Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 23 147
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
smehulka  spoko  Съжелявам  Tired

# 646
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Смехулке,  Hug !
 Съжалявам за това през което трябва да преминеш, съжалявам, че всичко това ти се струпва на куп и колкото и банално да звучи - ще мине и нещата лека-полека ще се наредят!  Hug А ти за момента се съсредоточи над здравето си, защото то е най-важно в този момент! Много сили момиче и много, много кураж и сили!  Hug

# 647
Смехулка  Hug Hug Hug

# 648
  • На черешата
 Смехулка  Hug Hug Hug

# 649
Смехулка миличка, ще се оправят нещата наистина, явно това е бил начина съдбата да го прогони от теб този човек, явно не е бил за теб. Знам, че е гадно, но времето ще нареди нещата.

# 650
Смехулка.... Hug Hug Hug...поплачи си ...за да излезе от някъде тази мъка...,после се съсредоточи само над здравето си....всичко ще отмине с времето ти трябва да си силна..,ще се намери и този който ще бъде щастлив с теб...само защото ще е до теб! Hug Hug Hug

# 651
  • Горна Оряховица
Смехулка  Hug

# 652
SmehulkaHug  Отстрани много лесно се дават съвети, но в случая ще ти го спестя, защото каквото и да мисля и кажа, това, което преживяваш, няма да се смекчи.   Cry  Съжалявам най-вече за това, че диагнозата се е потвърдила. Дано на първо място се оправят нещата със здравето ти. А за мъжа, без коментар... Представям си колко те боли, но мога да пратя само виртуална прегръдка и да се надявам, че това за теб ще е едно ново начало, а не едва ли не края на живота ти, както си мисли в вмомента.  Hug

# 653
  • Ispania
Смехулке,ела да те гушна Hug .Няма да пла4еш,само пове4е болка си при4иняваш Naughty.Изобщо даже не го мисли този мьж Close,погледни нещата от друг ьгьл,ако те оби4а пак може да има деца,толкова много има за осиновяване(например)...."Оби4ам те,но...." В любовта няма "НО",или се оби4а или не Naughty,да си вьрви,не те заслужава,само услуга ще ти направи.Ако те оби4аше нямаше да си трьгне в такьв момент,какьв е този мьж Thinking,какви са тези хора Thinking...ЛУДИ?Сьс сигурност твоите сьлзи не заслужават да бьдат проронени,заради подобен индивид.
Естествено ,4е ще ти е тежко,4е ще те боли,нали затова допускаме "следващият" до нас за да е по/добьр от "предишният",за да сме оби4ани.Този нито е по/добьр,нито явно те оби4а Confused,не ти трябват неговите скандали,обиди..и.т.н.Трябва ти истински 4овек,някой който няма да го е страх да иззживее всеки миг с теб и детето ти,и пьрвото за което ще мисли,ще сте вие,не някаква абсурдна егоисти4на ме4та Naughty
 Hug

Аз пьк излизах в сьбота ве4ерта bowuu hahaha,още ме дьржат болките по цялото тяло Joy,еййй остарях си сериозно...сега пуснах снимките вьв Фейсбука,и забелязвам 4е даже брь4ките се виждат сериозно ве4е ooooh!,до скоро не се виждаха още на снимки hahaha

# 654
Аз пьк излизах в сьбота ве4ерта bowuu hahaha,още ме дьржат болките по цялото тяло Joy,еййй остарях си сериозно...сега пуснах снимките вьв Фейсбука,и забелязвам 4е даже брь4ките се виждат сериозно ве4е ooooh!,до скоро не се виждаха още на снимки hahaha

Абе, ей, какво бръчки те гонят тебе  smile3527  Аз видях едно лъчезарно лице пък бръчките ги разправяй на баба ми  Crossing Arms

# 655
Хей добро утро !
Не сте ме забравили нали Mr. Green

# 656
Добро утро и от мен!

Смехулке, прегръщам те силно!
И се също заставам зад думите на Вал.Нито те заслужава, нито те обича.
А има толкова много деца, които имат нужда от майчина прегръдка..  Hug
Знам, че е лесно да се дават съвети, но нали всички знаем какво е болезнена раздяла.
Пиши и споделяй - по-лесно е!  Hug

Лек и прохладен ден, момичета! Hug

# 657
Смехулка, има едно изречение, което винаги ми помага в подобни ситуации - "Нека не забравяме, че понякога, когато не получаваме това, което искаме, всъщност е голям късмет"

Пожелавам ти успех с разрешаването на здравословните проблеми.
Сърцето ти отново ще оздравее.

# 658
А момичета, да споделя и аз. Привечер вчера Маринка като започна едно истерично ревана, болки в ухо. Та баща ми я заведе на лекар и сега слагаме капки в ушите и за сега е с мен , до към 11 ще е така и после баща ми ще я вземе. А това нещо се случва Докато аз съм на лекар. От 2 месеца хич не ми идва, прегледа не показа никакъв проблем, опасявахме се за киста, но няма. След това ме изпрати на Ентеролог, пуснаха ми едни изследвания. Но май нещо се случва с мен и всичко май е от нерви. Много стрес и то вече явно и организма ми си реагира в момент в който се успокоявам. Не знам вече какво да кажа. Повече другата седмица, в понеделник ще пуснем изследванията и в сряда ще станат готови.
Само знам, че искам да се махна за известно време от Петрич и в София да не съм, а да отида някъде да си почина, в планината.
Знам, че в сравнение със Смехулка моите проблеми са никакви, но ... .ДА си го кажа(напиша) и аз.

# 659
Val, ти явно яко си разкършила снага в събота, за да те боли още.   nuts  И да ти кажа, не сме ние остарели, ами просто сме изгубили тренинг, затуй ни болят "старите" кокали след ходене на клуб.   Mr. Green Изводът е, че по-често трябва да се излиза, за да не се губи форма.  Peace

Благовеста, и аз съм на твоя хал с цикъла и да ти кажа, много вероятно да е от нерви. Поне при мен съм убедена, че това е причината и вече спрях да ходя и по лекари. Когато дойде, тогаз.  Peace

Хубав и усмихнат ден на всички, залавям си бачкането, че тези крайни срокове ще ме побъркат!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт