Случи ми се нещо странно VI

• 143 228
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Пропуснала съм новата тема, ще се върна назад да прочета...

vasq78 , robroi , прочетох само вашите истории и останах безмълвна...

# 166
Записче да ви следя Peace,защо не съм я видяла темата до сега.... newsm78
Връщам се назад да чета.....

# 167
Здравейте,за първи път пиша тук.Случайно попаднах на темата,но се зачетох и ми стана интересно.В моя живот има много такива странни поне за мен случки.Още от самото ми раждане.Майка ми не е можела дълго да забременее и една вечер сънувала,че прави любов с Христос,но тя казва не точно секс ами усещане за нещо хубаво.И знаела някак си ,че е бременна.И ето ме мен.От дете имам усещането,че съм различна ,но и аз не знам защо.Много често се сещам да звънна на някой близък и ми казва странно вече те набирах и ти ми звъниш.Бях бременна в 5месец когато разказах на всички ,на коя дата ще родя и как точно,не съм сънувала просто го знаех.Казах,че ще родя на 26.08 а това беше 20дена преди термина ми,като на 25.08 имаме годишнина от свадбата.Казах,че ще ътидем на ресторант,после ще се приберем и тогава ще ме хванат болките.Точно така стана,другото беше,че всички лекари казваха,че ще имам момче а аз бях убедена,че е момиче.Един дето е светило даже ми написа бележка и се подписа,че пола е 100% мъжки.Да,но аз родих на 26.08 дъщеря,точно както го бях разказала предварително.Странно около мен е ,че често познавам неща,но друго нещо ако може някой да го обясни,защото ме побърка -и мъжа ми също.Когато съм напрегната или ядосана горя крушките вкъщи.Мъжа ми е живял в този апартамент 10г. преди мен и казва,че никога не се е случвало.А когато съм ядосана не просто гаснат ами гърмят с трясък.Още много странни неща са се случили около мен ,но нещото което и до ден днешен не мога да си обясня а аз съм рационален човек с смятан,че за всяко нещо си има обяснение.Миналата година юли месец една вечер всичко си беше нормално,вечеряхме ,приспах детето,мъжъ ми гледаше мач в кухнята а аз седнах на компютъра в стаята при детето.Мина известно време ,приходи ми се до тоалетна.Станах и утивам до тоалетна и извенъж поглеждам на земята и имаше локва кръв.Разбирайте голяма около 15см в диаметър.Ярко червена кръв.Веднага извиках мъжа ми и му казвам ,той не вярва обаче дойде и като видя се втрещи.Почваме да мислим какво може да е и да се разубеждаваме,че е кръв.Взе бели салфетки казвам ви алено червена кръв,почваме да мислим да не е от нас огледах го целия да няма нещо,пъпка ,цирей,хемороиди.ПОсле ме огледа мен ,не съм била в цикъл.Скочих да гледам детето ,то спи ,събудих го просто да се уверя ,че е добре.Ама то и как да е то като аз през цялото време бах при него.Хора като лудите чак кетчуп изсипах да видя ,не .Какви ли не варианти мислих,гледахме да не е влязло някакво животно,ама какво животно в апартамент,но за всеки случай огледахме.Нея вечр не спахме,едно такова напрегнато чувство.На другия ден срам,не срам утивам в църквата и питах.Казаха да ни прочетат молитва за здраве.Не знам дали има общо,нопонеже бях разказала на колегите и вечерта на другиа ден ми се обажда шефа и ме пита ей така,ти да не си бременна.Аз питам защо поне аз не знам да съм.И ми каза,че разказал на жена си и тя това го питала.А всъщност след 1месец наистина бях бременна.И до днес като се сетя настръхвам.Каква беше тая кръв,откъде се взе незнам,но много се изплаших.

# 168
Веднъж, като студентка, се прибирам в квартирата си. Точно отключвам и някой отвътре се опитва да затвори. Погледнах през прозорчето на вратата-няма никой, а някой все по-ожесточено се бори да ми затръшне вратата. Накрая този отвътре се отказа и си влязох. Чудех се кой ли не ми позволяваше да вляза. Проверих навсякъде-няма и следа от човек. Попитах хазяйката дали някой не е влизал, а тя ми каза че цял ден си била вкъщи и не е чула никой да влиза. Пък и никой няма ключ от квартирата. Thinking

# 169
Записче да ви следя Peace,защо не съм я видяла темата до сега.... newsm78
Връщам се назад да чета.....

И аз ще чета после ще пиша.

# 170
  • Балчик
Преди няколко дни спрях колата пред магазина , но на отсрещния тротоар...  

Карен, аз го отдавам на силното майчино чувство и връзката с децата ни.
Аз по същия начин предусетих, че синът ми катастрофира и наистина беше така. Майките винаги усещат. Моята майка също усеща неща, които се случват с мен, безпогрешно. Rolling Eyes

# 171
Веднъж, като студентка, се прибирам в квартирата си. Точно отключвам и някой отвътре се опитва да затвори. Погледнах през прозорчето на вратата-няма никой, а някой все по-ожесточено се бори да ми затръшне вратата. Накрая този отвътре се отказа и си влязох. Чудех се кой ли не ми позволяваше да вляза. Проверих навсякъде-няма и следа от човек. Попитах хазяйката дали някой не е влизал, а тя ми каза че цял ден си била вкъщи и не е чула никой да влиза. Пък и никой няма ключ от квартирата. Thinking

Подобно нещо ми е е случвало с една врата у дома.Оказа се ,че има заклещен пастел под нея.Уплаших се, защото наистина усещането беше, сякаш някой бута от другата страна.

# 172
Сетих се още няколко случаи:
Веднъж празнувахме рождения ден на майка ми. Изведнъж, както да се пресегна да си взема чашата със сока, нещо като черна сянка ми мина през очите. В първия момент  Shocked, после казах на сестра ми, тя много се изненада, каза че и на нея и се е случвало, всеки път като сяда на масата. Попитахме мама за това, а тя каза че си въобразявамe, но наистина бе странно.

В моята стая, в дома на родителите ми, имаше един дървен гардероб, където мама беше прибрала някои неща на покойната и майка. Една вечер си лягам и чувам леко чукане от вътрешната страна на гардероба и кашляне. "Емилия, вземи се в ръце!"-мисля си аз, но продължавам да мисля, за чукането и кашлянето, който постепенно се усилват. Накрая не издържах, станах и отвориx гардероба. Не открих нищо, освен кърпичкa (която я нямаше сред нещата) покрита с някаква лепкава течност Sick.

Бях си в къщи и стоях на бюрото си,то е обърнато към стената затова не виждах какво става зад мен.Изведнъж чух стъпки се почуствах така сякаш има някой зад мен,тогава видях как на стената пред мен мина сянка.Обърнах се но нямаше никой.
Така започна всичко от тогава понякога виждам една черна фигура която изчезва в мига който я зърна.Тази фигура се появява само по ъглите или на постоянно сенчести места.
Не ме е страх от нея,просто ми е странно все есно у нас живее някой с който не съм свикнала.
 Peace

# 173
Аз преди около 6 години когато бях на 13 празнувах моя рожден ден с приятели играем ние и по едно време се чупи вратата. Всички много се стреснахме и след около 5 минути почна да се клати лампата /знаете ги ония старите/ без причина. Не след дълго се прибра мама и аз оплашено и разказах всичко. Тя ме пита да не е имало течение ако сме отворили вратата на болкона и прозореца на кухнята, но ние не бяхме ги отворили вратата и прозореца. Малко странно, но дни преди моя рожден ден си играехме с такива имислени места секти или не помня вече... Но бяхме викали духове дали е от това newsm78

# 174
# 175
Сетих се за една случка, която ми разказа баба.Една вечер излязла до тоалетна (понеже е външна) но до съседната ограда видяла две жени да си говорят.Едната била по-възрастна от другата.Баба се почудила  кои ли са тези жени в малките часове да се разхождат и ги загледала, но когато те я погледнали разбрала че не са хора-очите и косите им били нечовешки-на мястото на очите зеели дупки, а косите им били като слама.Баба каза че били самодиви...

# 176
  • in a small little house...
Леле s-d-s, тръпки ме побиха от разказа Shocked

# 177
# 178
Първо едно бързо цанбур  и от мен и после започвам да чета.Супер тема,макар и малко страховита Shocked

# 179
Оо,да,да прочетох цялата тема от първата страница.Не знаех,че толкова много хора са чували подобни неща.Истината е,че в апартамента,където го е чула се случваха много странни неща-чукания по вратата,цъкане на лампата и това напяване беше върха.Аз и се обадих веднага по телефона да я и кажа,че и други хора са го чували и я накарах пак да ми каже какво е чула.Отговори ми,че чула жена как пее,нещо подобно като оперно пеене,но не точно такова,а като църковно... Shocked Crazy Сестра ми го е чула да се носи до кошарата на детето,което е спяло там (тя живееше известно време при приятелка,която има дете).След време майката на приятелката и са ходили да питат в църквата и са им казали,че се случвало при деца,които не са кръстени.А детето е с баща мюсюлманин,а майката е християнка и не са го кръстили наистина,като са оставили той като порасне да избере какъв иска да е.Преди това майка и е чувала в апартамента почувкане на външната врата,но не е намерила никой (това по сред нощите),а приятелката и видяла как се цъка изгасената от нея лампа.Това става преди 3 години,а приятелката и тогава се изнесе при майка си за няколко дена  Mr. Green Laughingи остави сестра ми сама в апартамента... Crazy Crazy
Боже,незнаех за това.Сега като го прочетох направо се втрещих. Shockedзащото и аз съм чувала  това пеене.Но при мен е малко смешно и Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт