Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 23 141
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Има къде да отида,при баща ми там където отидох и преди.Според него също трябва да се върна, и той все това ми повтаря..."децата нека си ги виждат,никой няма да ги спре...но на теб не ти е там мястото".

# 676
Прав е баща ти.
Не се измъчвай Hug

# 677
RoZZi80 а ти какво чакаш тогава. Може пък и те да искат да си отидеш, но да им е неудобно да ти го кажат. Може и повече да им напомня на синът им.
А ти защо се подлагаш на всичко това не знам.  Тръгвай си.

# 678
Знаеш ли,наистина може и да си права blagovesta,не се бях замисляля за това,и най-вероятно е така, но има и друго което си мисля,според тях на децата мястото им е при тях в бащината им къща,радват им се ,но не мога да кажа че са се юрнали да ми помагат и подкрепят,дори когато се скарахме с баща му,той намеси и децата,аз затова побеснях,това не ми дава мира от тогава,един вид че не мога да правя каквото си искам относно децата,естествено,че не си премълчах,а като стане нещо хвърчим пак аз и баща ми,вашето мнение ще ми бъде много от полза,бих искала да знам как виждате вие ситуацията отстрани...

# 679
Важното е ти как виждаш нещата и как ги усещаш. Е как там им е мястото, ти преди като си си тръгнала там ли ги остави? Мястото на децата е при майка им. Те са баба и дядо и може децата да отиват при тях на гости, но не и да живеят там. Оправяй си живота и това е . Те там ще държат сметка за всичко, не биха могли да разберат, че е нормално в живота ти да се появи друг човек например.

# 680
Добър вечер мили дами и мили ми Патиланчо... Grinning
Как сте тази вечер да ви липсва нещо...примерно биричка...или моето присъствие... Party... Joy
Рози ,децата са добре когато и атмосферата е добре около тях,щом ти се измъчваш ,значи и те не са много щастливи...имай предвид и това може да не го показват но го усещат....затова стягай си багажа и отивай на спокойното място с децата и се усмихни малко и ти... HugНо все пак ти знаеш кое е най правилното решение затеб и твоите деца..това което обмисляш в главата си от доста време може би... Wink Hug
Бременните как сте бе момичета в тая жега...дайте малко инфо за вас ,нищо не казвате.... Grinning
Вал как си...кога си тръгваше към Бг?Страхотни снимки...само малко ако искаш от мен да ти дам кг ,че гледам много си отслабнала... Wink Joy
Абе какво стана с Иринчето ,....кога щеше да си ев Бг и тя.... newsm78?
Ех Магаренцето сигурно се излежава  на плажа ,правят и вятйр с някое палмово листо ,пие коктейлчета и събира яко тен..  къпе се в морската вода с температури 30 градуса  #Crazy.......искам и аз  smile3511 hahaha Joy
Отивам да си сипя студена бира...,че взех много да мечтая....хайде наздраве на всички....... beer2 cheers

# 681
Аз ще ти правя компания с бирата  Wink Наздраве!

Пате, кога смени снимката? Аз нали по снимните ви разпознавам  Blush та се чудех кой се е присъединил към нас  Grinning

RoZZi80 , и аз ще кажа, че баща ти е прав. Няма по-хубаво от истински близки хора пред които можеш да си самата себе си.

Утре ми е ден за плащане на сметки  Tired Плаче ми се само като знам, че каквото взема давам, и почти нищо не остава за фонда "и аз съм човек". Много мразя да плащам сметки  Sad

# 682
Докато пишех в темата на Шоколадчето се сетих за един голям прецедент. В събота ще оставя децата да играят с бивш съученик и сестра му  Mr. Green Ще ги заведа в тях и няколко часа буквално ще се чудя какво да правя  Grinning

# 683
  • Ispania
Киара,в сьбота да си налакираш ноктите ,това беше пьрвото което направих ,когато детето замина за Бг с майка ми ,толкова се 4удех какво да правя,4е взех и се налакирах ,като имаш в предвид ,4е не го бях правила от миналата година лятото в БГ .

Хаха Мери,ако знаеш какво бягане има всекид не тук за да слабея ,или поне да стегна малко .Сега вси4ки са ме подхванали да ка4вам поне 2 кг,...ми няма пьк....толкова ми костваше да ги сваля .
На 26 август се прибирам,много исках да ви видя,но за сьжаление по финансови при4ини както и да го смятам ,мяй няма да стане .А имам едно нещо за твоето бебо4е .Ще се разберем допьлнително да видим какво може да се направи по вьпроса Laughing.
И аз като Киара,като дойде времето за сметките и се "сдухвам" тотално
На Ирин4ето и писах ,но не ми е отговорила все още,искрено се надявам да е защото сега купонясва нейде из БГ .

# 684
Добро утро на всички!Като стане въпрос за сметки сигурно на всички ни става лошо,ето че ме подсетихте и за моите,направо не ми се става от леглото...но няма как...Пожелавам,на всички лек и успешен ден...с повече усмивки... Grinning Laughing Grinning

# 685
Добрю трю и от мен  Grinning
Кафето....

Приятен ден пожелавам на всички....сега отивам малко на пазар,че имам да правя едни кексчета слетобед.... Wink

# 686
Добрютро и от мен!  Grinning
Ей, ама каква неприятна тема за сметки сте подхванали...  Confused И то в такъв прекрасен ден, нищо, че е петък 13-ти. Wink
Напук на поверието, желая на всички много усмихнат и успешен ден.  Hug

# 687
Добро утро и честит петък!  Sunglasses

Мери, тъкмо за разреденото ми кафенце ме хващаш и си вземам и от твоето.  Hug

Хайде, прохладен и късметлийски ден!

# 688
Добро утро.
Аз днес трябва да си внеса последната вноска по един заем и свършва.  newsm44Чаках края . Другият месец няма да плащам такова нещо вече, но пък ще трябва да се взимат дрехи на децата, ама здраве да е.

# 689
Добро утро на всички!Пак ни очаква прекалено горещ ден,вече жадувам есента или поне по нормлни температури...цял ден се крием вкьщи, на плаж ходим чак кьм 5 следобед и добре,че е компа,моят любовник Mr. Green А скоро трябва да започна някаква почасова илои надомна работа,че нещо ни е трудно да окьрпим бюджета,ама никакви обяви не намирам Sad   Хубав ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт