Случи ми се нещо странно VI

• 143 288
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Извинявам се за поредните постове,но имам малък проблем с лаптопа.Та да разкажа и аз.Бяхме си на село цялото семейство и вечерта имаме навика да седим навън на пейката  с чаша бира и да си говорим.Отивам по едно време до тоалетната/външна е/и голямата дъщеря ме чака отвън като си говорим. EmbarassedПо едно време чувам много нежна музика не може да се опише.Питам детето чуваш ли тази музика,а тя:Някои си е пуснал чалгата по силно Rolling Eyes newsm78Аз казвам :не това е опера но много странна сякаш не се пее от хора.А детето Laughingмамо ти си луда.аз не чувам такова нещо.Но аз я чух ,тя звучеше в ушите ми.Беше най-прекрасното което съм чувала.Първата ми мисъл беше за Бог. :pray Смътно си спомням,че май беше някакъв църковен празник този ден. newsm78Изпълни ме едно такова странно и красиво чувство.Искаше ми се да я слушам постоянно.Звучеше някак отдалече но в същото време я чувах съвсем ясно.Чувах я и докато отивах при другите,но после всичко изчезна  TiredКазах и на мъжа ми а той само #CrazyИмам и други случки  но сега искам да чета.Между другото  малката ми дъщеря още не е кръстена.

# 181
  • in a small little house...
Имам един ужасяващ сън, който никога не искам да сънувам повече
Значи сънувах как, някаква стара, ама много стара жена чука на вратата и ни моли за малко храна. Аз, лудата се съгласявам, защото уважавам старите хора и винаги съм готова да им помогна. Влизаме ние в кухнята, там cа децата, мъжа ми е на работа. Забелязвам че жената гледа много странно малките. Нещо ми се приходи до тоалетната, казах че веднага се връщам. Тъкмо излизам и чух писък. Затичах се към кухнята но вратата се затвори под носа ми, а чувам как децата викат "Мамо, мамо, помощ!". Бутам аз вратата, тя не се отваря. Накрая успях да я отворя, влизам и какво да видя-онази старата души малката Shocked. Изведнъж се заковаx на място-няма мърдане. А виждам как бабичката убива бавно детето ми, a аз не мога да го спася Cry. Викам "Остави я! Остави я!", тя продължава, детето ме гледа, вече посинява Cry
Чувството да гледаш как някаква психопатка убива детето ти, а ти нищо не можеш да направиш е ужасяващо. Това беше брутално, дори на сън.
Накрая се събудих, изплашена до припадък, децата спят съвсем спокойно до мен. Още не мога да забравя този сън, като видя някоя бабичка и настръхвам Embarassed

# 182
Поредният за съжаление сбъднал се мои сън- в семейството ми се очакваше, да се роди бебе в средата на септември.
На 13-ти вечерта сънувах, че ми се обажда бащата на бебето. Вземам телефона, за да се обадя и виждам, че часът е 19,30. Вдигам и питам: "Хайде, родили се бебокът?", отговорът беше: "Той умря!".
На сутринта разказах на майка ми и мъжа ми съня си, с идеята, че бебето най-вероятно ще се роди тези дни.....Роди се на 14-ти. В 19,32 наистина ми се обади бащата, но не за да се похвали, а за да ми каже, че е мъртво.  Cry

# 183
  • in a small little house...
Поредният за съжаление сбъднал се мои сън- в семейството ми се очакваше, да се роди бебе в средата на септември.
На 13-ти вечерта сънувах, че ми се обажда бащата на бебето. Вземам телефона, за да се обадя и виждам, че часът е 19,30. Вдигам и питам: "Хайде, родили се бебокът?", отговорът беше: "Той умря!".
На сутринта разказах на майка ми и мъжа ми съня си, с идеята, че бебето най-вероятно ще се роди тези дни.....Роди се на 14-ти. В 19,32 наистина ми се обади бащата, но не за да се похвали, а за да ми каже, че е мъртво.  Cry

Shocked Гос`жа Мафани това е много гадно Sad

# 184
Здравейте. Искам и аз да ви споделя една странна и необяснима история. Случила се е на най-добрата приятелка на майка ми - жена, която познавам буквално, откакто се помня. Израстнах покрай нея и мама. Жена, която е  - или поне е била - пълен атеист. Жена, която е абсолютен реалист и ... никога не би се замислила дори, че може да й се случи нещо подобно. Случката е станала докато е била студентка по медицина. Един ден бягат от лекции с нейна приятелка и сядат на кафе, близо до едно от тепетата в Пловдив. Тези от вас, които са от Пловдив го знаят - тепето до ресторант Даяна, до главната. Та пият си двете кафе и си говорят и към тях се приближава жена, която е била облечена доста старомодно за тогавашното време и цялата в черно облечена. Стига до масата им и ги пита, дали може да седне при тях. При все, че те са единствените в кафето и всички други маси са свободни. Приятелката на мама се учудила, но й позволили да седне. Жената си поръчва "Облак" - някакво питие, което по онова време одавна никой не пиел или поне - много рядко. И жената казала на приятелката на майка ми: "Мога ли да ви кажа нещо?" Тя малко се стреснала първоначално, а и нали е пълен атеист и в нищо не вярва... но се съгласила. Жената й казала следното: "Вие живеете сама, родителтие ви са извън България,далеч, много далеч. На скоро баща ви е бил ухапан от някакво животно. Положението е било на живот и смърт, но вече е по-добре, ще се оправи. Вашите не са искали да ви кажат, за да не ви тревожат, но са пратили писмо на леля ви, тя знае всичко. Вие сте сега с мъж до себе си, но няма да е това мъжът до вас. Ще се омъжите за човек, чието име започва с М, както и градът, от който ще бъде той. Ще имате син, който като малък ще преживее много тежка травма, но ще оцелее, ще живее." Чула всичко това приятелката на майка ми и първоначално изобщо не го взела на сериозно. Жената на тръгване й казала, че се казва Нели, че е агроном и живее в еди кое си село близо до Пловдив. Ако искат да я потърсят отново, да идат там и да питат за Нели, всички я знаели. Родителите на приятелката на майка ми по това време живеят и работят в Куба - първо съвпадение. Тя все пак решава да се обади на леля си и да я пита как е баща й, дали всичко е наред, дали не крият нещо. Леля й се разплаква и казва, че баща й е бил ухапан от някакво насекомо и е получил отравяне на кръвта, бил е на косъм, но се възстнавява и ще се оправи. Не й казали, за да не се тревожи - второ съвпадение. След няколко месеца тя се разделя с приятеля си и се запознава с бъдещия си съпруг - Маргарит от гр. Марица. Трето съвпадение. И чак тогава си спомня за тази Нели. Междувременно брат й има сериозни проблеми и тя решава да го заведе при Нели. Отиват в селото , намират къщата по описанието, срещат се с Нели. Приятелката на майка ми в детайли си спомня къде е била разположена къщата, как са стигнали до там, къде ги е приела и т.н. Минава година. Ражда се детето й -момче. На 3 месеца, когато е, бабата, без да иска го залива с вряла вода и получава много тежки изгаряния. Точно както е казала Нели. Приятелката на майка ми изпада в паника и иска отново да се срещне с Нели, за да я попита какво ще стане. Отиват в селото , отиват до къщата - няма я. Обикалят, търсят - нищо. Поляна на това място. Питат хората от селото къде е Нели, агрономката - те казват, че такава Нели няма там, никога не е имало. А знаете как е по селата - всеки знае всеки, че и рода му до 9-то коляно. След цял ден обикаляне и разпитване, се отказват. Детенцето се оправя, както е казала Нели още преди години... В общи линии всичко звучи адски паранормално, но разказано от точно тази жена - просто и за миг не мога да се съмнявам. И до ден днешен не мога да си обясня какво е било това...

# 185
Я да си светна аз лампата докато чета темата.  newsm43

# 186
Последните два разказа са потресаващи...
Гос`жа Мафани ,разказвали ли сте сънят си на родителите след време? Много в зловещо...

# 187
Последните два разказа са потресаващи...
Гос`жа Мафани ,разказвали ли сте сънят си на родителите след време? Много в зловещо...

Не съм все още, защото от тогава мина месец и два дни....Не знам дали някога ще им разкажа...

# 188
  • В сърцето на ММ
Привет на всички.Предната неделя гледах Отечествен фронт и умрях от страх с тия таласъми и самодиви.
Та по тоя повод ,след като разказаха как намерили пари в едно дърво,баща ми каза,че му се е случило същото през деня.Както си цепел дърва и стигнал до един голям чукан.Взел един клин ,за да може да го разцепи и при удара ,от вътре изпадали една шепа стотинки-български са и много стари.Може би си има обяснение да врастнат в стеблото,но ми стана много странно,че се е случило по същото време.Не знам дали е някаква поличба.

# 189
  • Кьолн
Като ви чета се сетих за една случка.Моля да ме извините,ако съм я разказвала! Когато бях малка живеехме в къща,в която се случваха странни неща. Та веднъж майка ми става през ноща за тоалетна,която беше в двора. Изведнъж вижда млада жена с дълга бяла нощница да върви срещу нея. Майка ми се уплашила и веднага се скрила в къщи.Изчакала до прозореца да я види добре, но жената така и не се появила. След тая случка, майка ми настояла да направят вътрешна тоалетна.

# 190
Първа и втора тема бях изчела,вече сте на шеста........
Та така...запис да не ви изгубя.

# 191
  • От липите до сините камъни
Случката наистина беше много странна,случи се преди няколко месеца,мъжа ми и голямото ни дете бяха излезли,аз бях в къщи с малкия който тогава беше на 1.7мес.Вършех си аз някаква работа в кухнята,а той си играеше с някаква играчка до мен(малко обяснение-вечер когато баща му се прибира от работа и малкия усети,че се отключва вратата бяга в коридора започва да се смее,да потропва с крачета и да сочи вратата като казва"тати,тати")изведнъж както си играеше остави играчката отиде в коридора и започна да прави същите неща както когато баща му се прибира,,аз отидох при него и му казвам:'няма го още тати",а той настоява"тати,тати"и сочи към вратата,отворих,аз вратата нямаше никой отвън,затворих, хванах го за ръката да влезнем в стаята,той тръгна обаче повтаряше тати,тати и сочеше врата,не мина и една минута откакто влязохме  и чух дъщеря ми да бяга по външни коридор и да се приближава към вратата,а после чух как мъжа ми отключва вратата на апартамента ни. #Crazy

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 23:07 от Арвена

# 192
 Гос`жа Мафани  -много тъжно  Cry

Моя приятелка ми разправяше как майка и била свидетел на нещо много странно.Нейния племенник(бебе) плачел от дни и лекарите не откривали нищо обезпокояващо.Накрая го закарали при някаква знахарка и направили доста стряскащ ритуал.Бабката нарязала гърба на малкото бебе с бръснарско ножче на ленти,а от там изтекла някаква черна гадост,която по нищо не приличала на кръв.  Shocked Като си отишли вкъщи бебето спряло да плаче.Няма и белези.Майка и казала,че ако не го била видяла с очите си -нямала да повярва. Shocked

# 193
Гос`жа Мафани  -много тъжно  Cry

Моя приятелка ми разправяше как майка и била свидетел на нещо много странно.Нейния племенник(бебе) плачел от дни и лекарите не откривали нищо обезпокояващо.Накрая го закарали при някаква знахарка и направили доста стряскащ ритуал.Бабката нарязала гърба на малкото бебе с бръснарско ножче на ленти,а от там изтекла някаква черна гадост,която по нищо не приличала на кръв.  Shocked Като си отишли вкъщи бебето спряло да плаче.Няма и белези.Майка и казала,че ако не го била видяла с очите си -нямала да повярва. Shocked
Shocked #CrazyБоже!!!Биип,дай малко подробности.Какво е казала знахарката,какво е било на бебенце?

# 194
Случката наистина беше много странна,случи се преди няколко месеца,мъжа ми и голямото ни дете бяха излезли,аз бях в къщи с малкия който тогава беше на 1.7мес.Вършех си аз някаква работа в кухнята,а той си играеше с някаква играчка до мен(малко обяснение-вечер когато баща му се прибира от работа и малкия усети,че се отключва вратата бяга в коридора започва да се смее,да потропва с крачета и да сочи вратата като казва"тати,тати")изведнъж както си играеше остави играчката отиде в коридора и започна да прави същите неща както когато баща му се прибира,,аз отидох при него и му казвам:'няма го още тати",а той настоява"тати,тати"и сочи към вратата,отворих,аз вратата нямаше никой отвън,затворих, хванах го за ръката да влезнем в стаята,той тръгна обаче повтаряше тати,тати и сочеше врата,не мина и една минута откакто влязохме  и чух дъщеря ми да бяга по външни коридор и да се приближава към вратата,а после чух как мъжа ми отключва вратата на апартамента ни. #Crazy

Какво му е странното? По-скоро детето или е дочуло нещо, или е било нетърпеливо да ве върне баща му. Все пак разликата е минута, нищо странно не долавям?

А за ритуала и бебетата, бях чел някъде че почти е сигурно, че ако някой почне да ти кълца гърба с ножчета, първо най-тъмната кръв ще изтече и ефектът за лековерните е голям.

Общи условия

Активация на акаунт