябваше да внимавам да не се убода..., за да изляза жива." Странно е, настръхвам.... Жива и здрава е Simple Smile

Нещо друго, за което нямам обяснение. Помня се като малко човече, живеещо в нещо като мраморен град. Има си всичко, всичко /без нет и гоогъл Grinning/Спомням си много неща, но ми е трудно да ги опиша... Това, което не мога да си обясня е, какво е това, сън или минал живот. Тук странното е, че помня това от дете, от малко дете... Запечатано е в главата ми, като, че е било вчера....

Други странни неща, които ми се случват и са обичайни вече, за мен, са сънищата ми.... Или сънувам това, което ще се случи, или сънувам продължение на нещо случило се, което после става така както в съня ми.
   И още нещо странно, свързано с тълкувание. Не знам дали знаете, че бебе на сън е на лошо /на тълкувания рядко вярвам/. Хубав сън - едно бебче, красиво като всички, мисля даже че беше мое /не си спомням точно тази част/. Родата, всичко, търпана. Събуждам се внезапно, ставам нервна веднага от тълкуванието, което изплува в главата ми и първата мисъл беше: " Какво лошо ще стане сега?" Честно, нямаше и 5 мин. от събуждането ми, разсъждавайки върху съня и подготвяйки се за нещо лошо... звъни мобилния. Вдигам. Сестра ми. Притеснена.
-"Как си? Спиш ли?"
-"Добре. Сега се събуждам. Вие как сте?"
-"Ами аз да ти кажа, че дядо почина." и т. нат.
Любимият ми дядо и единствен. Обичах си го много и не можах да се прибера да го изпратя, за което съжалвам.
Почивай в мир, дядо!

Та това се сещам сега.
Взимам си възглавничката и ще спя в хола на дивана.... Пред ТВ-то..., че много страхотийки събрах днес. Като когато бях бременна в 6-я мес. гледахме с мъжо  "Пръстенът" първата част, после го виках с мен до тоалетната... Честно... Ама сега съм сама и отивам да си ги сънувам....
Извинявам се за огромния пост, но ми се искаше да си "поговоря" с някой.

Благодаря. Сладки сънища на всички.

# 388
  • Gotham City
Като спомена сън, минал живот и се сетих, че имам един сън, от както се помня го сънувам, много често,, винаги е едно и също.

Аз, като по-малка, в къщата ни (тя не е мястото, на което живея, баба е там) имаше пожар, не знам, странно как, но имаше пожар само на втория етаж при стълбите, само че, както са стълбите и зад тях има стая, в смисъл, като ги изкачих и след парапета... скрита стая (тя е там само в съня ми, по принцип няма такава) и аз се качвам и влизам в пожара, защото куклата ми е там, любимата ми кукла, тя е някак старинна.... и влизам в стаята да си я взема, после успявам да се измъкна.... не знам, може би не му е тук мястото, но винаги, винаги ми е бил странен този сън, в момента в който го сънувам, го чувствам някак загадъчно, сякаш има някаква тайна или нещо такова.... не зная какво означава, не зная и защо го сънувам, е не е всеки ден, но вече 23 години го сънувам..............

# 389
Наташа, много странен сън. Попитай баба си дали е трябвало да има стая, дали е имало пожар и изобщо всичко свързано с къщата. Може да изкочи нещо наистина загадъчно.

Общи условия

Активация на акаунт