-просто паднах..естествено накрая изключих Тв...
Аз мисля, че Катрин си е перфектна - висока и слаба, какво искате от детето, не мога да разбера!
Ако искаш потърси и второ мнение за рахита, но един опитен педиатър би трябвало да го различи и без снимка /прави се снимка на китката иначе/. Шега с рахита не бива по принцип, пак имам история по този повод с на моя приятелка детето, но няма да я разкажа. 

Не ти е лесно...

! Но има защо
. Прекрасна усмивчица е тя, както съм казвала безброй пъти

)!
.
.
, което не оправдава неграмотността, но за това си има бутон "Проверка правопис"
.
. За Хип-а не мога да помогна. Давах от него само в началото, но по принцип знам, че двойките започват от 6 месеца. Защо питаш, какво те притеснява?
Видях Морския, стра-хо-тен е
. Задължително да го нагушкаш от мен
. Много добре, че страховете за ставите и стъпалата, са ти били напразни
!
, както и на всички останали именници
!
. Понякога пък ми хваща ръката и си я слага на бузката, много е сладко
. Не ми тежи това приспиване, освен ако не продължи повече от 20 мин.
.
. Не би трябвало
.
За урината никой ли не обяснява, бе
? Какво очакват лекарите и аптекарите- да се родиш с опит ли
? Не знам дали ще успея без да се виждаме. Та такааа... взимаш колектора, изваждаш го от опаковката, точно при отвора на торбичката има нещо като лепенка върху тиксо
, махаш лепенката т.е. незалепващата част, а "тиксото" на отворчето залепваш точно при отвора от който пишка бебка
. Можеш да сложиш след това памперс и да провериш след малко дали е пишкала. Аз го направих веднага като се събуди Ели и тя веднага се изпишка. При дълъг престой под памперса колекторчето може да се отлепи и ефекта е нулев. След това залепваш една за друга двете противоположни страни на кръга (), трябва да се получи ) и така торбичката е затворена с урината вътре. Вече колко може да престои в хладилник, не знам
. Изпотих се, не ставам за преподавател, никога не съм могла да обяснявам, дано си ме разбрала
.
, а май исках още да пиша
Ваканцията беше хубава като изключим мъжо!
Сутринта ходихме с Коки и компания в зоопарка,после малко почивка,на кафе и на гости,и се прибрахме преди половин час,Ошашках дететоТо милото до 9ч е заспало,та днес му деойде доста превъзбуждащо,но се надявам утре да поспи поне един час повече.Ще взема да се поглезя с една хубава баня и ще опъвам морните сланинки!Лека нощ!
Кога ще се видят пак младите бе, Бръмби? Ще вземат да се забравят 
Хич не смее. Пък и майка ми май ми повярва, че се информирам доста преди да направя каквото и да е с Лорката. 
Иначе вечерта миличката си мрънкаше. Много ми е жално с тия гадни две ваксини. Днес му се молих на доктора - една по една да ги бие - не можело 

- повишиха ни в чин, така да се каже
Най-официално ни предложиха да започнем да ходим на басейн
Та днес пазарувах памперси за плуване. 

, хваща чашата и пуска езиче по ръба й
Днес педката ме убеди с много разумни доводи, че АМ не е кърма и детето има нужда от допълнителни в-ва, които в АМ не достигат на тази възраст, за разлика от кърмата, която се променя според възрастта на кърмачето и има всичко необходимо до 6-ия му месец. Та сега и аз ще си сложа някакъв велик ден и давам първия велик картоф. 
Ама пусто седене - несигурно и трудно

Пък според СЗО знаеш предполагам кога се захранва бебе, никой дума не казва за качествата на АМ, а само за това готово ли е детето да премине на твърдо гориво или не. Бабите едно време като са хранили с кисело мляко и не са й чували за АМ, все анемични деца са отглеждали
аз Радина (на АМ) я захраних след 6-ти месец пък изследванията й бяха пушка
Никой дофтор не мое да ме убеди,че в ябълково, картофено, тиквено и намкво си пюре има примерно желязо ,което никак не достига на бедните деца 
Ако се притеснява от недоимък някакъв,ами да въведете второто