Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 39 286
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Налага се да се повторя,че по-нагло същество от бруклата не съм виждала  Sick
Не може Бриджет да е с Ник, но и Ашли не трябва да е с Ридж. Никой няма право да обсъжда личния й живот, няма значение,че тя се меси непрекъснато в чуждите  ooooh! Whistling

Ашли все повече ми харесва, особено като отговори на брук, която знаела какви ги върши  hahaha
"О, знаеш, че извличам есенция"  hahaha
или

"Двете мислим за  доброто на Ридж, но то не е едно и също "  Peace

А бруклата пак за секс мисли милата ooooh! Тия хора вкъщи не се ли виждат, че го правят само в офисите?  newsm78 Crazy

Тейлър къде живее сега - в  къщата на плажа или в старото семейно жилище?  newsm78

# 691
  • somewhere near the sea
В къщата на плажа засега живее Бриджит. Но скоро там ще отиде Стефани, а Бриджит ще отиде при Ник  и   

# 692
Цитат
"Аз нямам чувства към Ник"-повтаря Брук като в мантра, за да си повярва сама... Казва ѝ, че я обича също, но той просто ги иска да бъде сигурен. Тя му казва, че за себе си е сигурна.(човек трябва да ходи на уроци при нея)
Да,да се научим как да лъжем така ловко...    Mr. Green
И като не се получи с лъжите...остава

Цитат
Тя го дразни като пита  дали  да не си припомнят как го направиха? Той помни, да  бельото, тези секси малки неща на Брук . Тя пита дали той мисли, че все още изглежда добре в тези неща? Обръща се и я вижда  в малък червен  сутиен. Тя го дразни - те са били прави твърде много приказки и не достатъчно чувства. Тя поставя ръце на бедрата си

Така е ,като свършат думите и мъжо не се връзва...какво й остава на брукаситка...да съблича одеждите...   Joy Joy   

# 693
  • somewhere near the sea
Много смешна ми беше тука. Как се ядоса, че не можа да го омае докрая. Както съм казвала-браво на Катрин.

# 694
Даааа,и Ричу вече не припада,колчем я види без гащи...Нещо много му увяхна...страстта!    Joy   

# 695
А бруклата както винаги използва единственото си оръжие....сваля дрехите ooooh!......да ама неееее.....с възраста май нещо взе да и отслабва силата.... Crazy

# 696
А бруклата както винаги използва единственото си оръжие....сваля дрехите ooooh!......да ама неееее.....с възраста май нещо взе да и отслабва силата.... Crazy

Гравитацията на прощава  Mr. Green

П.П. Дрийм, мерси за комплимента  Embarassed Heart Eyes

# 697
  • somewhere near the sea
Ничо яхна парахода към третата сестра. Ох, хитрецааа. Де, що има лоуганки, всичко под...никитуу.

Тейлър не устискаЯд ме е.

# 698
Ничо яхна парахода към третата сестра. Ох, хитрецааа. Де, що има лоуганки, всичко под...никитуу.

Тейлър не устискаЯд ме е.

Е то се знаеше.  Peace Тъкмо да има за какво да я порицаваме  Wink

Ник май само донка я пропусна  Mr. Green Кейти продължава да ми е супер антипатична, а дубльорката още повече засилва антипатията ми  Crazy

# 699
  • Край ''синьосиньото синьо море''
А  брук ша има ли становище по тойзи казус...и какво ще е то JoyОтваря и се още един фронт...И пак питам ''Га ш' спи таз жИна'' newsm78 Joy rotfImao rotfImbo  
И да не забравя...Тейлър днес...Гнусссс.....Не мога да  я оправдая Cry Cry Cry К'ва  лИбоФФФ,кви  5 лв. на 100г.... ooooh!

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 01:26 от susy

# 700
Еми много настъпателен и упорит тоз Рик, също като майка си  Mr. Green Която си набележи и трябва да е негова  Crazy

# 701
благодаря на марсия за преразказа
  bouquet
а знаете ли защо не качват вече сериите във вибокса  newsm78

# 702
  • Варна
хахахахах! мечо заспа зимен сън! Joy rotfImbo

# 703
"Мечо, вади пушката и стреляй"  hahaha hahaha hahaha

Ех, тази дона много е забавна като се прави на клоун като сестра си  Mr. Green

А сводницата брук набута един психопат на Ашли. Фенклуба какво ще каже по въпроса или Сузи е права:

Цитат
Га ш' спи таз жИна''
 Mr. Green

# 704
  • somewhere near the sea

Брук убеждава Сторм  да покани Ашли за обяд в Кафе Рус. Сторм става малко объркан, защото подозира, че Ашли може би знае, че той е този, който е стрелял по Стефани. А и казва, че тя изобщо не му харесва, но Брук горещо настоява- била преценила, че тя е подходяща за него.
В това време Стефани отива в офиса на Ридж и само дето не го взривява. Разбрала е, че Сторм още работи за компанията и тя се чуди защо Ерик му е позволил да остане, не иска дори да чува името на брата на сестри Лоуган. Ридж е объркан. Всъщност Дона го е помолила, но и той не е съгласен Сторм да работи за тях, защото го счита за опасен. Съгласява се и обещава да говори с Ерик.
Ашли е изненадана да открие Сторм в лабораторията. Той ѝ показва някои документи и казва, че има някои правни неща които трябва да се изгладят и си е помислил, че  може би те биха могли да го направят на обяд. Тя е заета, но в крайна сметка решава, че един бърз обяд няма да я убие.

Дона кани Ерик в тяхното малко скривалище, защото не може да се покаже, докато не се оправи. Пам ги подслушва, знае, че той ще потърси виаграта си и сменя неговите хапчета с приспивателни точно преди той да излезе за среща с Дона.
Стефани засича Пам и казва, че е чула, че Дона е имала напоследък серия от неблагополучия и лош късмет. Дали Пам има нещо общо с това? Пам гордо казва, че е тя.
Ерик отваря вратата, Дона се хвърля към него, глези се, нарича го „мечок”, иска да му покаже, че страстта ѝ няма нищо общо с цвета на кожата, косата и зъбите. Това се казва изпълнение-тази жена има доста стаж…
Брук влиза при Ридж и му казва, че брат ѝ е на среща с една дама от офиса. Ридж се разтревожва и казва, че брат ѝ е опасен и трябва да го спре.

Дона идва в тигрово бельо, но намира ловеца дълбоко заспал. Тя се мъчи да го събуди, но той спи дълбоко.

Пам разказва на Стефани как е сменила хапчетата му.
Ридж е ядосан, когато Брук му съобщава, че Сторм излиза със служителка от фирмата. Брат ѝ е опасен, повтаря той на Брук. "Коя ли е нещастната жена" - пита се той. - тази жена е изложена на опасност, Брук. Тя се опитва да го успокои, че брат й се лекува, но Ридж е безапелационен.

Сторм благодари на Ашли и ѝ казва, че може да го направят пак ако иска. Всъщност почти ѝ заповядва- нещо , което стресва Ашли. „Аз не искам „не” за отговор-казва той.

Брук пита какво толкова е станало. Сторм само обядва. Ридж повтаря, че той даже не трябва да работи във фирмата, около майка му.

Стефани гледа как Пам връща хапчетата на Ерик в чекмеджето и казва, че е трогната, че тя се опитва да ѝ помогне, но мисли, че това е нечестно. Пам не може да повярва, че Стефани се отказва. Дава ѝ ключовете от любовното гнездо и ѝ казва да отиде там.

Дона става изключително несигурна за себе си и връзката си с Ерик, след като той заспива като дънер по време на  прелъстяването.
Когато Ерик се събужда, той  стреснато  открива до себе си  Стефани.

Стефани дава на Ерик някои мъдри съвети относно отношенията му с Дона. Тя не е тук да се бори с него,  просто иска да се увери, че е щастлив. Когато той се съмнява в това,  му казва, че Дона е красиво момиче и има много да му даде, тя разбира. Но когато забавлението и игрите са му в повече, дали ще го остави? Той иска да се махне и тя го уверява, че  не е там, за да злослови срещу Дона. Но когато очарованието намалява,   ще е винаги така. Какво ще  прави – ще търси чисто ново вдъхновение? Тя иска да направи каквото и да е, за да  го направи щастлив ... ..  в сърцето си  мисли, че "все още мога да те направя щастлив." Тя просто се нуждае от него, за да отвори очите си, все още съществува шанс да се спаси този брак. Когато  е излязла от болница, след като едва не е била убита, заедно с него и децата наоколо - тя е видяла като на лента живота пред себе си- добри и лоши моменти. Изражението на лицето му ... той все още  има любов и загриженост на лицето си, след всичките си години заедно. Тя просто не може да повярва, че тези чувства може просто да изчезнат. Тя смята, че има все още надежда "За теб и мен." „Не може да позволим това да си отиде.”
Обратно в офиса, Donna признава на Кейти, че Стефани може да е била права през цялото време;  Donna е не достатъчно добра за Ерик и той скоро ще бъде уморен от нея. След това Пам ѝ обещава, че ако не се махне доброволно от града, тя ще се заеме с нея, заедно с кучето ѝ .

Сторм благодари на сестра си, че го е насочила към Ашли. Според него нещо се е случило между двамата, в приповдигнато настроение е и се чуди как така Брук е равнодушна. Той вече е влюбен в Ашли, но след това разбира, че Брук иска да го откаже от идеята да излиза с Ашли, защото  Ридж е бесен. Но много по-бесен става Сторм. Всъщност едва се владее.Брук вижда, че брат ѝ  е лабилен, вече е уплашена.(а, що, бе, тя само гадната Стефани ги прави тези работи...)
На всичкото отгоре Ридж го спипва в коридора и му казва, че е уволнен. С груби думи му казва да стои далеч от всички тях. „Може да си заблудил сестрите си, но не и мен. Ти си откачен, раздразнителен, болен страхливец, който стреля в майка ми. Не искам да видя очите ти повече, Сторм, никога!”

Общи условия

Активация на акаунт