Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 39 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Краси, ти пък и отговори търсиш  Crazy Голяма максималистка си  Grinning Нена и тя  Grinning И двете чакате от умрял писмо май  hahaha

Марси, за по-голяма прегледност можеш да оцветиш легендата в друг цвят, за да се набива в очите на новодошлите  Peace Останалиите си знаем

Писала съм заедно със Сега, но гледам,че не се е променило горенаписаното  Mr. Green, затова няма да го поправям  Crazy

# 16
 Joy Така ли си била изкупила греховете брук? Като е народила куп деца?  Joy Брей, не знаех, че така се изкупуват грехове  Joy
Краси, отговори не чакай   bouquet

# 17
Бре, много забогатял Форестър.  Mr. Green Доскоро едва свързваше двата края, откупи компанията от Ник и пак има пари за подаръци, коли, пътешествия  hahaha

# 18
Няма да е вечно, Дрийм  Sunglasses

# 19
  • somewhere near the sea

Брук разпитва Дона; казва, че я е търсила цяла нощ и цял ден. Приела ли е предложението на Стефани? Дона казва, че не е издържала на изнудването. Какъв избор е имала? Брук я успокоява, че между брат им и баща им се е сключил мир и те могат да бъдат семейство отново. Брук съветва сестра си да даде на Стефани каквото иска и тя ще ги остави на мира. Дори с цената на всичко те не могат да си позволят брат им да отиде в затвора.

Ерик полага огромни усилия да подреди хижата за срещата му с Дона. Тя му казва, че трябва да поговорят. Той ѝ подарява комплект дрехи за сноуборд. Казва ѝ, че ще карат и ски, а после всичките му натъртвания ще минат, когато влезе в гореща вана с нея. Тя се разплаква, той я целува.
Стефани не е съгласна, когато Кейти ѝ казва, че е изнудвала семейството ѝ. Тя просто е помогнала брат им да не влезе в затвора, какво изнудване е това?А и куршумът изкупва ли се само със "съжалявам"?
Брук казва на Сторм, че няма нужда да говори със Стефани-всичко е под контрол.

Ерик коленичи и ѝ прави предложение, като ѝ поднася пръстен с огромен диамант. Ченето ѝ висва като отпран улук.
Дона плаче, цялата трепери. Ерик я пита какво има, тя отговаря, че всичко е наред, но той надушва, че не е така и продължава да я притиска да му каже. Да не би да се притеснява от Стефани? Не, тя заслужава този пръстен, защото я обича и той иска тя да грейва, когато го погледне(нека е сигурен, че ще грейне и още как...)Двамата пъшкат, прегръщат се....Ерик вижда, че тя е притеснена и отново пита какво има. Дона заеква...

Стефани казва на лейтенант Бейкър, че няма да свидетелства срещу Стивън, защото не той я е застрелял. На него му е трудно да повярва, че паметта ѝ се е върнала ей така за един миг. Какво иска да му каже госпожата? Че въпреки всички доказателства, ако отидат на съд, тя няма да може да го посочи? Стефани невъзмутимо отговаря, че няма да може. Бейкър пита ако не е бил той, кой тогава? Тя вдига рамене-знае само, че не е бил Стивън Лоуган. И не е дошла за медицински дебат относно паметта ѝ. Не може да държи отговорен за нещо един невинен човек.
                                                              Дори предлага да подложат Стивън на проверка с детектор на лъжата. Детективът с неохота казва, че ще докладва на прокурора.
Думите на Брук ехтят в главата на Дона. Стефани ще ги остави ли на мира…Сторм няма да отиде в затвора…само да остави Ерик… #Bad TalkКазва на Ерик, че ѝ е твърде много. Не го е осъзнавала досега, когато ѝ е предложил брак, но тя винаги наранява този, когото обича. Не иска да нарани и него. Той е изненадан, казва, че я познава много добре, тя премълчава нещо. Тя продължава, че никога не се е омъжвала, страхува се от обвързване, накрая казва, че има диагноза пристрастеност към секс.
                                                           (тя май е истинска)
Ерик е поразен-защо му го казва чак сега? Отговаря му, че е мислела, че може да се контролира, но не може. Тя го обича, но желанията ѝ са по-силни от нея. „Просто приеми, че тази връзка е приключила” – казва тя през сълзи.

Брук идва в полицейското управление и пита какво става. Чарли ѝ съобщава, че има изненада-Стефани си е припомнила, че Стивън не е стрелецът. Освобождават го.
У дома Брук получава обаждане от Стефани. Казва ѝ, че не е достатъчно Дона да остави Ерик с разбито сърце. Брук трябва да се намеси и да го убеди, че е най-добре да се върне у дома. Иначе брат им ще влезе в затвора.
Дона продължава, че не може да бъде моногамна. Тя иска да има постоянно любовници.(тук май казва истината, то си е диагноза на всички сестрички Лоуган.)"Стефани ме нарече курва. Мразя думата, но тя е права."

Той иска да бъде с нея, обещава, че ще ѝ помогне да се справи с това. Ще отидат при психиатър, ще поискат професионални съвети. smile3543 Ето сега, когато сподели най-тъмните си тайни, той я обича още повече. Иска тя да му стане жена, независимо от всичко.  txtloves
Брус посреща баща си от затвора. Той е ядосан, че това е причинило страдание на Дона. smile3515 Брук съчувства на сестра си, но казва, че тя е силна, трябва да са сигурни, че ще направи правилното нещо.

Стефани се обажда и на Дона и я подтиква да ускори нещата. Дона отговаря, че не може, той не иска дори да слуша за раздяла. Стефани я предупреждава, че в такъв случай  тя ще си „припомни” , че Сторм е бил стрелецът. Дона я моли да изчака, но Стефани е категорична, че лимитът от време е свършил: ”Времето изтече, кажи му сега!”

# 20
Не съм гледала от 1 месец, изобщо не съм в час какво става, а и много за четене има за наваксване. Някоя добра душа ще има ли да систематизира в няколко изречения какво става последно време, моля?  Hug И от мен да мине, нямам претенции за начина на преразказване...може и по антиБруков начин  Grinning
Иначе тука  сигурно не съм изтървала много - старата песен на стар глас, предполагам...плюнки, едно-друго, фермани  Laughing

Nenna, аз още те чакам за Трафик-антско кафе и сокче, да знаеш  Hug Трифонякис са си всеки ден там, Чипеви бяха тука...може и още да са, ама аз само Сашка мернах по улицата, но Ицо каза работа, че си търсил Павлин и не знам дали не са се застояли по морето...а майката на Сашка в Бургас живеела, явно и там се оглежда за работа човека.

# 21

Краси, отговори не чакай   bouquet
Абе,аз го дочаках,ама.....да ме пита някой що питам...!   Mr. Green
Като отговора е само плява и увъртания...не че нещо ново,де...
Аз я питам как се нарича това:
Цитат
БРУК ОТНЕМА:

Рич от Карълайн
Рич от Тейлър
Рич от Ашли
Торн от Мейси
Дикън от дъщеря си
Ерик от Стефани
"Форестър" от семейство Форестър
Ник от дъщеря си
Джак от майка му Тейлър

а ми отговарят :
Цитат
"Брук е комбинация от много качества, които карат мъжете да умрат да са с нея.
Shocked
Рич искаше да е с Карълайн! -преди брук да направи въртела с писмото.
Рич искаше да е с Тейлър! - и се върна при брук едва след смъртта на Тейлър!
Рич искаше и да е с Ашли! - ама баба брук като му се разхожда по без дрехи...знаем колко са слаби ангелите му...   Mr. Green
Торн искаше да е с Мейси...ама брук остави ли го...?!Набива му канчето ден след ден, докато и той не капна...
Дикън си беше добре с Бриджет!-докато баба брук не реши,че той е любовта на живота й и го иска...сега и веднага!   Naughty
Ерик нямаше и хабер да се забърква с нея,докато тя не започна да му реве ...че Рич това,Рич-онова...и го прикотка и него.
Ник ....това мекотело пък хич няма да го коментирам...там Мадам джакита си е свършила работата...    Joy Joy Joy  "Никиии!"    и той припка...
И ФК така си присвои.Отне им най-нагло компанията ,че и горда от това! Пълна безскруполност!   Peace
За Джак тепърва предстои,така че ще почакам...

Е,кои мъже точно умират да са с нея?
Като все тя ги атакува и не им дава дъх да си поемат от нейните досаждания...

# 22
Права е Стефани, разбира се  Crazy

Ето и от мен:

Тейлър масажира раменете на Рич и му казва колко съжалява. Рич още е бесен. В това време брук оставя съобщения на гласовата му поща. Изчезва да търси Рич преди Стефани да е разбрала какво е станало. Пам и Стефани разговарят и се шегуват за Дона. Рич отново казва на Тейлър, че брук го е предала. Благодари на Тейлър, че го е довела в хижата, от това е имал нужда. Стефи и Рик обсъждат ситуацията, Рик се надява Стефани да не научи какво е станало. Тейлър звъни на Стефани и й казва какво е станало. Рич се връща с дърва за камината, доволен е, че пак се чувства като човек. В това време брук го търси като луда и връхлита на Стефани, която не пропуска да я подкачи. Стефи звъни на майка си, обезпокоена за баща си, Тейлър я успокоява, че е с него. Започват да спорят по отношение на Рик. Тейлър моли дъщеря си да прекрати връзката с Рик, защото баща й не може да понесе повече. Рич взима още успокоителни от чантата на Тейлър, докато Тейлър е извън стаята за минутка. Тя се връща, той й казва, че се чувства много добре. Стефани казва на брук, че Тейлър знае за невалидния брак, че Рич само е тествал Рич и тя се е провалила на теста (затова Рич не е оправил свидетелството за брак). А брук гледа тъпо в отговор със зинала уста. Рич казва на Тейлър, че след станалото част от него е облекчена, че бракът му с брук е невалиден. Рик успокоява Стефи, че ще се справят. Рич се обажда на майка си, казва й, че е с Тейлър в Биг беър, да каже на Ерик, че има нужда от малко почивка. И ако види брук да й каже къде е, но да не му се обажда, прекалено е бесен. Стефани казва на брук да остави Рич на спокойствие сега, брук е бясна, че Стефани не й е дала телефона да говори с Рич. Стефани й казва, че Рич не е искал да говори с нея. Рич говори хубаво на Тейлър и осъзнава много неща, не е станало така с брук, както той си е въобразявал. Иска да живее в настоящето с Тейлър. Целува я нежно. Край.

(брук май си е присадила коса, малко се е сгъстила)

# 23
  • somewhere near the sea

Цитат на: краси.мира
Ерик нямаше и хабер да се забърква...
Да, точно това е същността на дедо Ерик. Той никога за нищо няма хабер. Той не заслужава жена като Стефани. Всяка хленчеща пикла, която успее да бръкне в гащите му го кара да се качи на черешата от любов. И с Брук беше така, с Шийла-също, сега с Донка. Те се правят на котенца, той е супермена.Да, ама не и със Стефани. Ако си спомняте и с Лорън  не му мина номера, нито с Тейлър. Силните характери не го отразяват ...

# 24
Марси, много си права  Peace

# 25
Не съм гледала от 1 месец, изобщо не съм в час какво става, а и много за четене има за наваксване. Някоя добра душа ще има ли да систематизира в няколко изречения какво става последно време, моля?  Hug И от мен да мине, нямам претенции за начина на преразказване...може и по антиБруков начин  Grinning
Иначе тука  сигурно не съм изтървала много - старата песен на стар глас, предполагам...плюнки, едно-друго, фермани  Laughing
Привет Бъгси!  Hug Липсваше ни!
   Не си изпуснала кой знае какво, старото нали знаеш. И мен ме нямаше за дълго, а без нас гледам е било скука, поне така казват hahaha  Няма никаква промяна - отново главната героиня Hug е най-интересната и обсъжданата  Laughing
   Ето специално за теб в лилаво исканото резюме за този месец:
   Брук тайничко си се радва на бебчо Джак. И бебето и Ник усещат силната и майчина любов и се разтапят. А мама Тейлър обратно - никак не може да свикне с Брукиното си отроче и като го вземе и то горкото се мръщи и плаче - децата много усещат, като няма любов. Но Тейлър, ако и да и съчуствах, точно сега не ме кефи - каква майка, какво и е виновно мъничето?  "Що за майка, не го кърми" - възмути се и мама Брук и с право, но и намекнаха (Ридж, Бриджит) да си трае и да не мисли за детето. Особено, ако иска да остане с Ридж.
    Ерик празнуваше връщането на компанията си и на модното шоу искаше да представи Дона пред публиката и да и благодари пред всички за заслугите, но Стефка спретна "план Б".  Торн и Фелиша скриха Дона в сауната и някак си изнудиха Ерик да излезе със Стефка.
    После Стефка бе простреляна от Сторн. Той искаше да отмъсти едновременно на баща си Стивън, натопявайки го за стрелбата (задето ги е изоставил, а сега се връща и им се прави на баща) и на Стефка, за тормоза и върху сестрите му. Но Стефка оживя  Cry.  Ерик временно се раздели с Дона, и прибра Стефка докато се възстанови и Стефка започна да се надява, но не стана. Прави му едни сцени по Коледа, Дона сама го накара да отиде да празнува с нея и децата Коледа за да са щастливи всички (колко благородно, нали е Лоугън, благородството и е вродено  hahaha). Стефка аха да повярва, че си го е опитомила Ерикчо пак, ама не, послушното момче продължи да иска развод.
    Първо не знаеха кой е стрелял, Стефка обвини Дона, после Стивън арестуваха. Накрая Брук разкри, че стрелецът е Сторн. След което се почнаха едни изнудвания, Брук каза, че ще прости за изнасилването на Стефка, ако спаси таткото и брата, Стефка първо отказа и се направи на принципна. Но после като цар на изнудвачите удари всички в земята - унижи се дотам, да каже, че ще излъже в полицията, но ако Дона се окаже от нейната собственост - уж презрения преди "безволев и безмозъчен" Ерик. Такава корава жена бе, как коряха Брук, че се бори любовта на живота си, който вече не я искал и ето сега кръгом, и тя същото прави - лази по земята и тя за мъж, дето не я иска и изобщо дойде на нейната. Видя как Ерик далеч от нея е щастлив с Дона и изведнъж "забраненият плод и се видя" много сладък и не та не - не си го дава "плодчето", ако и да е мухльо и женкар. Абе цирк.
    А Дона за втори път прояви благородство и се жертва за фамилията си, като прие да се откаже от Форестър благата и любота си към Ерик заради брат си. Не че бе стока дотук, но СЕГА си променям донякъде мнението за нея. Явно щастието я накара да е по-добра и СЕГА постъпи както е редно. Занапред ще видим.

ЛЕКА!

# 26
  • в моя свят
Записвам се отново да следя резюметата   bouquet

# 27
Като чете лилавичкото човек, ще реши, че брук е някаква светица и майка за пример  Joy  ooooh!

# 28
Като чете лилавичкото човек, ще реши, че брук е някаква светица и майка за пример  Joy  ooooh!

Там ти е грешката,че го четеш  Mr. Green

# 29
Аз стигнах само до тук...

Цитат
И мен ме нямаше за дълго, а без нас гледам е било скука.......
   hahaha hahaha

Явно няма кой да ти прави комплименти,та се налага да си ги просиш ли?    Laughing
Ласкай се де,не ми пречиш!

Аз още си чакам конкретен отговор на питането от пост №  21 !   Thinking 

Общи условия

Активация на акаунт