ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!

Темичката ни съвсем е замряла...
Как сте момичета?Децата как са, ходят ли на градина?

Вали си ходи на градина.Вчера ни дадоха да учим стихотворение за празника на християнското семейство. Laughing
Сега на дневен ред им е тиквеният празник. Laughing

Хубав, спорен и топъл ден ви пожелавам! Hug

# 166
  • София
Аз съм добре - на работа след 2 часа сън (концертът на WASP  Mr. Green ), к. значи, че Ади е на градина.  Peace

# 167
Ние сме добре, вече. Изкарахме някакъв вирус с хрема и кашлица.
Васи е на градина от началото на седмицата. Много съм доволна от новата й госпожа, прекрасен човек.
От няколко дни ми дава зор да я запиша на плуване. Даже предложи да я отпиша от английския но да ходи на плуване, след като аз изтъкнах като причина че не може да ходи на всичко което пожелае.
Та сега не знам какво да правя  ooooh!. Зимата не ми се струва подходящ момент за плуване, но пък повечето деца от групата ходят.
Ще разпитам за подробности относно басейна им и условият пък после ще решавам, ако интереса й към плуването продължи.

Надявам се че всички дечица са добре и най вече здравички.

# 168
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,

gerygirl
, по-скоро мисля, че сега е сезонът за плуването, ако условията при вас са като при нас. Започнаха, когато пуснаха парното, т.е. при басейна е отоплено. Тренировките са сутрин, водата е 30
о. Емма също каза, че "трябва" да ходи на плуване, но не знам. Треньорът им е супер ентусиаст и готин, но може би догодина. Тази ще се задоволи с танците.

Емма иначе си ходи на градина. Вече почти цял месец нон стоп (пу-пу), ама нещо се пробва да кашля. Събота и неделя ще взимаме мерки. Виждам някакъв ефект от хомеопатията, пък да видим до къде ще е.[/b]

# 169
Здравейте,

gerygirl
, по-скоро мисля, че сега е сезонът за плуването, ако условията при вас са като при нас. Започнаха, когато пуснаха парното, т.е. при басейна е отоплено. Тренировките са сутрин, водата е 30
о. Емма също каза, че "трябва" да ходи на плуване, но не знам. Треньорът им е супер ентусиаст и готин, но може би догодина. Тази ще се задоволи с танците.

Емма иначе си ходи на градина. Вече почти цял месец нон стоп (пу-пу), ама нещо се пробва да кашля. Събота и неделя ще взимаме мерки. Виждам някакъв ефект от хомеопатията, пък да видим до къде ще е.[/b]

Гита Ог, това ми звучи като нашата градина  newsm78

# 170
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,

gerygirl

Гита Ог, това ми звучи като нашата градина  newsm78

71 ОДЗ? Гледам, че в списъка сте в 76-то, та явно просто навсякъде е еднакво като условия, където има плуване.

# 171
Хей момичета, този фейсубк съвсем погуби темичката ни.

Но аз си я харесвам и затова продължавам упорито да пиша тук. Wink

Мойто бебе вече не е бебе  Laughing, днес прекоси хола по диагонал съвсем сам.......  Shocked, направо се стреснах като го видях. А той един доволен с усмивка на лицето все едно ми казва Виж какво мога а?

Васи е на градина, спокойна е и ходи с желание. Имаха скарлатина в групата но слава богу се размина само с едно болно детенце.
Започна да казва по някоя думичка от английския вкъщи и да показва заучени движения от танците. Доволна съм, госпожите я хвалят.

Дано само да няма скоро пак болести, че всики прекарахме вече един вирус.

Хайде пък дано да напишете някой и друг ред, че да живне темата.

# 172
  • София
Хей момичета, този фейсубк съвсем погуби темичката ни. - Така си е.  Rolling Eyes

Но аз си я харесвам и затова продължавам упорито да пиша тук. Wink - И аз така.  Peace

Мойто бебе вече не е бебе  Laughing, днес прекоси хола по диагонал съвсем сам.......  Shocked, направо се стреснах като го видях. А той един доволен с усмивка на лицето все едно ми казва Виж какво мога а? - Честито! И Ади направи така... преди 4 години...  Laughing

Васи е на градина, спокойна е и ходи с желание. Имаха скарлатина в групата но слава богу се размина само с едно болно детенце. - Ади, да чукна на дърво, също си ходи на градина.

Започна да казва по някоя думичка от английския вкъщи и да показва заучени движения от танците. Доволна съм, госпожите я хвалят. - И ние говорим английски и танцуваме, също като вас.

Дано само да няма скоро пак болести, че всики прекарахме вече един вирус. - Дано.  Praynig

Хайде пък дано да напишете някой и друг ред, че да живне темата. - Ами, писах!  Mr. Green

P. S. Ади само пита кога ще имат пак плуване, а те имат само юли (водят ги с бусче на Спартак).  #Crazy

# 173
  • София
Някоя от вас смята ли да идва тук?

# 174
На нас ни е доста далечко  Wink

# 175
  • София
На нас ни е доста далечко  Wink

Grinning

# 176
Айде и аз да се разпиша.Simple Smile
Гери, още веднъж честито за порастването на малкия мъж! Ама много рано е проходил! Браво! Hug
Спяща, аз още не мога да кажа дали ще ходим, ама интерено звучи!

А ето и една виртуална почерпка за именния ден на Виктор!

# 177
  • София
Честит имен ден на Виктор!
Да почерпя и за моята Виктория!

# 178
  • София
Честито! Честито!   bouquet И аз за една бройка да се казвам така... Иначе другата ми баба е Виктория.

Съни, то с малки деца никога не се знае, ама аз викам да ходим, а? Ако сме повече от темата, още по-добре.  Peace

# 179
И моята Виктория има имен ден днес! Почерпете се за нейно здраве!
Честито и на другите именници! Много да са здрави!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт