ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 487
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Честити месечинки на бебчетата които ги изпълват днес!
Да си изкарате хубаво на срещата,а после чакаме снимков материал Grinning

# 106
  • France-Bulgaria
Merijaan Всичко ще се оправи  Praynig  Hug

Не мога да пиша,защото това ми е поне 20 ия опит от вчера.
Сайта постоянно ми дава грешка,пиша пиша и то като се затрие  #Cussing out

# 107
  • София
Здравейте мили дами  Hug

Съни - благодарности за темичката! Добре, че няколко мами се редувате да пускате теми иначе ще се ядосваме все, че темата ни е заключена  hahaha
Честито на всички, които вчера и днес изпълниха месечинки! Да сс ви живи и здрави и много хубави емоции да ви носят!
На варненки желая приятни разходки в морската градина и хубаво изкарване. Хапнете и заради мен от "специалния" сладолед!

За анкетата - гласувах с Хип и домашно, макар че Калина определено предпочита моите бъркочи. Даже прояде и картофа след като опита 2 смеси на Хип  hahaha Но в най-голям ужас изпадна от тиквата + картофа. Засега що годе яде картоф самостоятелно и тиквичка. Количествата са 10-ина лъжички с много зор и търпение от мама, но колкото - толкова.  Иначе кърменето е почти на всеки кръгъл час, не толкова заради глад а заради зъби  #Cussing out  Онзи ден венеца й беше параболичен, ама тц - не избиха. Вчера пауза - днеска вече не знам.  ooooh!

Мяу, бързо да се оправя и Люси, хубаво е че Калина е вече ОК. Дай Боже, това да са им последните болежки и настинки  Praynig
Мериджан - бързо да се оправя Тин! Стискам палци никога да нямаш повече притеснения  Praynig
Иренка и Радина да се успокояват и зъборастежа да не предизвиква желанието да са фърлА.
Ами още исках да пиша, ама толкоз ми стигна мозъка  Embarassed
Хубав ден   bouquet

# 108
Честити месечинки на Боряна на Руфи,Максим,Владимир,Йоан,Лъчезар,София и Дара-да сте много здарви и растете безгрижни и щастливи   bouquet
Момичета-завидях ви за срещата  Cry -аз тук по цял ден самичка скитосвам...Да покажете снимки(без сладоледа,че ще ми се дояде  Whistling )
Тая сутрин няма кафе,закуска,мъже...  hahaha

# 109
  • София
Честита месечинка на Боряна, Дара, София, Йоан-Владислав, Максим, Владимир и Лъчезар! smile3525

Хайде макар и късничко по едно кафе от мен!

и добавка

# 110
Танче Г мерси много Grinning

# 111
Ей, слънцето пекна и няма време да седна пред компютъра, но да знаете че ми липсвате, момичета и не сме ви забравили с Миташки. Добре сме, мърдаме, килата мои все така 56, килата негови 7 и те така.Simple Smile
Честити месечинки на месечковците! Ние след два дена удряме 6 месеца. Shocked

# 112
  • York
Момичета, някоя има ли събрани ненужни бурканчета от пюрета?

# 113
  • София
Честити месечинки и от мен!  Hug Да са живи, здрави и активни бебоците!  Hug

Мери, дано да си отдъхнеш най-накрая, а Тин да се оправя!

Дами, да ви се похваля, мойто чудовище почти свикна с количката, вече правим разходки от по час и половина - два часа. Диди си седи кротко, играе си с някакви играчки, дето съм ѝ накачила, дремва и всичко както си му е реда.  bowuu Е, мрънка си от време на време и като цяло май не се кефи много на количката - ограничава я, доскучава ѝ по някое време, но поне мога да я изведа като бял човек, дето се вика.  Party

И аз ви завиждам за срещите. Да изядете един сладолед и за мен.  Flutter Вики, аз също разхождам Диди сама. Нищо, че съм в София, не мога да рискувам да се отдалеча на повече от 30 минути от вкъщи (а това означава пеша, щото нямам кола, а автобусите тук са без рампа), та само завиждам на другите софийски мами.  Flutter Тук наоколо се намират няколко майки, но не съм се социализирала още (а и какво да се социализирам, днес видях трета майка на чаве долу горе като нашите, която да пуши, докато бебето ѝ си спи в количката #2gunfire)

И така де. Айде после ако госпожицата позволи, пак ще намина.  Flutter

# 114
Здравейте !
Честити месечинки и приятни разходки момичета  Hug
Юхуу , ти в коя част си  newsm78 Аз все още съм си асоциална Mr. Green моите съседки все по моловете бягат на разходки,или лочат бири по градинките и клюкарят, което мен никак не ме кефи  Sick И като се вземе предвид,че през повечето време сме в гората съм загубила надежда да си намеря компания в квартала Whistling Приятелките ми са в Люлин и тЪЙ  Tired А тук в Пасарел се запознах с няколко готини майчета, ма аз докато слезя по баира и нямам желание да го качвам  Crazy а те си живечт в ниското Mr. Green та имат мерак за разходки...

# 115
  • София
Марго, в Студентски град съм.  Peace Ноооо, далеч от метрото, към квартал Витоша.  Tired Приятелките ми са далеч, те пък и бачкат, така че с тях се виждам само събота-неделя и то не всяка.  Rolling Eyes

# 116
 И аз не се отдалечавам много от вкъщи по ред причини, една от които е, че не ми се пътува с градския транспорт.  Кога ли ще накарам мъж ми да ме стовари с количката в Борисовата градина, че лично да се видим с компанията там Hug?..
 Прибрахме се сега, че да не миткаме много по жегата, и с влизането от вратата малката опули ей такива очи Shocked и заспиването е мираж Close. Така се разсъни и мята ръце и крака, че ми иде с усмирителна риза да я вържа и да миряса Crazy. А й се спи та 2 не вижда Tired.

Юхуу, зарадвах се за постижението с количката. Расте си Диди Grinning. Сега остава и Неви да е преборила Дейка.

Мерси за почерпката, Руфи! Да ти е жива и здрава Борянка! Също и другите с днешна рождена дата  bouquet.

Мери, много неприятно Sad. Дано това вече (аз не смятах, че е от Дентокинда Naughty) е истинската причина и повече не се повтаря!

Ели заспа, а аз отивам да "копам", че от кръстосване по улиците не мога къщата да си погледна Whistling.

# 117
  • Бургас
Мери, всичко ще е наред!  Hug

Юхуу, моят любим Студентски град, мммм... Как ми липсва само!

Честити месечинки на всички мъничета!

Наш Ванко днес си изпапка цяло бурканче тиква без проблем, с усмивка и бърборене.  Thinking Не знам вече, мисля да пробвам още ден-два и, ако пак реве, ще му дам почивка. А може и да пробвам някой следобед с плодчестите. Но, не трябва ли да се изчака малко след въвеждането на зеленчуците?
Днешното усмихнато хранене му се случва за втори път, откакто почнахме със зеленчуците. И веднъж наполовина - половин бурканче-с усмивка, другата половина-рев.
Момичета, благодаря ви за съветите!   bouquet

Бургазлийки, хайде утре да си спретнем среща!  Flutter

П.П. Днес бяхме на мерки и теглилки. За 20 дни е качил 300 грама (само?!) и е порастнал с 1 см.

# 118
Утре ще водя малките на ортопед - профилактично Мартин и Радина, защото крачетата й са събрани в коленете и стъпва със цялото ходило на земята  Sad Четох,че това се оправя до 3 години, но се притеснявам и ми се иска да я види специалист  Tired Само дано не повръща малката  Praynig, че още ми държи влага от миналата седмица ooooh!
Вчера в мола видях едни габровци и така ми сА дорИва Cry  И съм в страхотна чуденка дали да не си отида до Габрово в Петък, но въпросът е по-скоро с едното или с двете чавета Mr. Green Подозирам,че зависи от утрешното поведение на Ради в колата  Mr. Green
Ма 250 км. newsm78 Ма може да пием едно кафе в Сопот  Whistling Ало Сопот  Whistling
Пак се разбръмчах а и моята къща нЕма кой да "коландри"  Crazy
И Марто е един киселяк днес ,ама на него му е позволено, нали е по-рядко от веднъж-дваж седмично  Blush
Гуш за всички бебета Hug

# 119
Опитвам се да ви прочета  от два дена и почти успях.
МЕРИДЖАН не съм предполагала , че този Вигантол може да докара нещата до такава степен newsm78 , само заази спокойствие , важното е че се знае причината за този проблем и сега ще трябва просто малко време и търпение от твоя страна. Само не се обвинявай , няма как да знаем всичко и да предвидим всички последствия Naughty
MII , много ме разсмя с тези напътсвия и сравнения които си чула и при мен ситуацията беше сходна , но бързо я ликвидирах.
Аз гласувах за домашно приготвените пюренца и Гербер. В двора ми растат тиквички, моркови , картофки  и плодове , така че и аз ще замразявам във фризера .Валентин тежи 7600 кг. и е дълъг 69 см. От два дни се обръща и не може сам да се върне в изходна позиция и се сърди , та сега трябва неотлъчно да го следя и помагам. Whistling Вечер заспива с рев и много се кисели - това е от една седмица , дано да отмине , че полудявам Sick
От раждането имам да свалям 6 кг. и немога да сваля и грам надолу Crossing Arms , дано като спра да кърмя това да се случи. Нека който е правил диета и кърмил да си каже има ли успех.
Нашият тати предстои да остане без работа в резултат на кризата , фирмата се препродава и не се знае, знае ли се smile3549

Общи условия

Активация на акаунт