Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 22 958
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здрвейте дами!  Hug

Минавам да се похваля, че вчера най-сетне си пуснах документите за книжка и след 10 дни вече ще съм горд притежател и на официалният документ - чисто нова шофьорска книжка!  Heart Eyes Party
 Добре, че съм бременна и бях с Георги, че иначе сигурно щях да си откарам поне ден на опашките, някакъв ужас е в КАТ! Ама нали приличам на плондер и минах с предимство, да е жив и здрав един чичко полицай, който си ме разведе по гишетата!   bouquet

Мери, я не ми говори за кексчета, аз какъв апетит съм отпрала тия дни, не е истина, пък милото отслабнало, ми то за него не остава!  Mr. Green

# 691
"Нека не забравяме, че понякога, когато не получаваме това, което искаме, всъщност е голям късмет"
Казано с други думи: "Най-много сълзи са проляти от сбъднати мечти!” - Майка Тереза

Привет, привет, Драги ми Смехурки. Simple Smile

Дойде дългоочаквания ден
работен беше днес последен
към децата утре устремен
потеглям в отпуска пленен.

Нашето море синьо вече ни зове, децата нямат търпение всяко да се окъпЕ.

За Вас - безброй усмихнати дни
радвайте се на слънчевите лъчи
никой никога за нищо да не тъжи.
и усмивки да греят във вашите очи.

Поздрав най-сърдечен!
Ваш приятел вечен:
Весел Патиланчо

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 13:42 от Весел Патиланчо

# 692
И аз да ви пожелая хубав уикенд!

# 693
Здравейте мили мои, девойки и герой....
Отдавна тук не влизам..
но от работата не излизам...
общо взето форума ми липсва...
а от нечовешката умора взе, че почна да ми писва....
след малко ще ви изчета,
но да кажа аз преди това....
че се очертава...в командировка да ме пратят
в София за 5 работни дни....
 от 23 до 27 август ще съм там.... ако има желаещи може да пием по кафе или по- скоро идеята ми е за нещо по-  пивко....
  Сега отивам да ви чета  Heart Eyes

# 694
Добро утро и приятно изкарване на почивните дни.

# 695
            Добро утрооооооооооооооо!!!

Кафенцето днес е от мене:

# 696
Добро утро и от мен!!! Wink

# 697
Привет и да пожелая много усмихнат ден на всички!  Hug
Днес се замислих защо ми е толкова весело и леко на душата и причината не е само, че диетата ми дава резултат - фръц.  Mr. Green  Не съм виждала БНД цели две седмици и просто летя! ози човек ми се струва, че направо пръска отрова покрай себе си - снощи само с един тел. разговор от 3 мин успя да ме извади извън нерви и да ме разбалансира за няколко часа напред. Но изкл. този дребен инцидент, ех, колко хубав и спокоен е животът без него.  Peace  Работя си, гледам си детето и дори къщата ми успява да се задържи чиста, а съм по-малко изморена и по-спокойна от преди.
Лошото е само, че детето пита "къде е тати?", а аз още не съм измислила как да му отговоря на този въпрос...  Rolling Eyes БНД не се е сетил дори да му звънне да го чуе, разбира се.  Close

# 698
  • На черешата
 Здравейте девойки прекрасни... Hug
Напоследък нещо нямам много време за форума, ама други неща ме тресат  Mr. Green
Но когато имам време редовно ви чета. Обсъждахме среща с още две хубавици за
октомврийска среща в Сандански. Я си кажете мнението всички?  newsm78

# 699
Торнадо, а защо чак октомври? Дайте да го направим до към 20-ти септ., за да е още хубаво времето и да можем да се поплацикаме по басейни.  Peace

# 700
  • На черешата
Торнадо, а защо чак октомври? Дайте да го направим до към 20-ти септ., за да е още хубаво времето и да можем да се поплацикаме по басейни.  Peace

Ами всъщност, ние за конкретна дата не сме говорили, такова предложение се даде, но трябва да го обсъдим. Да видим кой е съгласен по принцип и да изберем хотел.

# 701
За Сандански аз съм За.

# 702
И аз съм ЗА Сандански   Peace
Ние се прибрахме от морето, одата с моята кола продължава и все повече не й се вижда краят.
Вижте със синковеца какви ги творим  http://www.facebook.com/album.php?aid=2046516&id=1265773422

# 703
  • На черешата
 Станахме петима.  Hug
 Tинa , браво на вас, красоти.   bouquet

# 704
И аз да кажа чао. Заминаваме на море, после малко в Пловдив и на планина. Даже една сватба ни чака.
Чао и до скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт