Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 23 144
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • На черешата
 Ето ме, домъкнах се до вкъщи и аз. Чакам тук една девойка да сподели за снощните приключение, ама тя мълчи като риба.

# 661
Добро утро и прекрасен ден.

# 662
  • Ispania
Лелеее,никакви ви няма Hug.Добро утро Laughing

kiara   Hug Hug,какво щях да правя ааз без теб Mr. Green

Благовеста, Hug казах ли ти ве4е нещо лекарите?Цикьла може да спре от толкова много неща Thinking,от стрес и нерви най/ве4е.И аз имах един такьв период ,в който не ми дойде ,всякакви изследвания ми правиха и нищо не излезна,стигна се до извода ,4е е от стрес.И когато нещата се поуспокоиха пак вси4ко си дойде на мястото.
Малката как Е?Мина ли и ухото? Praynig

Cameron ,и аз така се заблуждавам Mr. Green,4е било от загубеният тренинг Joy.

# 663
Слагаме едни капки и така, отмина тогава е не се е оплакала повече. Но онази вечер такъв рев.

# 664
Голяма пустош тука.

Ардеа, много работиш.  Hug

Днес съм малкааа почивка, че бях на прегледи и ми е едно мързеливо..

# 665
Аз пък снощи сънувах Birdy. Което е странно, защото никога, никъде не съм я виждала - нито на живо, нито из разни сайтове.
Та, в съня ми, тя имаше кестенява, чуплива коса и големи очи.
Незнам в каква връзка е тоя сън, ама на - сънувах си го Sunglasses

# 666
Здравейте,отново,с няколко думи да ви разкажа какво ми се случи през отпуската ми от тук. В началото на миналата година напуснах БНД поради куп причини,...пиеше,скиташе,тормозеше ме а в последствие разбрах,че е имало и друга...и така разведохме се в края на годината след множество скандали след което започнаха горчивите му сълзи и съжаления,аз естествено не повярвах,любовницата му също го беше зарязала... и ... след 3-и месеца почина... И да ви кажа чесно това ме дорасипа... още не мога да се съвзема...след което се върнах да живея при майка му и баща му...вече се чудя дали това не беше грешка...Общо взето е това... 

# 667
Пропуснах да кажа на Смехулка,нещо което съм установила от всичко което преживях,децата ми имат здравословни проблеми,който вече почти израснаха,слава на Бога,особено малкия ми син,..то не беше сърце,то не бяха бъбреци... и т.н.НЯМА НИЩО ПО ВАЖНО ОТ ЗДРАВЕТО на човека,всичко друго се оправя,Всяко зло за добро...И на мен ми е било много трудно и тежко сама,сама да се боря с проблемите си и то от здравословен характер...но от всяка една такава ситуация човек трябва да си вземе поука...и да продължи напред...щом си е тръгнал"господина"значи така е трябвало да стане...значи той не те заслужава...Бъди силна...Всеки край води ново начало,за нещо може би по-хубаво и по истинско от предното...Имай вяра в себе си... Hug Човек доказва обичта и чувствата си точно в такива моменти а не бяга...

# 668
Момичета, толкова сте мили !!! БЛАГОДАРЯ ВИ за разбирането и подкрепата !!!
Днес съм малко по-добре / поне не плача /. Забила съм се в работата, само и само да не мисля за него и за всичко, свързано с него...
Започнах да пия и хапчетата, за сега няма реакция, болките ниско долу си ги има.
Ще пробвам да бия и едни билки...... и така до след шест месеца - на проверка!!!

Да се почерпим Simple Smile

# 669
Смехулка, знам, че е тежко, но е истина, че човек който те обича няма да те изостави в този тежък за теб момент. Той си е егоист и си мисли само за себе си явно.  Та е по-добре и за теб да нямаш такъв човек до себе си. Имаш си дете за което да се грижиш. А нищо не се знае, може да се появи човек който наистина да държи на теб, въпреки всичко.
RoZZi80 съжалявам за всичко което ти се е случило. Но пък и помисли добре, дали като живееш с родителите му не се чувстваш по-зле. Не трабвя ли да започнеш живота си на наво? Иначе всеки е силен се справя със ситуацията, просто защото нама начин. Много късмет за напред ти желая.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 09:46 от blagovesta

# 670
Rozzi80 - ти си силна жена, много се развълнувах от историята ти...пращам ти много здраве за децата ти защото от нова няма по важно!
Смехулка - времето лекува всичко, не му се обаждай и не търси контакт с такъв човек и аз мисля, че от тук нататък ще си все по добре. Кураж!

# 671
Благодаря ви момичета за милите думи,blagovesta аз се върнах при родителите му,защото ги съжалих,все пак са загубили най-милото,защото смятам,че това е най-голямата болка да загубиш детето си.Мислех си че децата ще им помогнат да се съвземат.Преди това не се разбирах и с тях,много проблеми са ми създавали,уж ме защитаваха а после когато го напуснах се обърнаха срещу мен...И въпреки всичко това не попречи на баща му да ми вдигне грандиозен скандал още преди 40 ден,за нещо което не съм виновна свързано с паметника и т.н.И тогава разбрах какво направих...Въпреки,че в началото казваха само и само да се върна са съгласни на всичко... Тогава разбрах,че направих грешка...И сега съм в капан...все още не знам какво да правя...   

# 672
Rozzi, защо да си в капан?
И според мен не е трябвало да се връщаш, сега пак ще трябва да се разделяш с тях...Не може цял живот да ги съжаляваш.Вярно е, че човек има нужда от подкрепа в такива моменти, но не е задължително да си физически постоянно с тях.
А децата как се чувстват?

# 673
RoZZi80 защо да си в капан? Няма къде да отидеш ли? То не може от съжаление да пренебрегваш себе си. Те внуците и така могат да си ги виждат, просто ти се махни от таам. Всичко за нашият живот си зависи от нас. Ние трябва ди си вземаме решенията за живота ни, а докато децата са малки и за тях.

# 674
Казах в "капан" защото наистина сега ще трябва да се разделям и с тях.Незнам как ще реагират ако се махна от там...А децата са добре и щастливи когато са с мен,независимо къде се намираме. Но истината е,че така се чуствам потисната,затворена,точно като в капан,имим чуството че всяка моя дума или действие се гледа под микроскоп,а това ме тормози...имам чуството че само ме дебнат и чакат нещо да сгафя...и вулкана ще изригне , незнам поне така го чуствам.  

Общи условия

Активация на акаунт