Случи ми се нещо странно VI

• 143 171
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря,mikele80,ivss! Давате ми надежда,че не съм изперкала. Тъкмо си викам " ей ся с тия ми странности,като ми лепнете един етикет...".

Сетих се и друго - най-честата ми странност е да кажа на някой "представяш ли си сега да..."(еди какво си) и точно това се случва.
  Shocked
Човекът вика "мда,да,... представям си"  #2gunfire
А аз Whistling
Вече избягвам да правя такива изказвания,че хората взеха да ме гледат лошо.  hahaha Пък и го приемам не като нещо специално, а по-скоро като лош късмет.

# 151
Пък и го приемам не като нещо специално, а по-скоро като лош късмет.

Или пък силна интуиция. И на мен ми се случва често  Peace

# 152
В предната страница писах,че дъщеря ми като я приспивам и винаги се усмихва на нещо си зад мен.Току що я приспах,а тя пак се усмихваше (едно смирено такова) и гледаше в страни от мен.Викам си чакай да я питам и и зададох въпрос "Мами,кой е това там?" и се обърнах назад сочейки с пръст към празното пространство.Исках да я баламосам,че и аз виждам нещо и само я питам.А тя ми отговори сочейки с пръстче "Дяди,дяди" (дядо един вид). Sick Sick SickПопитах я пак и  пак същото ми отговори. Crazy  #CrazyНе изключвам възможността да си измисля,чтъй като е на 1г.9 месеца,но познава бабите и дядовците или поне по възрастните хора.Утре пак ще я пробвам да видя какво ще ми отговори.Иначе имам починал дядо,който много искаше да види правнуци,но почина... CryНадявам се,ако наистина има НЯКОЙ там да е дядо ми. Praynig Rolling Eyes

# 153
Ето че намерих повод, или почти, да се включа и по темата. Или почти  Laughing
Че е странно, странно е, но не е и точно случка...
Вчера случайно се разхождах из Младост 1. Минавайки покрай старите панелени блокове, понеже съм височък, замалко да си измахам главата централно в едно по-издадено балконче на партер/първи етаж. Абе ниско си беше, да не излезе че се правя на някой триметров левент  Laughing, сякаш първо ниво си беше. Интересното е, че не го направих, спрях се съвсем в последния момент и то не защото видях балкона, ами защото усетих нещо ужасно странно, като интензивно напрежение в слепоочието. Не мога да го обясня. За ужас на околните хора си направих опит - колкото повече си приближавах главата към бетона, толкова по интензивно става усещането. Като се дръпна на повече от педя, нищо ми няма бе, нормален човек съм Simple Smile
От вчера си го мисля това, явно и аз се смахвам. Спомних си, че като дете ми се е случвало - като си играехме на разни измислени игри със самоделни играчки например. Приближи ли се на милиметри от мен предмет, който потенциално може да ме нарани, усещам много интензивно напрежение. Странно. Специално за тези, които са запознати с навиците и привичките ми казвам - не съм докосвал дрога и алкохол от около 2 седмици. Спирал съм ги и за по -дълъг период без да придобивам такива странни усещания.

# 154
  • Winterfell
"Баба ми разказваше една история,случила се на прадядо ми.Една нощ се прибирал от нивата(поливал я),яздейки магаре.Изведнъж то спряло и започнало да ''реве''много силно.Обърнал се дядо и какво да види-вампир седнал на задницата на магарето Shocked(вампир-мъртвец,прескочен от котка.Създание без кости)И нали си бил хитър дядо,извадил един ремък и произвел искра.Съществото на мига изчезнало,а магарето потеглило с 300км/час Laughing"
този пост го копирах от предната тема понеже ми стана много интересно, ако авторката чете..баба ти разказа ли ти повече за този вампир? Много ми е интересно дали съществуват наистина..

темата е мн интересна сега чета и старите;; хвана ме страх ама като ми е интересно :Д
  #Shocked
Чета чета Mr. Green
До колкото знам ''вампирът'' е мъртвец,прескочен от котка докато лежи в ковчега,още преди да е погребан.За това(поне по нашия край) мъртвеца се пази денонощно от някой до погребението.Представлява само плът и кръв(как ли се движи newsm78).Едно време са слагали огради от бодлива тел като предпазно средство не само с-щу крадци,но и с-щу тези същества.Имам бегъл спомен,че като се убоде вампир на нещо остро се пука и изтича Laughing.На мен лично ми звучи нелепо,но пък са ми разказвани толкова много подобни преживявания от различни хора,а и това поверие за пазенето на мъртвеца...
А иначе по наше село има и таласъми,явини,вонкашни,самодиви и какви ли още не.Случват се а много паранормални явления и до днес.Слава Богу,че е по-осветено.Иначе съм слушала многократни истории от потърпевши за среднощни свадби пред портите на гробищата,сватбена музика(не съвременна ест.) насред полето,грозни моми на селската чешма,които изчезват при пропяването на първия петел и подобни.А да...и за гласове,които те викат сред нощите по име.На мен ми се е случвало.
А напоследък с мъжа ми май изперкваме #CrazyПостоянно чуваме похлопвания,потропвания,постоянно се питаме ''викаше ли ме''? ако сме в различни стаи Crazy двамата ни гони параноята дали е заключено,бойлера дали е изключен и дететето дали е завито JoyКато цяло имам адски силни предчувствия...

# 155
  • Видин
Запис

# 156
Пропуснала съм,че има нова тема,тя вече не е много нова де,сега  се записвам да чета,а после ще гледам  да се разпиша и по същество.

# 157
"Баба ми разказваше една история,случила се на прадядо ми.Една нощ се прибирал от нивата(поливал я),яздейки магаре.Изведнъж то спряло и започнало да ''реве''много силно.Обърнал се дядо и какво да види-вампир седнал на задницата на магарето Shocked(вампир-мъртвец,прескочен от котка.Създание без кости)И нали си бил хитър дядо,извадил един ремък и произвел искра.Съществото на мига изчезнало,а магарето потеглило с 300км/час Laughing"
този пост го копирах от предната тема понеже ми стана много интересно, ако авторката чете..баба ти разказа ли ти повече за този вампир? Много ми е интересно дали съществуват наистина..

темата е мн интересна сега чета и старите;; хвана ме страх ама като ми е интересно :Д
  #Shocked
Чета чета Mr. Green
До колкото знам ''вампирът'' е мъртвец,прескочен от котка докато лежи в ковчега,още преди да е погребан.За това(поне по нашия край) мъртвеца се пази денонощно от някой до погребението.Представлява само плът и кръв(как ли се движи newsm78).Едно време са слагали огради от бодлива тел като предпазно средство не само с-щу крадци,но и с-щу тези същества.Имам бегъл спомен,че като се убоде вампир на нещо остро се пука и изтича Laughing.На мен лично ми звучи нелепо,но пък са ми разказвани толкова много подобни преживявания от различни хора,а и това поверие за пазенето на мъртвеца...
А иначе по наше село има и таласъми,явини,вонкашни,самодиви и какви ли още не.Случват се а много паранормални явления и до днес.Слава Богу,че е по-осветено.Иначе съм слушала многократни истории от потърпевши за среднощни свадби пред портите на гробищата,сватбена музика(не съвременна ест.) насред полето,грозни моми на селската чешма,които изчезват при пропяването на първия петел и подобни.А да...и за гласове,които те викат сред нощите по име.На мен ми се е случвало.
А напоследък с мъжа ми май изперкваме #CrazyПостоянно чуваме похлопвания,потропвания,постоянно се питаме ''викаше ли ме''? ако сме в различни стаи Crazy двамата ни гони параноята дали е заключено,бойлера дали е изключен и дететето дали е завито JoyКато цяло имам адски силни предчувствия...
Я кажи кой те е викал?  Whistling

# 158
  • Winterfell
Параноята Joy

# 159
напоследък моята ми е станала първа приятелка  hahaha

# 160
Ro кое ти е селото? Много интересни неща се случват :Д

# 161
Здравейте  Hug
Случайно попаднах на темичката и искам да ви разкажа няколко случки!
Бях на 16 години и на село с братовчедка ми обядвахме. Тя беше седнала от лявата ми страна и докато си хапвахме и обсъждахме селските ергени, усетих докосване ОТДЯСНО  Shocked погледнах и видях с периферното си зрение  НО ВИДЯХ НАИСТИНА една бяла, нежна ръка, с червен ръкав. Оцйклих се и се изплаших доста, обърнах се пак, но нея вече я нямаше. Погледнах за да се уверя, че наистина  я видях от дясно и ДА ТАКА БЕШЕ!!! #Crazy
Другият случай /т.е два/ са от село. Това се случи месец, след като свекърва ми почина /обеси се/, голяма трагедия не искам да пиша за това. По същество. Малката ми щерка, която беше тогава на 1.2 г. играеше на двора. Аз бях по-нагоре и по едно време я виждам, че гледа настрани към мазето, но с един поглед, сякаш виждаш непознат човек, който иска да ти каже нещо...та така. Аз я попитах: Какво маме, какво видя /да поясня че тя говори от1 годинка и то доста добре / буболечка ли нещо, какво... А тя само ме погледна изпитателно и каза : "НЕ, НЕ БАБА" - това и бяха думите, аз изтръпнах и слязох по надолу да видя има ли нещо, но не би... Тя е кръстена по име на баба си!!!
Другият случай беше преди около 1.3 г. пак на село. Свекърва ми имаше едни чехли, много любими и след като почина аз ги извадих и не само тях и други неща де, но ги подносих. Та така, един ден на село ги изпрах и оставих да се сушат. Те исъхнаха, но аз съм забравила да ги прибера. Децата играеха в двора пак , а аз си шетах нещо...и по едно време ЧУВАМ АМА НАИСТИНА ЧУВАМ  ShockedГЛАСА И /а то се канеше да вали/ и ми казва ВАСЕ ПРИБЕРИ ЧЕХЛИТЕ!!!  Shocked Отидох по-близо до децата и ги попитах има ли някоя баба наблизо/понеже комшийката е отгоре и през оградата мое примерно да се е провикнала/, те ме погледнаха с учудване и казаха, че няма никой. Та това е!!!
Стана малко дълго ама поне ви го разказах!!!

# 162
Здравейте, попаднах на темата случайно и искам да разкажа едно мое преживяване.Преди няколко години забременях беше ми първата и за съжеление ,последна бременност.Във вторият месец постъпих в болница с леки болки.Два дни след това лекаря който ме прие падна и си счупи ръката, прехвърлиха ме на друг лекар който имаше асистент жена.На втората седмица от престоя се случи нещо страшно , за което нямам обяснение. Късно през нощта се събуждам от силна светлина и виждам висока,слаба,фигура с пелерина с качулка държаща нещо в ръка,аз исках да видя какво има под качулката дали е мъж или жена.Бях будна но не можех да помръдна.Пред тази фигура преди тя да ме погледне се изправи мъж,облечен в бяла туника която светеше и със кожени сандали с връзки .Той ми улови погледа и не можех да виждам нищо друго.Чух глас в главата си,ще дойде една жена и ще ти вземе детето,ще го дадеш на тази жена , във въздуха се появи образа на моя приятелка трябва да го дадеш сама.Аз се молих да не го взима ,плаках но той каза че ако не го дам ще го вземе сам ,а аз няма да имам повече деца. Аз много трудно успях да отклоня поглед,затворих очи и през цялото време си казвах това е кошмар събуди се.Отворих очи и двете фигури пак бяха там, бялата фигура пак започна да ме убеждава,последното което помня е че отказах.След два дни асистентката на лекаря който ме лекуваше ми направи промивка, като ме изчегърта с кюрета ,след което прокървих и плода умря.                         

# 163
Записссс Whistling

# 164
Извинявам се предварително,че за сънища ще говоря,но миналата седмица сънувах,че ми падат зъбите и на другия ден баба ми почина.
И за да не е спам ще разкажа още нещо отпреди 2 седмици,първо забелязах на телевизора в спалнята,че се записва един филм,без да никoй да го е програмирал да се записва.На другия ден се случи същото и с телевизора в хола.Сигурно сме натиснали някое копче без да искаме,но досега не ми се беше случвало.

Общи условия

Активация на акаунт