Титанов тиган

• 4 275
  • 11
  •   1
Отговори
Кажете си мнението за титановите тигани на RSI.Показаха ми каталог на тази фирма и се зачудих дали тиганът си струва - диаметър 24 см  е  133 лева.Ако някой е ползвал тези тигани и тенджери ,нека сподели.В момента даже е на промоция и излиза 113 лева.

# 1
Да, купих си. Peace Пълен фарс, може да ти стопи кубче лед за отрицателно време, без да се загрява дори. Но като сложих пържолите Sick
Ако обичаш алангле-става

# 2
Ти оребрен ли си купи или от нормалните?

# 3
Ти оребрен ли си купи или от нормалните?

Оребрен, за пържолки...уж Crossing Arms

# 4
Ох,така се бях навила.Но аз питам за нормалните тигани,защото оребрен вече имам - не е титанов обаче Sad

# 5
Ох,така се бях навила.Но аз питам за нормалните тигани,защото оребрен вече имам - не е титанов обаче Sad

Честно не ти го препоръчвам.
Обикновения тефлонов тиган върши абсолютно същата работа.
Няма нещо ново което да излезе, и да не му се "нахвърля", но повечето случай, греша и то лошо.

# 6
Благодаря Peace
А тия тигани които са в Технополис / на специализирания щанд/ дали вършат работа?

# 7
  • Бургас
Аз ползвам и съм много доволна.Лесно се почистват ,не залепват,готви се с малко или без мазнина.Дъното на съда не се огъва под влияние на високите температури ,както е при тефлоновите.Съдовете не бива да се прегряват ,а се готви на ниска и средна температура,като тя се разпределя равномерно.Забравете за тефлоновите съдове-те са канцирогенни!Титановите съдове са с изключително високо качество.Това е нов технологичен процес в комбинация с незалепващ слой-Керавис,съдържащ керамични микрочастици с изключителна твърдост.Това гарантира и голяма устойчивост на всякакви увреждания.Тялото на съдовете е изработено от едно парче 100% екстра тежък пресован алуминий с дебело дъно.Така изработеното дъно позволява оптимално загряване по цялата повърхност.Може да се ползват на газова печка,инфрачервен нагревател.Покритието от титан придава здравината и устойчивостта.Комбинацията от титан+керавис създава компактен,твърд ,уникален и дълготраен слой.

# 8
  • Бургас
Да уточня-говоря за съдовете на РСИ,за тези в Технополис не мога да кажа нищо.

# 9
Днес го поръчах - като го пробвам ще си кажа мнението и аз Peace

# 10
  • София
Аз имам тенджера с капак,тиган с капак и джезве на РСИ.Ами страхотни са Peace.Много бързо се готви,вкусно и не залепва.

# 11
Получих си тигането и вече с кеф готвя в него - доволна съм много.Не загаря и се готви с малко мазнина Peace

Общи условия

Активация на акаунт