ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе, у дома
Как сте, хора? И най-вече децата
Емма тази вечер повръща няколко пъти и я боли глава  Cry Вирус ли е, що ли. Няма температура, сополи почти няма........

Вирус е и е ужасен. И двете го изкараха, аз с голямата, всичко ме болеше. Явно застудяването си оказа влияние, и първия минал вирус ни лепна.
Иначе и двете ходят на градина от началото на Септември. Малката трудно свиква за сега. Давам Баховите есенции за промяната.
Бърза адаптация за малките и майките и здраве за всички дечица...

# 151
Ние сме добре (пу-пу). Като казвам ние, имам предвид всички Simple Smile Мин.седмица нещо се бях разкиснала и аз, хрема, гърло. Но с вълшебните капки с клеева тинктура (с по-хард концентрация  Mr. Green ) се оправих за 2 дена, после малко Стрепсилс и съм пушка (чукам на дърво). Почнах и аз да пия Респивакс - за възрастни - въпреки негативните отзиви от педиатъката на Аурора Wink
На работа ни пуснаха топлото и  кефффффф  Mr. Green В детската градина също имат парно вече. Този вирус, за който говорите звучи като да е гаден. Оздравявайте бързичко  Hug Надявам се да ни подмине вкъщи   Praynig

Хубав уикенд на всички  Hug

# 152
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес се гледаха с баща си. Не е повръщала, може и от храна да е било. Или и аз не знам. Оплаквала се сутринта от корем, след като пила вода, но след като получила разрешение да поиграе на компа, забравила, че я боли  Crazy Сега уж е ОК. Утре имаме час за хомеопат. За сефте ще ни е, 3 часа как ще издържа не знам, ама ще устискам.

# 153
  • София
И при мене, и при Ади вирусът си мина с 1 ден повръщане.  Peace

# 154
Здравейте, момичета!

И ние сме добре.Вали си ходи на градина,записах го и на английски език.

На болните пожелавам бързо оздравяване!

Хубав и топъл уикенд! Hug

# 155
  • Добрич
Здравейте мами!

Не съм писала отдавна. Да се отчета за новата учебна година. Помагалата все още не сме ги плащали. Надяват се общината ни да бъде пилотна за въвеждане на две години задължителна предучилищна подготовка. За сега платихме само по 10 лв. за закупуване на книжарски стоки.

Жени я записах на народни танци. А психоложката, с която се консултирахме от лятото днес ми каза, че според нея детето е съвсем добре, тъй като за последните два месеца е повръщала само два пъти. Не помня дали съм споменавала, но подсъзнателно за да привлече вниманието ни или когато не стане по нейната Жени я болеше челото и коремчето и започваше да повръща. Лятото беше стигнала до един път седмично. Последните два пъти не бях с нея през деня - баща и я гледаше и не зная какво точно е провокирало пристъпите. Иначе я усещах. Важното е, че вече е по-добре. Дано тази зима да е здрава и да не боледува често. Пожелавам го и на вашите дечица.

А относно зъбките - първият зъб на Жени се показа, когато тя беше на 1 год. и 1 месец. Така, че сега очаквам по-късно да започнат да се сменят.

Аурора, в последно време и аз съм много ангажирана - не бях влизала във форума 20 дни.

А относно Фейсбук - не можа да ме грабне, за да отделя от времето си за него, макар, че имам регистрация отдавна.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 22:26 от Вела

# 156
Здравейте! Записах Илко на приложни изкуства Първият път беше възмутен, че имало само момичета и не искаше да ходи, но при второто занимание са се появили и други момченца. Събраха ни по 30 лв за учебници - пак ще учат по пътечките. И двамата сме хремави, но засега удържаме фронта  fingerscrossed

# 157
Ние събрахме по 40 лв като материалите за 2 гр са 20 лв другите са за играчки тоалетна хартия ,съпуни за цялата година.

# 158
И Криси е хремав от днес.Вие пускате ли ги със сополи.

# 159
И Криси е хремав от днес.Вие пускате ли ги със сополи.
Вече да. Преди не го правех, но след като ги водят и с лекарствата на градина, защо да го спирам заради хремата.

# 160
Да пускам я на градина без да мигне окото със сополи.  В първа група не я пусках, но от втора група промених коренно политиката и според мен съвсем в правилната посока  Peace.

Сега да почерпя за рожденния ден на порастналото ми момиченце
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1406896540586&set=a.1 … 609791&ref=nf

Ето я и рожденничката
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1406896500585&set=a.1 … 609791&ref=nf

За съжаление освен че сме хремави и ние имаме и някаква досадна кашлица, и утре ще я водя пак на лекар да видим какво ще каже.

# 161
През ноща ми вдигна температура и се появи и гадна кашлица.Дядо му е болен  от миналата седмица и сигурно прехвана от него събота и неделя.Оставям го цялата седмица  .Днес ще посетим и лекарката.Бързо оздравяване на всички болни дечица.Бях се настройла че тази година  ще е без болести.
Честито на рожденничката да расте жива и здрава.

# 162
Здравейте!
Мина и нашата родителска среща.Водят се малка предучилищна група,20 деца са  -10 момичета и 10 момчета.
Общината осигурява безплатно всички помагала- учебник ,тетрадка и още един комплект с листове ,сещате се какви Simple SmileЗабранено е събирането на пари за каквото и да било,но и без това госпожите казаха ,че тая година са ги подсигурили стабилно и с канцеларски материали и със санитарни неща,така че няма да купуваме.
Правен е ремонт на сан. помещения,имат нови мивки,тоалетни..,хубаво е станало.
Предупредиха ни да водим редовно децата  ,без уважителни причини да не си стоят в къщи..Това е,доволна съм Simple Smile
Единствено ме подразни това,че отново нямат английски и записахме малката на уроци при една учителка 1,2 пъти седмично индивидуално ,дано понаучи нещо Wink

Гери,много хубави снимки,честито и от мен,да ти е жива и здрава красавицата!!!!

Теди,да оздравявате бързо!

# 163
Гери, да ти е жива и здрава! Не ми зарежда страницата обаче със снимките  newsm78

# 164
Благодаря момичета.

Не знам защо не зарежда страницата. Аз успявам да я отворя.

Тъкмо казах че не спирам Васи от градина ако няма нещо по сериозно и ето че я спрях  Wink. От доста време кашля и реших че е време да я оставя вкъщи за да преборим гадната кашлица.

Иначе от градината тази година съм мнооооого доволна и особено от новата им госпожа, която е от по старото поколение, страшно разбрана и внимателна и с установен подход към децата. Определено виждам че се занимава с децата доста сериозно.

И тъй като всички сме малко хремави вкъщи даже и Дамянчо сега давам лекарства и пръскам в носовете подред на номерата ..... Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт