ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 480
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Имаме си две зъбчета Party
Като къпахме малката,реших да бутна,че нали и се белееха и ми задращи на пръста.И двата долни резци са се подали Grinning
Пеперудке браво на Андрюшата!Много е хубав Heart Eyes
Но те всички февруарчета са страшно красиви Heart Eyes

# 601
  • Бургас
Пухи,честити зъбчета!  tooth
Пеперудке, да нацелуваш красавеца ! Много е сладък !

Уф,много жега бре....Сериозно се замислям за климатик.  Rolling Eyes

# 602
  • София
 tooth Пухи, честито!

# 603
Да, Ника, в наша чест небето се изсипа!  Grinning

Пухче, браво на Сиянка! 2 накуп - екстра  Wink! Всички останали да избият безболезнено  Hug!

Пеперудке, прекрасен е Андрей!

Ето малко снимки и от нас от последния уикенд  http://www.facebook.com/album.php?aid=2062716&id=1048664514#!/photo.php?pid=31395876&id=1048664514

# 604
Пухи честити ви зъбки, да са ви много здравички. Дано и нашите избият скоро че такава е кривотия Преслав, че направо изперквам #Crazy
Ника как успяваш да го паркираш Макси толкоз рано, нащо диване се върти и беснее поне до десет, да ти го пратя малко на дресура а... Praynig аз ша зема твоите да си почина Laughing
Много хубави снимки гледах във фейса, чудни деца си имаме, дано да спинкат много тази нощ Hug

# 605
Честити първи зъбчета на Сиската! Леко и безболезнено да пробият и останалите! Hug

Много са ни хубави всички деца- и Андрюшата, и Бо и Макс, и Криско, и Павчи и Иренка, и Йони, и всички останали, на които разглеждах снимки... Все лични моми и ергени!  Wink

Деси, и тук е адска жега, и ние климатик нямаме... Пфу!

Аз сега пека  баница, готвя една лятна манджа и се мятам в леглото... Милото вече нанка заедно с Лекси, пък аз се потя над печката...

# 606
Пухи, айде със здраве да си ги ползвате зъбетата   Hug
Пеперудке, Коте,Танче и който още се разписа с мерки (откачам и забраЯм с тези неврозни деца) БРАВО ЗА ДОБРИТЕ МЕРКИ  Hug
ЗАВИЖДАМ ВИ ЗА СРЕЩИЧКАТА МАКАР И НАПОИТЕЛНА  Crossing Arms
Хубавата новина е,че си отивам у милото родно село в събота  Heart Eyes Ще гуша бабетите, дядовците, малкото братче, татко  и племеницата  newsm68 newsm68 newsm68 Уф ,ко се обяснявам  Blush
Вики, аз съм готва всички бенки да ми парнат (и без друго искам да ги махна всичките - хиляда), само и само да дотърча в Лондон  Blush Blush Blush Много ми харесва туй място Sad  И на село убаво де, ама в Лондон по-убаво някак си  Mr. Green
Откачам безвъзвратно Crazy
А Миото е довлякъл някакви колкони и се е запрял в една стая и се дупи да ги връзва за уредбата си, и всеки момент ще си го изкарам на него   Crossing Arms
БЕБОЦИТЕ СА ПРЕКРАСНИ, КАКТО И ПО-СТАРИТЕ МОДЕЛИ (Халя, Иренка и Макс)

# 607
  • Плевен
Пухи, честити ви зъбчета. Може би заради предстоящите зъби така да се е поизчерпал калция. И аз като теб, покрай натровянето на детето ми, плачех и го гледах и гушках, знам колко е тежко, ще отмине и всичко ще е наред.  Hug
Коте, честита ви месечинка, както и на другите празнуващи.

# 608
Благодаря ви момичета Hug
Merijaan  аз малко се поуспокоих с избиването на зъбчетата.Все пак казват,че ако има рахит се забавя растежа на зъбките.
И при вас всичко ще е наред ще видиш Hug
Margarete да си изкараш хубаво у милото,родно село и снимки да покажеш после.
 Днес ми се обади една приятелка,че на 31 иска да ни събере няколко приятелки,че се гласи да заминава за Белгия с приятеля си,а Мъжо хич не се очарова,но Няма как,не може да не ида и ще се наложи да се гледат.Все пак аз ще я приспя и тогава ще отида,а малката рядко се буди след като заспи,та няма да му е много зор Mr. Green

# 609
Добър вечер!

Пухче, браво на Сисето - изненада те с 2 зъбчета направо! Нали знаеш, сега подаръче в бяло ти трябвааа.... Mr. Green

Пеперудке, чудесен е Андрей с тез сини очи, с перфектни мерки!

КотеHug, пиши по-честичко де...липсваш Simple Smile

Марго, много е хубаво да си отидеш при близките...Да си изкараш чудничко и да си починеш  Sunglasses

Ей, Ника, пак ти завидях  Mr. Green . Мойто дивИне ей ся си заспа и ще се буди още няколко пъти, докато заспи дълбоко, не е истина...

Танче, отде сили посред нощ да готвиш бре?! Аз и през деня не сварвам много много, ама пък и вечер да се потя толкоз...Браво!

Тъй, време е за заслужена почивка, който може... Mr. Green Айде, лека засега Hug

# 610
ПУХИ,а така-по-ведро  Hug
Йони и Андрей се превръщат в чудесни младежи-много са пораснали
Танче,в тия ваще жеги и без климатик как се навиваш да готвиш  Shocked
Марге,то аз да бях У Лондон ,ама не...в един от ''бедните'' градове на север съм...

# 611
Здравейте момичета, влизам за малко - само да изпъшкам и се мятам да спя! Втори ден поред Боряна прави всичко възможно да ме побърка - от вчера следобед е толкова крива и неспокойна, а няма откриваема причина. Не са зъбки, не е от захранването, не е болна ... Не ще да спи, уморява се, превъзбужда се - няма сила, която да я накара да заспи освен пълното изтощение. Толкова рева тия два дни, че прегракна и почна да кашля като пореве повече. Снощи не беше спала 6 часа и заспа със зор в 1:00, тая вечер заспа в 10:30 като за последно беше спала до 14:00.
Направо не знам какво да я правя като е такава, още един такъв ден и ще се метна от балкона!

# 612
  • София
Руфи, кажи на кой етаж си, че утре ако ми се повтори днешния ден, идвам да се фърламе заедно!  Hug Аз съм на ниско, та най-много да се осакатя.  Mr. Green
Такава кривотия днес, ужас и безумие, поне не реве, ми само мрънка и не спа почти цял ден, но това е достатъчно. Вече мислех да му давам панадол.

Рали, много е сладък Йони, готини снимки!  Crazy Може и да заприлича на теб... някой ден, ама засега май е 100% Емо.  Flutter

Марги, много се радвам, хубаво ще си прекарате!  Hug Остави го Миото да си свърши работата, утре като бусне басовете ще му мислиш.  Mr. Green

Който иска приучване към ранно заспиване да праща бебока с бързата поща. Гарантиран резултат.  bowuu Не знам кво им правя на тези деца, ама и големия е така.  Blush

# 613
Ника, за съжаление и аз съм на ниско - ама наште поне са достатъчно високо - един 6-ти етаж ще свърши чудеса.
Панадола и аз днес го хващам и пускам няколко пъти, ама се преборихме без него тая вечер. Надявам се да мине тая кашлица, че иначе ще трябва да го водя утре да го види докторицата.

# 614
  • София
 ooooh! Whistling Изключих, че и нашите са на 6-ия, пък и близо живеят... ша притичам, поне по-бързо да ми свършат мъките!  Crazy И ние минахме без панадол, ама натам вървяха нещата.
Дано кашлицата да е от дрането и да няма нищо сериозно.  Hug

ЛН!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт