ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 135
Аурора, кое отрича докторката ви - Саменто. Респивакс или комбинацията? Питам, понеже аз давам Респивакс, тъй като бях доволна мин.год. от него.

Не знаех, че си на нова работа - честито! Лека и доходна  Hug
Респивакс-а, бил стар и вирусите не се влияели, поне това каза...

# 136
  • Пловдив
Привет и от нас, гледам, че темата е живнала  Hug
Стелла ходи на градина от 15-ти септември. Миналата година на народни танци я бяхме записли там, но тази година ще ги пропуснем - учат 4 години едни и същи "танци" (кавичките са си съвсем на място  Laughing). Записах я в детски ансамбъл за народни танци извън градината - 3 възрастови групи, интензивни занимания, участия по концерти... Уж репетициите бяха 2 пъти седмично, но оня ден г-жата каза по 3 пъти за новите, защото на Коледа всяка майка щяла да пита - "А моето дете ще участва ли в концерта?"  Mr. Green
Родителската среща мина - събираха по 50лв - 30лв. за учебни помагала (май 5-6 броя бяха), 10лв за вода за цялата година и 10лв за флумастери и други ...
Аз вчера започнах работа, та баща й и баба й ще поемат водене, взимане от градина и танци, когато се налага  Crazy
Дано са здрави всички дечица тази година, новичките бързо да свикват  Hug Аз като се сетя какво чудо беше моята Стелла  ooooh! ooooh! ooooh!
Гледам коментирате имуностимулаторите, аз мисля Цитросепт да започвам скоро, доизпи едно останало от пролетта шишенце и ново ще й взема.
Аурораааа, честита нова работа и честито паднало зъбче на Илко  Hug Фермата ще я закривам официално Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 15:48 от *Буб*

# 137
  • София
Здравейте и от мен!
И Виктория вече ходи от две седмици на градина. Слава Богу тази година нямаме тръшкане и ревове като миналата в яслата и ходи с желание.
Нашата родителска среща ще е идния вторник - тогава ще ни събират пари и ще ни записват на допълнителните занимания. Моят иска всичко, разбира се - не че знае какво как е, ама щом е за искане иска детето. Simple Smile
Аз почнах да давам Рибомунил по съвет на педиатърката. Тя твърди, че било по-добре от Бронховаксом-а и Респивакс-а. Не знам ще видим. Дано има ефект, щото миналата година беше голям зор - една пневмония в болница изкара, плюс отит, ангина и какво ли още не. Сума ти АБ изпи, което ми се ще тази година да избегнем.

# 138
  • в Надежда-та
Да се присъединя към отбора Ви Laughing
От петък сина ми го преместиха 1-ва група. Първия ден мина мн добре, но аз като цяло нямам притеснение за това как ще се справи, познава и голяма част от децата (бяха заедно в ДЯ).

П.П. Връщам се назад, да видя какво дискутирате в момента Wink

# 139
Моят иска всичко, разбира се - не че знае какво как е, ама щом е за искане иска детето. Simple Smile
И нашата девойка е така - даже на футбол иска.  hahaha
За имуностимулантите - аз й давам от дъжд на вятър детски витамин Ц - под формата на животни е и тя много го харесва и си го иска. За есента и зимата съм купила едни хранителни добавки, пак за деца - с водорасли, броколи, алфафа, спанак, люцерна, ленено семе и какво ли още не. Само че това е гадно на вкус и ще трябва да мисля как да го пробутам с храната може би.  Confused

# 140
  • София
tini-mini, сподели къде го намери вит. Ц-то!  Praynig

# 141
Не от аптека, на CaliVita e продукт, аз ги купувам директно от централата, близо до Пирогов е /ул."Виктор Григорович"1/. Lion Kids C се казва витамин Ц-то.  Дано не звучи като реклама, не съм дистрибутор.  Peace

# 142
В обикновен на аптека има ли го този витамин.?

# 143
  • София
Не от аптека, на CaliVita e продукт, аз ги купувам директно от централата, близо до Пирогов е /ул."Виктор Григорович"1/. Lion Kids C се казва витамин Ц-то.  Дано не звучи като реклама, не съм дистрибутор.  Peace

Tnx!   bouquet

# 144
Днес направихме изследванията  живот и здраве до няколко дни тръгваме на градина.Личната ме посъветва Саностол да започна да му давам по една чаена лъжчка на ден.

# 145
  • София
Ади от днес е на градина. Аз обаче вчера се тръшнах, ама съм си на работа, защото иначе трябваше да ходя на комисия за удължав. на болничен, колежката е 30 дена ученически, абе изобщо "приказка".  Sad

# 146
  • Ланкър, планините Овнерог
Как сте, хора? И най-вече децата
Емма тази вечер повръща няколко пъти и я боли глава  Cry Вирус ли е, що ли. Няма температура, сополи почти няма........

# 147
Нашата щерка е на градина. Имат нова учителка - добри са ми първите впечетления от нея, дано има добър подход и към децата. Няма такава радост като ходенето на балет! Simple Smile Обаче от месец някъде почна да се напишква през нощта, а често пуска по мъничко в гащите и през деня. Пуснахме стерилна урина - чиста е. Педиатърката казва, че било от появата на новия член на семейството, ама тя е толкова щастлива и горда с бебето, че ме съмнява да е от това.  Confused Но не знам на какво се дължи и какво да предприема. Може би хомеопата ще предложи някакво лекарство. Оплаках се.  Rolling Eyes
Приятен ден.   bouquet

# 148
Може да не се усеща.И моя някой път го прави особено когато прекали със сокчетата.Или казва в последния момент .Не се притеснявай излишно.

# 149
  • София
Може да не се усеща.И моя някой път го прави особено когато прекали със сокчетата.Или казва в последния момент .Не се притеснявай излишно.

Peace (И моята го правеше на вашата възраст.  Wink )

Общи условия

Активация на акаунт