ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 120
Аурора, не е рано, не се притеснявай!Говорила съм със зъболекар по този въпрос, и както е писала Спяща, на 5 години си е в нормата.
Сега ще чакате феята да ви донесе бяло и здраво зъбче! Hug

# 121
Аурора, честито ви паднало зъбче Simple Smile На мен ми се струва рано, но като се замисля може и не е. Купихме някаква паста за зъби, на която пишеше 6+ и на нея пише, че е за "първите постоянни зъбки". Та покрай тази паста и аз се замислих, че май на ок.5 - 6г. е нормално да започват вече да се сменят.

# 122
Хей момичета, съвсем замира темичката ни.

Ние засега ходим редовно на градина, разбира се вече имаме сополи, но аз продължавам политиката от миналата година и не я спирам заради това.

Васи имаше някакви притеснения около два три дни, може би заради дългата ваканция или новата госпожа, но слава богу всичко отмина.

Аурора честито за първото паднало зъбче. Васи постоянно ми повтаря че й се клатело зъбче  Wink, искала подарък от феята на зъбките. Разбира се не е вярно че й се клати зъбче, но явно има огромно желание за подарък.

Отдавна не съм виждала да пишат някои от старите другарки, дето споделяхме трепетите преди две години с адаптирането. Дано да се включат ако четат.

Дианче, ако четеш пиши някой ред макар и да не ходите на градина  Hug.

# 123
Здравейте на всички познати и непознати мами  Hug Hug Hug Помните ли ме?  Blush

Не съм писала цяла вечност тук, моля за извинение. Ще прочета поне последната тема, обещавам.  Laughing

Виждам повечето мами, с които споделяхме първите трепети в ДГ.  Hug

Гергана е редовна от 13.09, още нямаме дата за родителска среща, но предполагам както винаги ще бъде през октомври. Тръгна с желание и усмивка, че ще се види с нейните госпожи и приятели.

Аз все още съм у нас, но след 3 седмици тръгвам на работа на пълен работен ден.  Laughing

# 124
  • София
Нашата род. среща мина. Ние с Ади се отчитаме с първото боледуване за тази уч. г. в ДГ. Sad Иначе повечето от нас май вече висят във ФБ, не във форума...

# 125
Айде и аз да се включа! Hug
Спяща пак е много права - повечето сме във фейсбук, и така имам чувството че всеки ден ви "виждам".
Спяща, какво й е на Ади?
Аурора, честито ви паднало зъбче и от мен. Здрави и бели зъбки да порастнат на Илко!И не се притеснявай, нормално е, аз от известно време също се замислям че този момент вече съвсем е наближил.
Дю много рано започваш с работата - на ясла ли тръгвате ???
Другата седмица и ние имаме родителска среща. Чудя се на какво да записвам Виктор от допълнителните занимания - той на почти всичко иска... Rolling Eyes

# 126
  • София
Вируса с повръщането.  Peace Иначе мислех да я запиша "само" на английски и танци, ама тя много държеше да ходи и на приложно.  Whistling

# 127
Аууу, Спяща - да се оправяте бързо!
А по отношение на допълнителните - съвсем сте като нас.  Mr. Green

# 128
Аз смятам да я запиша на английски и на танци - тук се колебая на какви - тя си е наумила, че много иска на балет, но може би повече ще хареса латиното. Мисля да я пусна и двете и после каквото каже, че иска ,това ще е.
Иначе едната учителка напуска и сега сме в очкаване каква ще назначат.  Sad Досегашните бяха перфектен екип, дано и новата да е свястна.  Praynig
Спяща, дано оздравее бързо детенцето.  Peace
Аурора, четито за падналото зъбче! Пораства момчето.  Hug

# 129
Много ще се радвам тази година да има допълнителни занимания, на родителската ще питам. Но малко се съмнявам, миналата година ми казаха, че само за предучилищната група има. Много се дразня от факта, че 2-3 пъти в месеца имат някакви театри в градината, билетите са по 3 лв. Съвсем спокойно с тези пари може да предложат някакво друго занимание.

Сънсъни, ще го гледа майка ми, догодина ще тръгва на ясла.

Болните да се оправят бързо, за съжаление идва сезон на вируси.

# 130
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте и от мен. С тази работа не мога да стигна до тук. В къщи вече тотално се борим за компа, а аз и не се натискам. Вече и Емма се реди да играе и някакъв ужас.

Ние вече се отчетохме с първото боледуване - миналата седмица си беше в къщи. Уж само хрема и подкашляне, ама баба й си беше в къщи и решихме да остане. За другата събота съм записала час на хомеопат. Дано там намерим истината, че ми писна вече.
Иначе с адаптирането сме ок вече. Вечер иска да ходи, а сутрин, понеже й се спи, мрънка. Ама поне го няма пищенето и бутането на г-жите от преди  Crazy Днес даже я похвалила едната г-жа (тази, която ме притесняваше, че ще е гад).
В наша градина има доста извънкаласни дейности - англ. ез, приложни, танци, футбол, плуване. Емма преди да търгне на градина, беше ентусиазирана покрай сестра си за танците. Онзи ден ги водили в големия "салам"  Mr. Green да гледат каките как танцуват и сега иска да ходи, но само да гледа. Как пък няма да плащам такси за гледане. На английски няма смисъл - смешна работа е ученето в детската градина. Поне в нашата преди беше така, ама се съмнявам, че се е променило. Ще видим дали ще ходи на нещо.

Аурора, Констанца започна да сменя зъбите малко преди да стане на 5г. Обаче много се проточи - още не ги е сменила.

# 131
Записах малката на народни танци и английски. Не толкова че ще го научи (подозирам, че освен да брои от 1 до 10 вече нищо не помни от мин.год.), ама по-скоро да се занимава с нещо  #Crazy
Тази сутрин малко мрънка, моли се да не ходи, май се изморява до петък и вече й се седи вкъщи  Rolling Eyes

# 132
Здравейте
Да се запиша за първи път  Grinning
Моята е във втора група ,не плаче,но от време на време мрънка,а сутрин най-мрази да я реша и да правя прическа.....пък иска дълга коса  Tired
Някак обаче правим и прическата и гледа и детско  Laughing
Петък е любимият и ден ,като си взема пижамата и гледа "комиците"

# 133
Привет и от мен.  Hug И аз съм вече от заетите и по-рядко сядам на компютъра, даже и фермата ми е в окаяно състояние  Laughing В дълбоката провинция сигурно пак няма да има допълнителни занимания, има само за 6 -годишните. Аз обаче искам за го запиша на плуване, карате или народни танци - каквото сам си избере, но И. не иска и това е. Предложих му да отидем да погледаме, но се дърпа. С нищо не му се занимава на това дете. Забравило е и буквите това лято. Но и аз имам вина, нямам време. С новата работа не знам кога ще се прибера. А родителската ни среща е в понеделник, за да искат пари за учебни помагала и материали. Само се надявам да е по-здрав. Започнахме със Саменто от началото на септември, но още се двоумя с какво да го комбинирам. Миналата година го комбинирах с респивакс след изкараната пневмония и от януари не е пил АБ. Сега обаче нашата докторка го отрича  Thinking Стана много дълго   bouquet

# 134
Аурора, кое отрича докторката ви - Саменто. Респивакс или комбинацията? Питам, понеже аз давам Респивакс, тъй като бях доволна мин.год. от него.

Не знаех, че си на нова работа - честито! Лека и доходна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт