Случи ми се нещо странно VI

• 143 214
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • Кьолн
Лъки плам,и мен ме побиха тръпки! Аз преди няколко месеца имах някакви странни преживявания.Понеже мъжа ми е в чужбина спях с двете деца сама в стаята.  И всяка вечер някъде към два часа започваше нещо или някой да ме души. Казвах си несъзнателно молитва и душенето преставаше. Щях да се побъркам от страх. И тогава реших да попитам мой приятел поп,какво да правя. Той ме посъветва да поръся около леглото със светена вода и да казвам винаги преди сън Отче наш. Тези странни случки престанаха. Но като се сетя още ме побиват тръпки! Отчето ми сподели ,че дори на него се е случвало да вижда в стаята си странни хора.

# 436
  • Балчик
Една нощ отворих очи и видях жена-стоеше в краката ни и ме гледаше, облечена цялата в черно, дребна и суха.

Същото "нещо" е видяла и сестра ми, когато беше бременна с второто си дете. Само че, жената е седяла не леглото и не е гледала към нея. Rolling Eyes

# 437
Може и по време на бремеността да сме по-тревожни или по чувствителни, знам ли  Tired

Навремето имах котка - обичах си я много. Като забременях в съня си я усещах как се качва на леглото, как ходи по краката ми, как тъпче в кръг преди да се свие и ляга там където винаги лягаше - до колената ми или ако съм легнала настрани в гъглчето зад тях. Усещах топлината и, вибрациите и, но в съня си знаех, че е котката и не ме стряскаше. Чак като се събудех се сещах, че котката отдавна я няма.
Само веднъж ме събуди, защото ме дуеше по лицето /душеше в смисъл миришеше и гъделичкаше с мустаците си - нещо, което правеше като си наумеше, че трябва да ставам/ събудих се и се оказа, че закъснявам за преглед, който бе важен за бремеността ми.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 15:18 от the Дорис

# 438
За жената в черно,която се явява на бременните-най-често я свързват с Богородица.Но това е в християнството.Може да се приеме също за  някоя пра-майка от рода,която бди над новата душа от семейството. Така,че няма нужда от паника. Peace

За силуетите-особено при по-слаба светлина в периферното си зрение може да наблюдаваме за части от секундата различни образи,това е тънката граница с паралелните светове. При по-сензитивните хора това е често срещано явление;при единични случаи хората или ги игнорират или  се паникьосват и започват лечение на нервите.Последното  изобщо не го препоръчвам. Peace

# 439
  • Балчик
За жената в черно,която се явява на бременните-най-често я свързват с Богородица.Но това е в християнството.Може да се приеме също за  някоя пра-майка от рода,която бди над новата душа от семейството. Така,че няма нужда от паника. Peace

Няма паника. Племенницата ми вече е на 4 годинки, слава богу жива и здрава. Малко след явяването на жената в черно почина леля ни, но не знам дали има някаква връзка, по-скоро не. Сестра ми винаги е била отворена за такъв тип контакти. Когато дядо почина, видя черната му сянка в коридора. Аз никога нищо не виждам, освен един сън, за който съм писала вече (повтаряше се натрапчиво докато бях малка, а когато леля почина разбрах какво послание е носил той). Rolling Eyes

# 440
Пф,на мен редовно ми се привиждат какви ли не неща.Даже си мисля,че нещо не ми в ред.  Mr. Green Преди малко гледах филм и с периферията си видях нещо към вратата-ест. нямаше нищо  Mr. Green,ама нали съм си бъзла,все си втълпявам разни неща.

# 441
Не съм съгласна за жената в черно, че я свързват с Богородица.Спомних си , един случай от детството ми, лежах в болница от жълтеница, бях на 10 г.Запознах се с една баба, която вечер ни разказваше интересни истории.Веднъж разказа странна история.Било тъкмо като родила детето си.На третата нощ се събудила по никое време и както си лежала, от стената зад гърба и се появила жена обляна в синя светлина, спряла се до кошчето на детето, навела се и го целунала и след това потънала в отсрещната стена.Бабата каза,  че това била Богородица, която навестявала новородените.Не било хубаво да се говори в такъв момент.Този и още нейни разкази положиха в мен вярата, че съществува един невидим за нас духовен свят.

# 442
s-d-s Писала съм "най-често се свързва с Богородица"-не" винагиPeace

# 443
  • Майнатаун
Да кажа и аз моята странна случка.
Беше преди години когато ходех с едно момче, но от турски произход.Много си го харесвах и всичко беше перфектно между нас, безоблачно начало на връзката, все едно се познавахме от години, просто всичко беше супер.След 3-4 месеца връзка разбрах, че е женен и има дете, от мой не много близък приятел и той непрестанно ме предупреждаваше за него, но аз тъпо и упорито не му вярвах и мислех че се шегува (той има много странно чувство за хумор).По съвсем случаен и нелеп начин бившото гадже се изпусна и чак тогава разбрах, че ме е лъгал през цялото време, оправданието му беше че от години си имал любовници, защото бил оженен на сила и никога не е обичал съпругата си.В същия този ден в който разбрах и се скарахме (викахме си на улицата като пълни селяни, никога не съм брала толкова срам) ни видя съпругата му и като започна да ме кълне и на турски и на български, такива клетви не бях чувала. #Cussing out ShockedОт този "инцидент" ние не бяхме заедно и не го видях повече (не че той не се опита да ме преследва и търси по всякакъв начин) Rolling Eyes, но от същата вечер сънувах един и същи сън, провиждаше ми се че си реша косата и се гледам в огледало, а в огледалото отражение на друга жена, която никога не съм виждала, стара съсухрена  ShockedМалко след това установих, че започва прогресивно да ми капе косата и подивях от ужас.И така все този сън в продължение на месец и нещо, всяка вечер, без пропуск.Пробвах с баячки и леене на куршум, ходих на църква и пак нищо.
В един момент изхвърлих абсолютно всичко което по някакъв начин ме е свързвало с него, дребни подаръци, изтрих наши снимки, махнах му телефона, блокирах го от всякъде където е възможно в Интернет пространството и всичко свърши като пресечено с нож.От тогава нямам идея какво става с това момче и семейството му, но за щастие сега съм много далече от тях и дано никога не ги видя повече!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не знам дали е за тази тема, но на мен това ми е странно

# 444
Аз много често започнах като си гледам часовника на телефона да виждам 14:44 часА... ужас, все едно ме преследва..  Laughing

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 22:22 от Мечтателка*

# 445
  • Балчик
А аз 00:00 или 00:01, но това вече беше обсъждано веднъж. Не му отдавам голямо значение, просто се усмихвам.

# 446
Случилото се странно е на дядото на мъжа ми, който ми е като роден дядо - живеем заедно с него и баба. За наше голямо съжаление дядо си счупи крака на Гергьовден, наложи се да го оперират, но понеже е много възрастен - на 90 години, с месна упойка, а не с пълна. Той твърди, че си е гледал операцията, ние помислихме, че е имало монитори в операционната - ако някой има представа да каже дали се поставят монитори в българските операционни, ние не знаем. Дядо казва, че я е гледал отгоре. Дядо е атеист, но казал на дъщеря си, че започва да вярва. За съжаление се възстановява много трудно, бълнува, дано Господ му помогне да събере сили и да бъде пак нашият уникален дядо.

# 447
Аз като бях бременна такива страни не6та ми се случваха  Thinking  , но баба ми ме предупреди че това били влъхви- духове които пазели бремените жени.  Спомням на работа съм и съм седнала на бюрото и пиша нещо и изведнъж виждам как  една бяла сянка влиза в стената,или като се качвам с асансиора без да натискам каквото и да е копче той спира на моя етаж.

# 448
Здравейте,вчера ходих да чистя една къща за която знам,че предишния собственик се е обесил там.От няколко години там живее една англичанка която не ми е споделяла за нищо странно,но докато аз бях там тавана започна да пука и познайте #ShockedПървона4ално си помислих че си внушавам но..... не обадих се на съпруга си които изобщо не вярва в тези неща но и той го чу.Направо ми настрахна косата .Споделих с приятелка и тя също ми каза, че когато ходи там и се е случвало да чува това пукане #Crazy

# 449
  • София
Мисля,че е засягана преди темата за децата и как  те знаят неща, които няма откъде да знаят, както и тяхната прозорливост относно бременните. Ние със съпруга ми много искаме да имаме и второ дете и понеже вече не сме първа младост, когато това стана, решихме да изчакаме известно време и тогава да споделяме.Отделно от това, името на детето е твърдо определено, ако е момче.Ако е момиче, буквата търпи вече различни вариации.Какво беше изумлението ми, обаче, когато съвсем в началото на бременността, изпращайки дъщеря ни на ДГ, срещнах на връщане едно сладко момченце с баща му, и то гръмко констатира: Тате, тате-виж:Това е майката на Н...(името което искаме да носи детето, ако е момче) ShockedПредстои ми да разбера дали това е странно и дали чакаме момченце, но определено ме потресе това детенце,защото нито ме познава, нито пък имаше други майки, а то гледаше в мен и беше категорично!
Аз мисля, че детенце се е припознало.  Hug
Едва ли е толкова рядко срещано това име с Н.

Общи условия

Активация на акаунт